کسی نیست که راهنمایی کنه؟:n27::n01:
Printable View
کسی نیست که راهنمایی کنه؟:n27::n01:
salamنقل قول:
social club و نصب کردی؟
آخرین پچ و کرک بازیو ریختی؟
سلامنقل قول:
بله social club رو نصب کردم و در حالت آفلاین بازی رو اجرا کردم.
آخرین پچ و کرک رو از کجا باید دانلود کنم؟
ممنون:n01:
من یه پچ از razor دانلود کردم. حالا چند لحظه از فیلم اول بازی رو نشون می ده ولی بازم stopped working میزنهنقل قول:
vcRedistنقل قول:
physix
DX
اینارو نصب کردی؟
درایور کارت گرافیکت آپدیته؟
من کل این صفحات رو خوندم بیشتر مشکلاتم حل شد
چیزایی که ندیدم و نبود
1. یک سیو صد درصد بازی با اسم طرف که پروفایل آفلاین رو با اون اسم درست کرده باشه که سیو کار کنه یا اگر راه دیگه ای هست یه سیوی بذارین که کار کنه تو ویندوز ایکس پی
2.یه ترینر خوب که پلیس رو حذف کنه و خونش دیگه کم نشه بودن تراینر ها توی نت ولی با ورزن بازی ها فرق میکرد و کار نمیکرد (ورژن بازی رو از کجا بفهمیم ؟)
3.یکی از دوستان عکس ماشین بوگاتی اینا رو گذاشته بود بهترین مود برای ماشینها برای این بازی که تا حالا اومده چیه اگه میشه بزارین
4. مود هات کافی رو هم لطف کنین
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:نقل قول:در مسیر بازی از فایل GTAIV پروپرتیز بگیرید و در قسمت Datails ورژنه بازی درج شده .
قبل از نصب مود ها، باید بازی خود رو آپدیت کنید .نقل قول:
اگه از بیشتر از های مود گرافیک استفاده می کنید، بهتره ورژن 1.0.4.0، و اگه بیشتر از مود های ماشین
و لباس و خونه و امثال این ها استفاده می کنید، بهتره آپدیت 1.0.7.0 رو نصب کنید .
ولی در هرصورت من آپدیت 1.0.4.0 رو پیشنهاد می کنم چون آپ 1.0.7.0 گاهی اوقات تیک می زند و مشکلاتی رو به دنبال دارد .
لینک آپدیت ها :
1.0.4.0 :
1.0.7.0 :
قبل از آپدیت، مود xliveless و کرک رازور رو از لینک های زیر دانلود و نصب کنید کنید :
کرک رازور :
مود xliveless :
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتر بود پستتون رو در تاپیک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می دادید .
با تشکر
سوال آخر
من از کجا بدونم کرک خودم رازر هست یا نه ؟ چون من دی وی دی رو گرفتم راحت نسب شد کرکم هم زدم روون اومد بالا
نمیدونم کرکش چی بود که اینو دانلود کنم یا نه
احتمالاً کرک رازور نیست .نقل قول:
کرک رازور نصبش برای اولین بار شاید کمی پی چیده به نظر برسد. به نظر من این رو هم نصب کنید ( حجمی نداره )
نه به خاطر حجم عرض نکردم الان هم این وتا پچ رو گرفتمنقل قول:
احتمالاً کرک رازور نیست .
کرک رازور نصبش برای اولین بار شاید کمی پی چیده به نظر برسد. به نظر من کل این رو هم نصب کنید ( حجمی نداره )
فقط موند مود ماشین که متاسفانه لینکش کار نمیکنه
نه دراپ باکس نه راپید نه هات فایل نمیدونم لینک دیگه ای اگه ممکنه
ممنون