حاج مهدی سلام...
اینم یه سری سوال دیگه...
غیر از این فروم تو چه فروم های دیگه ای عضوی ؟
اگه بچه اولت دختر باشه اسمش رو چی میزاری ؟
تا حالا تو بیمارستان بستری شدی ؟
تغییراتی که بعد از سهمیه بندی بنزین تو جامعه احساس کردی چیا بوده ؟
Printable View
حاج مهدی سلام...
اینم یه سری سوال دیگه...
radbehnam عزيزم سلام
سلام
به نظرت اول مرغ بوده یا تخم مرغ؟
اول خروس بوده . بعد متوجه ميشه تو زندگيش خيلي تنهاست و ميره يك مرغ خوشگل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتخاب ميكنه به عقد هم در ميان وبعدش هم******بعد تخم مرغ بوجود مياد
چند سالته؟(این سوال همیشه ثابته!)
نميدونم . ولي جواب من هيچ وقت ثابت نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا عاشق شدی؟
نميدونم . فكر كنم عشق برام ديگه معني نداره ولي اگه دوست داشتن زياد باشه آره .
تا حالا مامورا گرفتنت؟
ميخواستن بگيرن در رفتيم
چرا مشهد اینقدر دلگیره؟
اشتباه شده احتمالا جاهاي خوبش نرفتي و.اتفاقا خيلي دل بازه مخصوصا از طرف هاي سجاد كه رد ميشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر چتر بقیه میشی یا بقیه آویزون تو میشن؟
من كه سيريش كسي نميشم ولي بقيه هم اگه سيريش بشن سعي ميكنم دلشو نشكنم :46:
تو حرفات چقدر سوتی میدی؟
كسيكه حرف زياد بزنه زياد هم سوتي ميده ولي من بيشتر سوتي هام از عمد وبراي خندست :27:
اگه تو خیابون منو ببینی چیکار میکنی؟
هيچ چي خيلي طبيعي از كنارت رد ميشم و نميذارم متوجه بشي كه من كيم بعد كه رفتي جلو بر ميگردم و تعقيبت ميكنم ببينم كجا ميري ؟:21:
تا حالا سرت به سنگ خورده؟
بله. تو خونمون از ميله بارفيكس چپه آويزون شدم . يعني پاهام به ميله بود و سرم رو به زمين پام در رفت از ميله و زيرش هم كه سنگ بود سرم محكم خورد به سنگ .
يكبار هم توي استخر اشتباهي توي يك متري شيرجه خفيف زدم سر م خورد به سنگ تهش و ........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا مثل دخترا سنت رو نمیگی؟!!
كه همه فك ككنند دخترم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مانیتورت چند اینچه؟
اگه از رابطش به سنم ميرسي بهت نميگم . ولي اگه نه ميگم 17 :20:
درسته که djpakhmeh پسر خالته؟
اگه قول بدين آمارمو ازش نگيرين آره.
شما که در زمینه اخطار گرفتن مهارت داری!میشه بگی قضیه ی این چیه: اخطار ها: 0/1 (2)
بهله . يعني يك اخطار گرفتين كه دو پوينت قدرت داره يعني دوتا محسوب ميششه و بيانگر مهم بودن و حاد بودن اخطاره و يعني ارزشش دوبرابره. تعداد اخطارها بر اساس عدد داخل پرانتز حساب ميشه من 3 بار اخطار گرفتم ولي 7 تا دارم
تعداد کل پیغام خصوصیات چنده؟
الان 798 تا ...... از پريروز :27:
درسته که میگن با همسر سومت اختلاف پیدا کردی؟!
دقيقا درسته . بعد از يك مدت يك اختلاف پيدا كرديم واختلاف قديمون بود . اخه هميشه فك ميكرديم هم قديم ولي اينبار كه كفش هاي پاشنه بلندمو پام كردم ديدم من بلندترم .___ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] |______
N73 ات رو چند میدی؟
550 تومن
من احتمالا تا آخر هفته همینجوری سوال میپرسم.
شما تا يكسال هم همينطورييا يكطور ديگ ه بپرسي من بازم پاسخ ميدم ولي بقيش توي پ خ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا خداحافظ
ممنون از سوالات هولناكتون :11:
M.etallic.A عزيزم سلام
حاج مهدی سلام...
اینم یه سری سوال دیگه...
شايد تبالاي 11 تا ديگه عضو باشم كه توي دوتاشون بن شدم :31:
پريســـــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــا:31:
بله . هم براي آپانديس. هم براي يك مريضي ديگه و...........
مهمترينش فحشهايي بود كه ملت به دولت ميدن...هرچي نگاه كردم چيز ديگه اي نديدم ...ها چرا سود زياد راننده تاكسي ها . گرون شدن كرايه ها و باخت تيم ملي ايران در بازيهاي آسيايي
ممنون از سوالات خوبتون :11:
سلام و دوصد سلام به حاج مهدی.
حالت خوبه؟
مرسی که به سوالای قبلیم جواب دادی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ میدونستی سن منو اشتباه حدس زدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرت حاج مهدی درسته یا حاژ مهدی؟ برای چی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه جلو یه دبیرستان دخترونه، تو اوج سرما و یخ بندون، با مخ بخوری زمین و همه بهت بخندن چی کار میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا شده ضایع بشی؟ میشه توضیح بدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم با سیسه دوستیتون کمرنگ یا نامرئی شده، چرا؟
اگه با یکی قهر کنی دوست داری خودت بری جلو یا اون بیاد؟
دوست داشتی اگه این کار الآنت رو نداشتی چی کاره بودی؟
تا حالا تخم مرغ اردک خوردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند کیلویی؟ قدت چقده؟
نظرت در مورد ماه رمضون چیه؟
بلدی 5 بار پشت سر هم بگی "قوری گل قرمزی"؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیانت رو تو چی میبینی؟
خودت رو چطور معنا میکنی؟ میشه چند تا ار خصوصیاتت رو بگی؟
چه جور خصوصیاتی رو دوست داری؟
نظرت رو در مورد این 2 جمله دوست دارم بدونم:
1- زندگي حکايت مرد يخ فروشيست که به او گفتند: فروختی؟ گفت: نخریدند، تمام شد.
