آقا این چه نرم افزاریه همتون دارید ؟؟ :n02: اسمشو بگید ما هم گزارش درست درمون بگیریم از دانلوداموننقل قول:
Printable View
آقا این چه نرم افزاریه همتون دارید ؟؟ :n02: اسمشو بگید ما هم گزارش درست درمون بگیریم از دانلوداموننقل قول:
این Bw meter ــــه خیلی ها هم از نرم افزار networx استفاده می کنننقل قول:
من اصفهان نیستم ، مشهد هستم اما 512 محدود همون سرعت 50 تا بیشتر نمیده قبلا برای من خوب بود اما الان نه ! سرعت 1 مگ هم روی 100 تا حساب کن در ضمن پارس تو ساعات رایگان هیچ تضمینی هم نمیده کارت به شکایت هم بیفته طبق مفاد قرار داد فقط برای ساعات غیر رایگان جبران خسارت میده ، کلا سرویس گرفتن از هر سرویس دهنده ای بستگی به مخابرات منطقه شما و فاصله شما دارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری پسر نبودی دلمون برات تنگ شده بود ! :n02:نقل قول:
پارس دیگه برای وب گردی هم بدرد نمیخوره ! :n29:
اقا یه سری میان عکس قبل میذارن 50KB بعد 500KB قضیش چیه؟؟ :n13: یعنی ساکس (همون جورابه معروف:n02:) کاره خاصی میکنه یا روش مافیاییه به کسی نمیگین؟ :n10:
آقا این شهراد دیگه چه کوفتیه ! نت من خود به خود قطعو وصل میشه میره رو این شهراد ! کسی این مشکلو داره ؟
وقتی میشه شهراد اینطوری میشه منه بدبخت هم همین مشکلو دارم ! :n03:نقل قول:
من کرمان هستم اینا چند وقت پیش گفتن مشکل پهنای باند داریم فکر کنم این کارو کردن جبران بشه !نقل قول:
ممنون من هم دلم برای شما تنگ شده بود :n01: .....نقل قول:
پینگم خیلی خوب شده و به تبع اون پیج هم خوب باز میشه .... مشکل من سرعته :n03:
خودشون میگن پهنای باند کم داریم ولی از اون طرف هی تبلیغ اینترنت 16 مگابیت میکنن :n21:
پارس آنلاین خیلی شرکت حریص و سودجوییه و اصلا به فکر مشترکهاش نیست :n27:
سلام.دیروز زد به سرم گفتم دیگه سرعت بالای 450 گیرم نمیاد 5 گیگ خریدم پدر پارس آفلاینو در آوردم با سرعت 700 تا.(عغده ای شدیم به خدا):n02:
ولی چشتون روز بد نبینه امروز دوباره سرعتم اومد دوربر 128(سرعت اسمی)
دیشبم2 تا فایل باهم دیگه گذاشته بودم لامصب تا 97% بیشتر دان نشده بود.
هیچ روش خاصی نیست.نقل قول:
یک سری سرور ها محدودیت سرعت دانلود دارند ،یکسری ندارند .این یعنی اگه آیپی جزء سرور های محدود شده سرعت نشده باشه سرعت کامل دریافت میشه.
وگرنه با هر آیپی سرعت محدود دریافت میشه.
شما شب از این سرور ها به صورت تکی تست سرعت دانلود بگیر.
محتوای مخفی: لیست
:n09:نقل قول:
فکر میکنی این ماجرای سرورای بلک لیست شده و راه حلش که تروکسی باشه رو اولین بار کی توی این تاپیک گفته؟؟؟ :n02: حدس بزن :n26: میتونی برای فهمیدنش در مورد موج دندون اره ای یه مقداری تحقیق کنی!!! :n08:
این ماجرا مال شیش ماه پیشه که بعد از سیستم کنترل ترافیک جدید ایجاد شد....
اینی که من میگم سرعتا رو دارن اسمی میکنن جدیده....
جالبه که یه ماه قبل از اینکه این بلا رو سر منطقه ما بیارن سرعت خیلی رفته بود بالا و خبری از موج دندون اره ای هم نبود!
الان دو هفتس دقیقا اینجوری شده... شما کاربر جدیدی هنوز رو شما اعمال نکردن... ایشالا خطهای 16 مگا که زیاد بشه برا شما هم اعمال میکنن.... :n09:
با اجازه بزرگترا یه پست تکراری! :n02:
آقا من به طور قطع میگم : هیچ محدودیتی در کار نیست
من امروز سرویس 256 گرفتم و اینهم سرعت من در شب اول بدون اینکه هیچ دانلودی کرده باشم:
(تست از سرور خود پارس آنلاین)
نمیدونم چرا ولی سرعت تمام سرویسا توی ساعات شبانه همون سرعت اسمی شده... بعضی وقتا یه ذره بالاتر میاد ولی معمولا مدت خیلی زیادی بالا نمیمونه...
خواهشا این مسئله رو بررسی کنید ببینید توی منطقه ی شما هم این اتفاق افتاده یا نه!
شما از سرور های مختلف تست بگیر سرور خود پارس جزوء محدود شده ها است!نقل قول:
دی سی کنید بعد دوباره کانکت کنید در 2 به بعد.
از آن لیست بالا هم تست بگیری خوبه.
حالا شما حلال کن تروکسی اثر شماست .
برات پ.خ میدم.:n10:
من دیشب با سرورای مختلف چک کردم... کلن از وقتی که سرعتا رو اسمی کردن (در واقع از یک ماه قبلش) دیگه انگار اون سیستم محدودیت قدیمیشون وجود نداره... من سرعتم از تمام سرورا یکیه و محدودیتی در کار نیست... البته همشون اسمیه دیگه :n09:نقل قول:
ولی قبول دارم باید یه مقدار بیشتر تست کرد هنوز خودمم مطمئن نیستم...
:n09:نقل قول:
محتوای مخفی: ...
اینکه به زودی سرعت ها اسمی شود ،احتمالش است.نقل قول:
شاید به خاطر اینکه شما سرعتت 256 !
شایدبرای 1 مگ یا 2 مگ کار میکنه فقط!
نمایندگی میگفت :اولویت سرعت برای سرویس های بالاتر برای زمان پهنای باند کم.
آخه همین 256 دو ماه پیش راحت 100 کیلو سرعت داشت(کمتر از 70 من تا حالا ندیده بودم!!!)...نقل قول:
تا همین دو سه روز پیش هم 512 داشتم اونم سرعتشو رو 60 کیلو قفل کرده بودن.... :n15:
==========
راستی! فعلا تا سرعتت خوبه تا میتونی دانلود کن :n09:
از این روشها خلاقانه به ما تازه کاران یاد بدیدنقل قول:
ثواب داره:n02:
توی ساعتهای پیک مصرف بعضی مراکز مخابراتی اگه پهنای باند پر باشه تعدادی از یوزرها شیفت میشن به پهنای باند شهرادنقل قول:
دوستان عزیز من در حال حاضر سرویس 10 مگ اینترنت آسیاتک دارم؛ تا حدود 2.5 ماه پیش واقعاً عالی بود و لذت می بردم ولی از وقتی که سیستم مدیریت سرویسشون تغییر کرد به یکباره کیفیت °179 تغییر کرد و به معنای واقعی افتضاح شد. تماس های مکرر با پشتیبانی و صدای مشتری هم فایده ای نداشت و حالا به فکر تعویض ISP هستم. با توجه به افزایش سرعت سرویس های پارس آنلاین به 16 مگابیت/ثانیه، سرویس POL-2048-4G پارس آنلاین رو مورد نظر دارم. سرعت خیلی برام مهم هست (حداقل 4 مگابیت/ثانیه=512 کیلوبایت/ثانیه در حالت روزانه و غیر رایگان باشه) و دانلود شبانه هم خیلی برام مهمه. دانلود شبانه (ساعات رایگان) خوب هست؟ سرعت این سرویس در حالت شبانه چقدر هست و/یا معمولاً هر شب چه حجمی میشه باهاش دانلود کرد؟
شما برای شبانه روی همون سرعت اسمی یعنی حدود 200 کیلوبایت حساب کن.....نقل قول:
حتملا dns کانکشن نت را به
8.8.8.8
8.8.4.4
تغییر بدید تا مشکل resolve شدن آدرس ها حل بشه.
بعد در cmd
ipconfig/flushdns
را بنویسید بعد دکمه ی enter را بفشارید.
برای اینکه بفهمید آدرس dns سرور شما تغییر کرده می تونید اینو در cmd بنویسید!
nslookup tabnak.ir
بعد دکمه ی enter
این مودم tp-link 8970 عجب چیزیه ها !
کسی داره این مدلو؟
دسکتاپ خود را تمیز کنید!
TD-W8970 کار چندین دستگاه شبکه را در یک دستگاه انجام می دهد. این دستگاه که دارای یک مودم ADSL2+، NAT روتر، سوئیچ و اکسس پوینت بی سیم با سرعت 300Mbps می باشد نیاز به خرید دستگاههای متعدد برای دسترسی و به اشتراک گذاری یک اتصال اینترنت بی سیم پرسرعت را حذف میکند.
15دسیبل وای فای!!!:n04:
کار اکانتینگ هم میکنه:
- کنترل پهنای باند بر اساس IP آن را برای شما آسانتر میسازد که پهنای باند دستگاههای خود را که به یک مودم روتر متصل است را مدیریت کنید
سلام دوستان
من الان زنگ زدم پارس کرج میگه فقط تا 2 مگ میتونیم بدیم و همه روی 16 بسته شدن و این حرفا
سرعت دانلود در روز هم گفت حداقل 256 باید باشه و شب یه مقدار کمتر میشه
مصرف منصفانه و این برنامه ها هم گفت نداره
میخوام بدونم آیا 2 مگ بالاتر نمیدن؟ و آیا سرعت دانلودش در شب خوبه؟ مثل صبانت نیست؟ محدودیت و مصرف منصفانه و اینا نداره؟
شنیدم قطعی زیاد داره صحت داره؟
ممنون
شما از کسایی که توی مرکز مخابراتیه خودتون هستن باید سوال کنی مثلا کافی نتی که از پارس سرویس میگیره یا دوست و آشنا آخه مرکز به مرکز فرق داره سرعت و .....نقل قول:
ولی کلا پارس از تابستون امسال خیلی بد شده خیلی ها ناراضی هستن و البته چند نفری هم توی این تایپیک هستن که سرعت های خیلی خوب میگیرن
ممنوننقل قول:
گذشته از سرعت مصرف منصفانه و ادا اصولای صبا نت و داره؟ و 2 مگ بیشتر نمیدن؟
خودشون میگن محدودیتی اعمال نمیشه ولی خدا میدونه که اعمال میکنن یا نه به نظر من حداقل روی سرور های معروف اعمال میکنن ......نقل قول:
گذشته از اون توی مراکز مخابراتی مختلف کمبود پهنای باند دارن به گفته ی خودشون .....
مصرف منصفانه هم فقط برای سرویسهای نامحدود اعمال میشه که واسه خیلی ها از همون اول اسمی هست و هیچ مصرف منصفانه ای در نظر نمیگیرن یا اینکه در روز فقط 2 ساعت سرعت رو باز میذارن .....
کلا پارس آنلاین خیلی سودجو شده شما در مورد شرکت های دیگه هم سوال کن و بین اونا بهترین رو انتخاب کن
والا صبانت و آسیا تک و شاتل که کلا تعطیل کردن....! از صبا نت و شاتل میبینیم هی میخوان بیان پارس... کلا اینترنت ایران همینه.... isp ها غیر از تعرفه و قیمتشون آنچنان فرقه دیگه ای ندارن بنظرم ! :n21:نقل قول:
از مبحث تاپیک خارج نشین و به مسایل حاشیه ای نپردازین .
دو روزه سرعت من خیلی داغون شده روزانه :( جریان چیه ؟
واسه من باز میشه سایت ولی ارور http/1.1 403 forbiddenنقل قول:
نمیشه دان کرد:n13:
منظور من بدون proxy بود قبلا راحت باز میشدنقل قول:
الان موقع دانلود با proxy به من هم همین ارور رو میده
دوستان یه سوال آیا مودم هم روی کیفیت نویز snr att تاثیر داره الان مودم tp-lik 8817 v3 دارم چند سال دارم استفاده میکنم خرابم نمیشه برم یکی دیگه بگیرم مرگ نداره
اینم وضعیت خط ما
Downstream Upstream SNR Margin :8.1 11.7 db Line Attenuation :59.0 40.9 db Data Rate :2048 508 kbps
سلام من 10 روز پیش حضوری رفتم دفتر کرج سرویس 128 گرفتم پورت مو رو 4 مگ بستن شب ها هم پورتم مشکل داره میاد رو 2 مگنقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
شما حضوری برو دفتر کرج سرویس 2 مگ یا هر سرویسی که دوست داری بگیر اگه خطتت مشکل نداشته باشه و تا 16 بکشه بعد از رانژه و کانفیگ زنگ بزن واست میزارن رو 16 مگ
اما اصلا 128 ماهانه 5 گیگ نگیر من این سرویس رو دارم تو تایم رایگان سرعت دانلود بیشتر از 16 کیلوبایت نمیشه!!!
