اون اروری که آبی رنگ است ببینید بعد از 10 روز تعدادش زیاد میشه یا نهنقل قول:
Printable View
اون اروری که آبی رنگ است ببینید بعد از 10 روز تعدادش زیاد میشه یا نهنقل قول:
سلام
من یه هارد 80 گیگ مکستور ide دارم که چند ساله روشن نشده بود و در جای ایمن ازش نگهداری میکردم وقتی خواستم اطلاعاتشو انتقال بدم روی هارد جدید دیدم یکی از درایوا ظرفیتش صفر شده و اخطار فرمت میده. با برنامه Ontrack EasyRecovery درایو refresh disk زدم و هارد کلا پرید. بعدش هارد دیگه دیتکت نشد و در بایوس با اسم maxtor falcon شناخته میشه. وقتی هاردو متصل میکنم صدای یه هارد عادیو میده و مشکلی نداره فقط دیتکت نمیشه. پس از تحقیق و پرسوجو فهمیدم باید مشکل از پریدن فریمویر هارد باشه. با هزار بدبختی که شد یه هارد سالم هم مدل هم خانواده و هم ظرفیت پیدا کردم که تمام چیپ هاش مثل هم بودن وقتی بردشو روی هاردم گذاشتم تغییری نکرد حتی صدای هد هم نمیومد و وقتی برد هارد خودمو روی هارد سالم گذاشتم اون هارد شروع کرد به تق تق کردن در صورتی که هردو برد کاملا یک جورن اما هارد من حتی با تعویض بردش مشکلش حل نشد. پس از تحقیق دوباره فهمیدم حتی بردهای هاردهای هم خانواده فریمویرشون باهم فرق میکنه. اطلاعات داخل هارد برام خیلی مهمه. چطوری فرمویر هاردمو ریست یا اپدیت کنم ؟ لطفا کمکم کنید
ممنون اگر ارور زیاد شد خرابه یا مشکلی براش ییش میادنقل قول:
ضمنا راه درست کردنش چی هست
نقل قول:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 تا پارتیشن دیگه از بین رفتن .
زندگی من به 20٪ اطلاعات این هارد بستگی داره و حتما هر طوری شده باید برگرده وگرنه بدبخت میشم . خواهشا بگید چکار کنم ؟ حتی لازم باشه هارد لپتاپ را باز میکنم میدم به مراکز تخصصی بازیابی تا اطلاعاتش را ریکاوری کنن .
اگه اینقدر حیاتی است بهترین کاره همون مراکز بازیابی استنقل قول:
هاردتون حجمش چقدر بوده؟ فکر کنم با درایو C پارتیشن های دیگه یکی شده باشه
ولی نرم افزاری میتونید پارتیشن ها رو ریکاوری کنید برای اینکار نیاز به حجم اضافه دارید نرم افزارهای مثل easeus data recovery و minitool partion wizard بازم اگه خیلی مهمه همون مراکز بازیابی بدید به نظرم بهتر باشه
ممنون اگر ارور زیاد شد خرابه یا مشکلی براش ییش میاد
ضمنا راه درست کردنش چی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:بله زیاد حیاتی هست و اول خودم امتحان میکنم نشد میرم اونجا .نقل قول:
در مورد حجم مشکلی نیست هارد اکسترنال دارم روی اون ریکاوری میزنم . حجم با درایور C یکی نشده نمیدونم چرا اونجا اینطوری نشون میده . در واقع حجم بصورت پارتیشن بندی نشده هست .
یک مقداری حجم از یکی درایو ها میخواستم به درایو C اختصاص بدم که انجام شد ولی نمیدونم چرا زد بقیه پارتیشن ها را پاک کرد . این فکر میکردم این آکرونیس قابل اعتماد هست ولی اصلا اینطوری نیست .
اون نرم افزارا که گفتید کار ساز هستن ؟ با Active Partition Recovery اسکن میزنم ولی روی 99 درصد ویندوز خطا میده و میبنده و نمیزاره اسکن کامل بشه ! کلا کدوم نرم افزار میتونه پارتیشن را کامل ریکاوری کنه ؟
بله اون دو نرم افزار نام برده شده مناسب است برای اینکارنقل قول:
اگر تعدادش زیاد نشه مشکلی نیست راه هایی که برای رفع این ارور پیشنهاد شده چک کردن اتصالات هارد و پاور سیستم پارتیشن بندی مجدد هارد و آپدیت بایوس مین و فریم ویر هارد استنقل قول:
اقا کسی میتونه کمکم کنه. چطوری فریمویر هارد IDE درست کنم. من برد سالمم دارم کاملا شبیه برد هاردمه از همه نظر ولی به هاردم نمیخوره. چکار کنم