2- خداوند زن را آفرید خداوند زن را از پهلوی چپ مرد آفرید نه از سر او تا بر او مسلط گردد نه از پای او تا لگد كوب امیال او گردد بلكه از پهلوی او تا برابر او باشد و از زیر بازوی او تا در حمایت او باشد و از نزدیكترین نقطه به قلب اوتا محبوب او باشد. (شكسپیر)
مرسی بابت وقتی که میزاری.
سربلند بمانی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاجی من برگشتم
1.همه پرسیدن کدوکم کشور میخوای ببینی من می پرسم دوم کشور رو نمی خوای ببینی؟(به جز بورکینافاسو)
2.میتونم بپرسم اصالتا کجایی هستی؟(قومیت)
3.بار اخرت باشه به بایرن مونیخ فحش میدی هاااااا!!!!!!!
4.دوست داری زنت خوشگل باشه ولی خبانتکار یا خیلی زشت باشه و نجیب ؟
(از اونجا که میتونم جوابتو حدس بزنم بگم که گزینه ی خوشگل و نجیب نداریم:دی)
5.اگه یه روز بیام تومغازتون بگم من رامیارم چی فکر میکنی و چی میگی؟
6.باکلاس ترین جایی که تا حالا رفتی؟
7.در پیت ترین جایی که تا حالا بودی؟
8.به نظر تو هم تو دوران دبیرستان معلم ها باهات لج بودن : دی
9.تا حالا شیطنتی کردی که بعدش ناراحت بشی و بخوای از طرف معذرت خواهی کنی؟ اگه اره بتعریفش؟
10.به نظرت گور خر سفیده با خط های سیاه یا سیاه با خط های سفید؟
11.این شعر رو در وصف چه کسی گفتن؟
دیو سیاه قهوه ای
دیو سیاه قهوه ای
تو منو دیوونه کردی
تو منو بیچاره کردی
12.چند سالته؟ :دی (چرا میزنی؟؟؟؟؟؟ اییییی.... قلوه.قلوه.قلوه.قلوه)
13.شماره مبیلتو بهم میدی؟ میخوام بهت اس ام اس بدم
14.اگر اون خانومی رو که توی سری قبل بهت گفتم رو یه روز که اومدی خونه جفت حاجیه خانوم ببینی چی میگی؟؟؟؟چه کار میکنی؟؟؟؟
فعلا همینا کافیه
بجواب بینییییم
سلام حاجی!
در این مدت کم پی به مقامات شما بردیم قربان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه جواب سوالای این حقیر زیردست رو هم بدین
1-چرا غمگینی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-دست راستتو بیشتر دوست داری یا دست چپتو ؟
3-چرا ولت کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-دو تیپ دختر هست اگر قرار باشه فقط یکی رو انتخاب کنی با کدوم ازدواج میکنی؟
الف)یک دختر چادری بسیجی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ب)یک بچه سوسول خفن پولدار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-من فکر کنم 4 گزینه ی الف است
6-چرا اواتار من توت فرنگی است؟
7-چرا انقدر مثبتی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8-من بچه کجام؟
9-خودت فکر می کنی بامزه ای؟(من فکر می کنم که هستی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-می تونی جواب سوال قبلی رو ندی:27:
11-ساعتی چند می گیری به من اسپم زدن یاد بدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاجی شرمنده
گفتم یه خسته نباشید بگم بهتون
این قسیل ماموت تو ایران پیدا شد چرا رفت آمریکا ؟
سلام حاجی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این مدت کم پی مقامات شما بردیم
اگه ممکنه به سوالای این حقیر زیردست هم جواب بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-حاجی حاجی مکه؟
2-چرا انقدر غمگینی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-چرا اواتار من توت فرنگیه؟
4-چرا ولت کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-دو تیپ دختر هست اگه قرار باشه فقط یکی رو انتخاب کنی با کدوم ازدواج می کنی؟
الف)یک دختر چادری بسیجی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ب)بک بچه سوسول خفن پولدار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-من فکر کنم جواب 5 الفه
7-چرا انقدر مثبتی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8-چی کار کنم سنت رو بهم بگی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9-من بچه کجام؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-فکر می کنی خیلی بامزه ای؟(من فکر می کنم که هستی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11-میتونی به سوال قبلی جواب ندب:27:
12-دست راسستتو بیشتر دوست داری یا دست چپتو؟
13-ساعتی چند می گیری به من اسپم زدن یاد بدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14-بعد از این صندلی داغ اول از همه حال کی رو میگیری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید کامپیوتر قات زد دوبار زدم:31:
شما جواب دومی رو بده:46:
مخلصیم حاج مهدی...
1-چرا؟
2-جدی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-یه نفرو بکش... ( نکش اسمشو بگو )
4-چه حالی داری این همه اسمایلی میریزی وسط
5-بازداشت شدی تا حالا؟
6-دعوایی؟
7-چرا؟
8-دلیل آپاندیس ترکیدن چیه؟؟ من یه سه روزی بستری بودم به خاطرش!