ممنوننقل قول:
درست شنیدم؟! :n04:
نا محدودش این سرعت رو میده یا محدود؟
Printable View
ممنوننقل قول:
درست شنیدم؟! :n04:
نا محدودش این سرعت رو میده یا محدود؟
مخابرات مازندران پورتاشو رو 20 مگ میبندهنقل قول:
یه سر به تاپیک مخابرات مازندران بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محدود! البته شبانه هم همینه!نقل قول:
و اینکه احتمالا منظورت این بود که درست دیدی ;-)
اوایل بود به خاطر 20 مگ میبستند که از مخابرات ایران پهنای باند بگیرن اینو خود مهندس دیتاش میگفت.
الان بیشترین حد برا 7 مگ میبندن که بیشتر از 450 سرعت دانلود نمیده.جدیدا هم رو 3 مگ بسته برای بعضی از دوستان.منخودم مخابرات داشتم اینارو میدونم.
کسی جوابی برای من نداره؟
یعنی دیگه راهی نداره وارد اون قسمت بشم؟/یعنی وارد قسمت امور مشترکین.
زنگ بزن 1544نقل قول:
یعنی دیگه راهی نداره وارد اون قسمت بشم؟/یعنی وارد قسمت امور مشترکین.
خود من که همیشه از quick task استفاده میکنم اما بزنگ پشتیبانی ببین چی میگن!نقل قول:
یعنی الان دیگه نت 20 مگی نمیدن؟
به پشتیبانی هنوز زنگ نزدم ولی به نمایندم زنگ زدم گفت اون برای نماینده هاستنقل قول:
نه.الان اگه خیلی شانس داشته باشی برات 5 مگ میبندن که تازه سرعتت از 450 بالاتر نمیده.قبلا برای این 20 مگ میداندن که پهنای باند بگیرن.
خب پس با این وضع الان آسیاتک بهتره یا مخابرات؟ من سرعت دانلود 150 هم باشه کافیه،هزینه هم هرچی کمتر بهترنقل قول:
مخابرات مازندران تا الان نامحدودش 120 هست .فقط یه بدی که داره ممکنه یه روز بهت حال بده سرعتت تا 250 بره ولی یه روز که از همه روزها بیشتر به اینترنت نیاز داری میاد رو 20.در کل قابل پیشبینی نیست.پشتیبانیشون که 0 اصلا از من میشنوی که مخابرات داشتم به تمام چم و خم مخابرات هم آشنا هستم بهت توصیه نمیکنم به سمت مخابرات بری.چون هر روزش فرق داره قابل پشبینی نیست.نقل قول:
این از تعرفه مخابرات
آسیاتک
حالا اگه از نظر ارزونی قیمت میخوای بری مخابرات برو.
این هم پنلمون هست چه فایده ای داره فقط حجمو تاریخ اتصال رو نشون میده:n13:
فایده ای دیگه ای هم داره؟:n13: