انتخاب آزاد که گذشته بهتره تو یه تاپیکی برای بچه های 90 گفته بشه اگر قراره چیزی درباره انتخاب رشته آزاد گفته بشه.
Printable View
انتخاب آزاد که گذشته بهتره تو یه تاپیکی برای بچه های 90 گفته بشه اگر قراره چیزی درباره انتخاب رشته آزاد گفته بشه.
ببخشید شما با چی نا امید شدی؟!!!
نمونه الان از کجا بیارم که بگم بده ؟!!
گفتم دوستام اونجا درس میخونن ... یکی از استادای دیفرانسیلم هم اونجا تدریس میکرد
همین !
به هر صورت آزاد تهران خیلی بهتر از بعضی دانشگاه های شهرستان ها و صد البته غیر انتفاعیه !!
آقا یه خبر خوب براتون دارم.
همین الان از معلم گسستمون آمار کنکوریا رو گرفتم ، گفت بالای 70 درصد بچه های علامه و مدارس خوب تهران ریاضی و فیزیک و خراب کردن.
تاپ ترین بچه های این مدارس ریاضی و فیزیک بین 50 و 60 زدن
و فقط 10،11 نفر ریاضی و فیزیک رو 70 زدن و فقط 1 نفر از انرژی ریاضی 100 و فیزیک 96 زده ، البته این فقط آمار چند مدرسه خوب تهرانه.
ولی بازم گفت میانگین نسبت به پارسال مطمئنا خیلی پایین تره.
این شد . عزیزان من تا اول دبیرستان المپیاد ریاضی منطقه 3 اول بودم ولی خلاقیت کشی این نکته گویی ها و تمرین کم باعث شد که نمره ی امتحان نهایی ریاضیم 16 شه.----بگذریم ولی میخوام بگم :نقل قول:
«مهم نیست آزاد یا سراسری بخونید ؛ مهم اینه که با تمام وجود مطالب رو یاد بگیرید و مدام تمرین کنید»
حالا تو قبول شو بعدش نرو !:Dنقل قول:
بعدش تو چه جور پارسال عشق صنعت یا خواجه نصیر قبول شدی که امسال تونستی دوباره کنکور بدی؟ به منم یاد میدی؟
میتونم حدس بزنم چی بوده !نقل قول:
این یکی در بین نوجوانان و بخصوص پسران مشترک هستش :)))
خدا کنه همین طوری باشه که می گی :42:نقل قول:
آقا اینجا خانواده نشسته!نقل قول:
سعی کن زیستت رو حتما 100 بزنی . فیزیک هم زدن درصد بالای 80 توی دانشگاه آزاد اصلا سخت نیست سعی کن بالاتر بزنی. داروسازی دانشگاه آزاد زمین شناسی ندارهنقل قول:
ماشالا بچه های ریاضی اونقدر زیادن که هرچقدرم حرف بزنیم دیده نمیشیم . من که اونطوری که دوست داشتم نبود . یه طورایی گند زدم . هرچی خدا بخواد ایشالا همه به خواستشون برسننقل قول: