با سلام. توباکو وانیل عطر گرمی هستش. اگه طالب عطر خنک هستید توباکو انتخاب خوبی براتون نیست. گری وتیور خوبه اما ماندگاریش خیلی کمه.نقل قول:
Printable View
با سلام. توباکو وانیل عطر گرمی هستش. اگه طالب عطر خنک هستید توباکو انتخاب خوبی براتون نیست. گری وتیور خوبه اما ماندگاریش خیلی کمه.نقل قول:
نقل قول:
نه اتفاقا عطر خنك نميخوام چون موندگاريش كمه
نقل قول:
عود وود از تام فورد بسیار خوشبو، خاص. با پخش بو و ماندگاری فوق العاده. واندروود هم گزینه بسیار خوبی میتونه باشه. هم خوشبو ست و هم ماندگاری بالا دارد. قیمت اولی 50 میل حدود 650 و دومی 100 میل 300 هستش.
برای یه عطر روزانهBogart Pour Hommeچطوره ؟ موندگاری و پخش بو ؟
قبلنا کارای بوگارت تقلبی نداشتن الان چی آخه چند روز پیش بندر عباس بودم همینو میگفت 40 تومن :n02:
سلامنقل قول:
اتفاقا منم میخواستم در مورد کیفیت کارهای لاو کالکشن سوال کنم که این پست شما رو دیدم
راستش من خودم تابحال ندیدم اسپری هاشو ولی عطر های قلمی شو هفته قبل تو بازار دیدم(با حجم 25 میل)
قیمت 13500 بود که بنظر من گرون نبود(با توجه به اینکه 18 میل ریو این قیمته) ولی من موندگاری شو شک داشتم و نمیدونستم عطر هاش روغنیه یا نه
در ضمن در مورد عطر های اسمارت مثل اسپری ها تنوع اونقدر ها نیست بارکد ها که همه بارکد امارات خورده فقط یه سری هاشون که رو جعیه
حرف Sبزرگ چاپ شده به اسمارت عربی معروفن که کیفیت جالب نیست
هم فرومی های عزیزم
ذیلاً می توانید ترجمه ی قسمتی از کتاب تکنولوژی نوین عطرها که بیشتر به مباحث تولید عطر می پردازد را دانلود نمایید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان نظرتون در مورد اسپری های AXE چیه؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برای یکی از دوستانم بود که تست کردم بو خیلی خوبی میداد و بوش حداقل تا آخر روز کاملا موندگار بود
من یه سرچ کردم دیدم انگار مدل های مختلفی داره
و دوستانی که این مدل اسپری رو امتحان کردن کدوم مدلش بوش و موندگاریش بهتره؟!!!
و آخر سر قیمتش رو هم لطف کنید بگید ممنون میشم
دوست عزیز این اسپری ها اکثرا دئودورانت و ضد بو هستن درسته که بوی خوبی دارن ولی به عنوان ضد بود استفاده میشن و زیاد بویی از خود متصاعد نمی کنن.چون حداکثر 2 درصد اسانس دارند.اسپری های دئودورانت فقط بوی بد بدن رو میزارن که پخش نشه و اگر نهئ خودشون اولش یه ذره بودی خوب میدن بعد از 20 min دیگه بوی ندارننقل قول:
بوش عالیه موندگاری و پخش فوق العاده مثل بقیه کارای بوگارت اما به شدت قدیمیه بوشنقل قول:
به نظر من سیلورسنت اینتنس را از همین بوگارت تست کنید
تقلبی من تاحالا ندیدم تو کارای بوگارت
درود
دوستان قیمت آرتیسان جان وارواتوسو کسی داره؟با حجم 125میل.قیمت بازارو میخوام نه سایتها.
Sent from my HTC Rhyme S510b