داداش من مشکل قعطی نت داشتم و جالب این بود مشکل از تلفن بود و با تعویضش درست شد البته امکان داره به هر دلیلی این اتفاقات بیوفته که فکر کنم این کرمه خود مخابراتهنقل قول:
Printable View
داداش من مشکل قعطی نت داشتم و جالب این بود مشکل از تلفن بود و با تعویضش درست شد البته امکان داره به هر دلیلی این اتفاقات بیوفته که فکر کنم این کرمه خود مخابراتهنقل قول:
یعنی هیچکی نمیدونه؟؟!!!نقل قول:
شبانه با های وب مرکز به مرکز فرق داره البته بودن بچه هایی که سرعتشون طرح فشفشه 85 بوده و شبانه 700
ولی 300 به بالا هست
اون یکی رو نمیدونم
یعنی فقط منتظرم شنبه شه تا این غده سرطانی رو بکنم بندازم دور واسه همیشه!:n21:
حالم بهم خورده از مخابرات
لامصب پیج میخواد باز کنه جووووون میکنهههه
چه سرویسی داری
128 نامحدود؟
پس من چیکار کنم 1 مگ رو ولش کردم سریع اومد سرعت 70 بود سرویس خریدم بهد از یه هفته اینطوری شد////
باز خوبه تو همین یه هفته 15 گیگ گرفتم
آره منم تا 128 گرفتم 1 هفته بعدش اینجوری شدنقل قول:
شانس نداریم که!
دوست عزیز مشکل شما با مشکل ایشون فرق داره برا شما تلفنتون نویز ایجاد می کرد نت تون قطع می شد برا ایشون نت شون وصله تلفونشون قطعه اصلا این مشکل ربطی بهم ندارن کلا لازمه داشتن اینترنت یه سیم هست که به dslan مخابرات وصل باشه حالا این ارتباط از طریق سیم تلفن صورت می گیره دیگه تلفن وصل باشه نباشه ارتباط اینترنت شما برقراره برا همین می گم این دوستمون زنگ بزنن مخابرات اعلام خرابی خط تلفن بکنن و بگن قطعهنقل قول:
کسی سامانه ورود اینترنت که کارمنداشون میرن اکانت ها رو چک میکنن رو نداره؟
سلام.من اینترنت مخابرات رو تقریبا 40 روز پیش گرفتم،اوایل،سرعت دانلود متوسط بود،ولی الان 3 هفته میشه که سرعت دانلود خیلی بالا رفته.
ماه قبل اشتراک 256 داشتم که اوایل با سرعت 30 تا دانلود میکردم که هفته آخر سرعت دانلود به 80 تا رسیده بود.الان که هم اشتراک 512 دارم،تقریبا با سرعت 145 دانلود دارم.
وقتی که سرعت اینترنتم را با سایت speedtest.ir تست کردم.سرعت بیشتر از 1 مگ را برام نمودار میکنه.
محدود؟
یا نامحدود؟
اگه منظورت محدوده که پایینه