تماس بگیر با پارس آنلاین شمارتو بهشون بده چک کنن از طریق مرکز مخابرات هم میتونی چک کنی.نقل قول:
Printable View
تماس بگیر با پارس آنلاین شمارتو بهشون بده چک کنن از طریق مرکز مخابرات هم میتونی چک کنی.نقل قول:
دوستان کسی نمیدونه پادادشهر فیبره یا مسیه؟
اگه مسیه کی قراره فیبر بشه؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
من خطم فیبره پاس ماناماد گفت برو آسیاتک! الان فقط از آسیاتک میتونم بگیرم؟؟ پارس آنلاین رو ترجیح میدم به این.
این ماناماد لعنتی چشه؟ یکساله مشکل پورت خالی دارن؟
برو تو این سایت:80.191.224.242نقل قول:
برو تو قسمت بررسی شماره تلفن اگه نوشت خوشبختانه میتونی از همه جا بگیری
باورم نمیشه بعداز 3هفته سرعتم دوباره مثل اول شد :n19::n19::n19::n19::n19:
تو speedtest شیراز هم اضافه شده
با همه ی ip ها سرعتم همینه:n19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.185.94
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت من قطع شده یک ساعتی هست .پشتیبانی اشغال بود به بچه های بالا گفتم پیگیری کنن.:n15:
مال من فوق العاده شدهنقل قول:
ضحی دوست من است به من سرعت خوب میدهد:n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
با تلاش بچه های بالا در عرض کمتر از 30 دقیقه مشکل رفع شد. ماناماد دوست من است به من سرعت خوب میدهد روی همه گیت وی ها.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرشاد پ چرا پینگت داغونه:n19:
از خارج هم تست بزار ببینم همینقدر بهت میده ؟
بابا پینگو میخوام چیکار سرعت دانلودو بچسبنقل قول:
ضحی دوست خوبی میباشد و سرعت خوبی به من میدهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان برای منطقه فاز2 پادادشهر چه ISP ای رو پیشنهاد میکنید؟
مخابرات ثبت نام نمیکنه، آسیاتک هم تعرفه هاش بی نهایت مضحک و مزخرفه.
این "ضحی" مربوط به مخابراته؟ سایت داره؟