روزها پورتم رو 4 مگ هست و سرعت دانلودم 450 کیلوبایت هست
روزها هر چقدر پورتت بکشه سرعت دانلودت بازه اگه پورتت تا 16 بکشه روز ها سرعت دانلودت حداقل 1800 کیلوبایت روزها کلا محدودیت دانلود نداره پارس
شما 2 مگ بگیر که دیگه حداقل سرعت اسمی تو یعنی 250 کیلوبایت بتونی دانلود کنی البته اگه اهل دانلود زیاد باشی
منزل ما شاهین ویلا ( بنیاد ) هست که میشه مرکز مخابراتی ثاراله حصارک که خدا رو شکر قطع و وصلی ندارم پورتم به خاطر مشکل سیم کشی داخلی هست که کم و زیاد میشه
من خونه قبلی مون هم 6 ماه پارس 2 مگ داشتم پورتم رو 6 مگ بود شبی راحت 6 گیگ دانلود میکردم هیچ وقت هم محدود نشدم
من فکر کردم خط بدتر از من پیدا نمیشه که شد خخخخ :n08::n07::n09::n02:نقل قول:
بیا دلینک منو ببر خخخخ :n08:
تشکرنقل قول:
من امشب 2 مگ چهار ماهه 8 گیگ رو سفارش دادم و فردا قرار دادش میاد
فقط یه سوال این که میگین زنگ بزن اگه خطت کشش داشته باشه میندازن رو 16 و واسه شما 4 بوده و بالا پایین میشده رو از همون تنظیمات مودم میشه دید؟ منظور این قسمته؟
Attainable Rate (Kbps): 3628 2007 Rate (Kbps): 3231 511
اگه قبلا میدیدی چی میگفتی بیشتر وقتها snr روی 6 بود با ریت 1024 سیمکشی خونه رو بروز کردم الان بهتر شدهنقل قول:
هر راهی بود امتهان کردم بهتر از این نشد کلا مشکل از مرکز مخابرات هست البته دوماهی هست اینجوری شده قبلا بهتر بود صبانت بودم اومدم پارس آنلاین یکم بهتر شد
بنده هم شهر مشهد سرعت از ظهر تا صبح اسمی میشه کلا وضع خوبی نیست ؟نقل قول:
سرعت من هم اسمی شده با ریست مودم و تغییر ای پی فرقی نکرد
چاکریمنقل قول:
بهتر بود یک ماهه واسه تست میگرفتی ببینی وضعیت چطوره اگه اوکی بود بعد چند ماهه میگرفتی
گول این چند درصد تخفیف یا چند هزارتومان ارزان تر رو نباید خورد
به نظر من هیچ وقت تو ایران بیشتر از یک ماهه سرویس اینترنت نگیر
اگه امکانش هست و هنوز پول رو واریز نکردی این قرارداد رو لغو کن و یک ماهه ثبت کن از ما گفتن بود ''' دیگه خود دانی '''
الان بهترین سرویس پارس به نظر من ۱ ماهه دو مگ ۴ گیگ هست
دقیقا همین قسمت کشش خط مشخصه که خودت میتونی ببینی که اگه خط کشید زنگ بزنی بگی بزارن رو ۱۶ مگ
این عکسی که گذاشتی از وضعیت خط خودته?? خیلی داغونه!! تا ۳ مگ بیشتر نمیکشه!!!
وضعیت خط منم همینجوری داغونه!!! تا ۲ مگ بیشتر نمیکشه!!!
شما کدوم منطقه و کدوم مرکز مخابراتی هستی?? چونکه پارس تو بعضی مراکز مخابراتی بیشتر از ۹ مگ نمیده!!!
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk