شما منتظر بدتر شدنشم باش ! :n03:نقل قول:
Printable View
شما منتظر بدتر شدنشم باش ! :n03:نقل قول:
مال من رو 4 مگ بسته شده بود همین دیروز کارشناسه گفت برات گذاشتمش رو 9 .(چندین صفحه قبل عکس استاتوس مودم رو گذاشته بودم رو 4095 بود حالا شده 9215)نقل قول:
اینا تو همین نهشم موندن پهنای باند ندارن.ما همین 9 فیکسم بدن راضییم.:n02::n02:
بالاخره باید بهترین سرویس دهنده موجود رو انتخاب کنیم.یه بنده خدایی میگفت:جوری دانلود کن که انگار آخرین دانلودته!!!!!!!!نقل قول:
زياد خوشحال نباش عزيزنقل قول:
تا بوده همین بوده زنگ میزنی پشتیبانی اعتراض می کنی برای اینکه شما رو از سر وا کنه وضعیت رو موقتا بهتر می کنه بعد از چند روز....
اون تعرفه های طرح پاییزه برای مشترکین جدید هستنقل قول:
محدودم نمیشیم بریم به real life برسیم :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدم لذت میبره این Real Downloads رو میبینه:n02:نقل قول:
قبلا دلمونو به روزانه خوش می کردیم.... اینم از روزانه:
(پارس آنلاین/تهران/512 حجمی(0.97 مگابایت)/ساعت 14:20)
خودم چشمتون کردم ان شااالله عین خودم تک کانکشنت 5 کیلوبایت بشه:n02::n09:نقل قول:
خوی همینه همه جا عزیز بیا اینم منم سرویسم مشابه شما 512 حجمی
نقل قول:
آره فکر کنم :D
البته ظاهرا الان درست شده
بچه ها راستی امروز تو اتوبان تبلیغ پارس آنلاین زده بود که همه خطا داره روی 16 مگ بسته میشه پس با این تفاسیر خط منم روی 16 مگ باید باشه !
سلام دوستان.من خطم هرروز داره کم تر میشه.اول روی 9 مگ بسته بودن دیروز کردن 8 و حالا کردن7.به نظرتون زنگ بزنم بهشون بگم برگردونن روی همون 9 مگ؟راستی مال همه را روی 16مگ میبندن؟ممنون از پاسخگویی تون
نقل قول:
دوست عزیز این بالا پایین شدن های استریمتون به خاطر اختلال در شبکست برا همه پیش میاد با روشن خاموش کردن مودم می تونی اینو متوجه بشی یعنی یه بار که روشن خاموش کنی هم snr هم down stream تغییر می کنه ( در بیشتر موارد اینه )
در مورد داستان 16 مگ هم باید snr خط تون در حد نرمال باشه که بتونن روی 16 مگ ببندن فکر کنم دوستان دیگه تو پستای قبلی در مورد حد نرمال snr توضیح داده بودن
یعنی ما نمیتونیم بعد تموم شدن مدت قراردادموننقل قول:
اینو بگیریم؟
الان منی که یک هفته هست اومدم پارس آنلاین نمیتونم طرح جشنواره پاییزه بگیرم حالا یا همین الان یا به صورت رزرو
از تست این دوسنمون که خطش 16مگه معلومه که پارس سرعت آپلود رو 512 بسته. 9مگ ها آپلودشون رو 1 مگ بود. حال نمیکنم اینجوری. شایدم محدودیتیه که هست. یعنی در dsl سرعت دانلود بره بالا آپلود میاد پایین. نمیدونم:n02:
اگه خطت جواب بده پارس انلاین آپلود رو روی 1 مگ میبنده که حال کنی اینجوری . اگه خودت هم بخوای روی 512 میبنده .نقل قول:
نه این طرح برای تمدید سرویس نیستنقل قول:
شما اگه یه هفته دیرتر به کاروان پارس آنلاین پیوسته بودی میتونستی از این طرحها بخرینقل قول:
تست سرعت ساعت 12:26 شب :n21:
سلام دوستان
من اهواز هستم
پارس 512 دارم
الان یک ماهه جوری شده نتم که نهایتا روزی 10 وصل میشه
هرچقدر هم به پشتیبانی رجوع میکنم میگن به خاطر افزایش پهنای بانده صبر کنید درست میشه
میخواستم ببینم همه جا اینجور شده یا فقط اهواز اینجوره؟
کسی دانلود از سایت ی وت ی و ب مشکلی نداره
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پشتیبانی چرتو پرت زیاد میگه کاریشم نمیشه کرد:n03:نقل قول:
میگم مگه 16 مگ سراسری نشده ؟ پس چرا زنگ میزنم پشتیبانی میگه ما دسترسی نداریم و دست ما نیست و مقامات بالاتر به طور اتوماتیک خودشون میزارنو از این چیزا :n22:اینم وضع خطم
سلام
من سرویس 2 مگ ماهی 10 گیگ آسیاتک دارم که شبانه از 1 تا 8 هم رایگانه - سرعت روز حدود 500 کیلوبایت میده و شبانه رایگان 120 تا 130
ولی قیمتش 44200 تومن هست برام یکم زیاده
میخوام پارس آنلاین بگیرم سرویسای نامحدودش که هیچی
سرویس محدود 512 5 گیگ در ماه سرعتش چنده ؟ شبانه که از 2 تا 7 هست سرعت دانلود چقد میده ؟
کسانی که سرویس 1 مگ دارن هم لطف کنن اعلام کنن سرعت چقدر هست و پینگش چنده ؟
میخوام یه سرویس بگیرم ماهانه 20 تومن بدم و شبانه رایگانش هم سرعت از 100 کمتر نشه
پیشنهادتون چیه ؟
درضمن ، اصفهان هستم :n16: تشکر
نقل قول:
به نکته خیلی مهمی اشاره کردی داداش
آپلودم اصلا خوب نیست می خوام یه چیزی سند کنم اذیت می کنه
نقل قول:
وضع خطت بدک نیست رو 16 مگ میره margin ت خوبه !
چرا برا من مشکل داره قبلا برا من بدون هیچproxy کار میکرد اومدم اینجا گفتم دیگه از اون روز نتونستم بازش کنمنقل قول:
دوستان برای رفع محدودیت از چه تیلتر شکنی استفاده می کنند ؟
و اینکه باید آی پی داخلی بده یا خارجی ؟
واسه من الان که ساعت 2:48 هست ، روی 240/250 بالاتره نمیره .... خط هم روی 9 مگ بسته شده
آهان اینم بگم که من با 3-4 تا پشتیبانی هاشون هم حرف زدم و داستان محدود کردن پارس رو گفتم. همه بلااتفاق میگفتند همچین چیزی نیست ...
شاید هم پارس محدود میکنه اما خود پشتیبانی در جریان نیست ..!
به یکیشون گفتم : این چیزی است که همه جا میگند داره پارس انجام میده
گفت : کجا هست این اعتراض ها ؟
گفتم تشریف ببرید فروم پی سی ورلد، یک 3800 صفحه ای ملت فقط راجع به شما حرف زدن ... ( بعدش هم اومد با تیم ویور دید صفحه ی اینجا رو )
و بعدش بهش گفتم : خلاصه اگه این روش ادامه پیدا کنه ، همه ی این چند صد تا عضو که تو فروم دارن شکایتتون رو می کنن قرار گذاشتیم یکجا تخلیه کنیم خط رو ...
تا اینو شنید بدبخت گرخید ! :n02: کاملا این گرخیدن رو تو صدا و رفتار بعد از شنیدن آخرین جمله ام میشد فهمید ... ! :n02:
آقا من به طور قطع میگم : هیچ محدودیتی در کار نیست
من امروز سرویس 256 گرفتم و اینهم سرعت من در شب اول بدون اینکه هیچ دانلودی کرده باشم:
نمیدونم چرا ولی سرعت تمام سرویسا توی ساعات شبانه همون سرعت اسمی شده... بعضی وقتا یه ذره بالاتر میاد ولی معمولا مدت خیلی زیادی بالا نمیمونه...
اینطور نیست!نقل قول:
سرعت روی بعضی سرور ها محدود شده ،از بعضی از سرور ها هم با سرعت تمام دانلود میکند.
آیپی تروکسی هم محدود نشده برای همین سرعت دانلود محدود نشده است.
محتوای مخفی: سرعت دانلود از سرور محدود نشده
محتوای مخفی: سرعت دانلود از سرور محدود شده
محتوای مخفی: سرعت دانلود کامل با آیپی محدود نشده
آره منم زنگ زدم همین چرت و پرتا رو تحویلم دادن.نقل قول:
کسانی که تازه میخان از پارس آنلاین سرویس بگیرن؟آیا هزینه رانژه و نصب هم میگیره؟اگه آره چند؟اگه نه جشنواره خاصی برای مشترکان جدید داره؟
درضمن اون طرح تعرفه که گفتین برای مشترکین جدید هست چیه؟لینکی دارین لطف کنید
با این جمله موافق ام ...نقل قول:
دیشب که داشتم اینجا پست میدادم ، سرعت خودشو کشت ، توی speedtest عدد 1 تا 2 مگ رو نشون میداد. و حالا که ساعت 8 صبح هست ببینید چند شد ! :
پارس پس چرا منو محدود نمیکنی؟؟؟ چرا بدی آخه؟!! :n03: :n28: :n14:
:n19:
ولی اگه به یه سری افراد برنمیخوره بازم بگم که پارس تک کاربره محدود نمیکنه شاید بعضی سایت هارو محدود کنه که اونم حل شدنیه
من 10 روزه گرفتمنقل قول:
بله هزینه نصب و رانژه رو میگیرن 15 تومنه
من گفتم خودم کانفیگ میکنم گفتند باز هم باید هزینه رانژه رو بدی
کلا زوریه
برای من که نگرفتن...نقل قول:
1 مگ دوماهه 6 گیگ 17 تومن
2 مگ 6 گیگ 20500 تومان
فقط همین مبلغ رو پرداخت میکنید و براتون نصب میکنن!
از جشنواره بازگشت از دانشگاه استفاده کن . روی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کننقل قول:
دانلود دیشب با اینترنت به اصطلاح 16 مگابیت
مقدار دانلود مجموعا 1.2 گیگ :n21::n21::n21::n21::n21::n21:
کسایی که میخوان بیان پارس فقط و فقط خودشون در مورد کیفیت مرکز مخابراتیشون تحقیق کنن این 16 مگابیت هم کشکه