[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سرعت شما چنده؟
128 دارم
Printable View
دوستان سرعت شما چنده؟
128 دارم
من تهران هستم ، سرویس eco 128
سلام دوستان
آقا این ریموت آپلود روی شاتل جواب نمیده؟
ما هر کاری می کنیم نمیشه
جون من یه نفر راهنمایی کنه
کارم بدجور گیره این ریموت آپلوده
فرقی نمیکنه کجایینقل قول:
اگر تحمل همه این حالت ها رو داری بیا شاتل
1.دانلود شبانه زیر 25 گیگ در ماه
2.تحمل محدودیت با سرعت شبانه 6 کیلو بایت معمولا از یک هفته تا دو هفته (که توی هیچ شرکتی نیست)البته اگر دانلودت زیر 18گیگ در ماه باشه بعیده(اما ممکنه) محدود بشی
3.علاقه داشتن به شانس مخصوصا در مورد پینگ چون پینگ با خارج شانسیه یا معمولیه یا افتضاح با ایران هم مال همه یکیه تقریبا
اما مزایای شاتل رو هم میگم :
1.بارز ترین خوبی : داشتن سرعت 250 در روز برای همه سرویس های اکو
2.پشتیبانی پاسخگو (البته فقط درصورتی که در مورد محدودیت نباشه)
اما در کل اگر 1.گیمر نیستی و 2.دانلود نداری شرکت خوبیه(نپرس پس چی موند که سوال خود منم هست)
حالا تصمیم با خودته
ریموت آپلود چه ربطی به شاتل داره؟!نقل قول:
سایتی که سعی میکنید روش آپلود کنید مشکل داره حتمال زیاد.
موفق باشید.
سلام دوستان
شاتل با pr0xy مشکل نداره؟
کاکت میشه ولی هر کاری میکنه فیل رو رد نمیکنه!
اگه سریعتر جواب بدید ممنون میشم خیلی گیره بنده خدا
واقعا دستتون درد نکنه
سلام نه مشکلی نداره البته الان باز میشه ها دیشب امتحان نکردم ها....:)
آرت 1دارم بعد دو هفته از محدوديت در اومدم از الان چطوري و روزي چقدر ميتونم دانلود كنم تا بازم محدود نشم؟
در ساعات 1تا8 صبح دانلود نکنید محدود نمیشوید.نقل قول:
دوستان سوال داشتم اکانت های حجمی قانون Fair Use Policy رعایت میشه ؟
بله رعایت میشه در اکانتهای حجمینقل قول:
تو اين ساعت دانلود نميكردمو محدود شدم روزي چقدر دانلود كنم؟
نمودار ستونی مصرف همان ماه که محدود بودین را بذارین(نمودار 30 روزه).نقل قول:
من آرت 1 دارم و در ماه حدود 37 گیگ دانلود داشتم و محدود نشدم.
داداش من یادته گفتم محدود نشدم ! الان محدود شدم سرعتم واقعی شده . الان سرعت دانلودم 16 ! جالبه الان 1 هفته ای میشه دانلود نکردم ولی سرعت به حالت اول بر نمیگرده ! یه چیز جالب تر دوره من 21 بود بعد دقیقا روز 20 سرعت درست شده بود 100 .بعد دوره رو که پرداخت کردم سرعت شد 16 !!! از این سیاست های کثیف شاتل خیلی بدم میاد :13:نقل قول:
تایید میشه به طرز فجیع:31: البته الان اکو دارم. برای سرویس اکو من هم قبلا اتفاق افتاده ، یعنی بعد از تمدید دوره شب اولش خوب بود ولی فرداشبش دوباره محدود بودم:18:نقل قول:
من 14 هم رفتم انصراف دادم نمایندگی منو قطع سریس کرد حالا من نمیتونم برم پنل کاربریم تو سایت ولی به اینترنت وصل هستم حالا تو این گیرو ویری نمایندگی عوض شده حالا من به او می گم خط منو از رانژه در ببارین و برام فیش صادر نشه
می گن شما همون شرکته قرار ازش سرویس بگیری برات از رانژه در میاره حالا موندم چیکار واینکه اگه الان از اینترت استفاده کنم ضرر داره یا نه
سلام
یه سوال داشتم
شرکت شاتل ایا سرویس 1 مگ <محدود >ارائه میده یا نه؟
ممون
سلامنقل قول:
شما هم نمودار ستونی 30 روزه که محدودیت رو هم شامل میشده بذارین تا ببینیم چطور مصرف داشتین که محدود شدین.
اینم نمودار :نقل قول:
انصافا اکو خیلی بهتر آرت . الان آرت 1 دارم سرعت که شده 16 یعنی به زور سایت باز میکنه ! اکو حداقل توی روز 2 مگ شب هم سرعت 60 . من اکو که بودم 2 شب 1400 مگ دانلود میکردم 3 شب دانلود نمیکردم محدود نمیشدم . البته 1 بار هر شب دانلود کردم 10 روز محدود بودم :31: ماه دیگه دوباره اکو میگیرم با رعایت بیشتر :31:نقل قول:
دوست عزیز اکو هم حتما سرعت روی 2مگ نیستنقل قول:
من اخرین باری که اکو 128 گرفتم
برام روی 160 بسته بودن سرعت رو
هیچ اعتراضی هم نمیشه کرد متاسفانه
تقریبا 20ماه شاتل داشتم که جمعش کردم
کسی نیست جواب بدهنقل قول:
درسته ولی اینجا ( اهواز ) چندین سوال سرویس های اکو روی 2 مگ بسته میشه :46:نقل قول:
اونطور که من حساب کردم براساس این نمودار شما حدود 25 گیگ در طول این 30 روز مصرفتون بوده.نقل قول:
هزینه پرداختی برای ART128 در ماه حدود 29 هزار تومن هست.
اگر این هزینه رو به شرکتهایی مثل پارس آنلاین و مبین نت پرداخت کنید به شما سرویس های زیر رو میدهند:
پارس آنلاین:
سرویس POL-256-8G
سرعت دریافت 256 Kbps
ترافیک ماهیانه 8 GB
هزینه ماهیانه ( ریال ) 299,500
مبین نت:
طرح متوسط مصرف
زمان یک ماهه
سرعت تا 512Kbps
محدودیت حجم 6GB
هزینه طرح در زمان (ریال) 270.000
اگر از سرویس ART128 ناراضی هستین یا شرکت شاتل محدودیت برای کاربر اعمال کرده در صورت تمایل میتونید از شرکتهای ذکر شده در بالا سرویس بگیرید.
شرکتهای دیگری هم وجود دارند که سرویسهایی به مراتب بهتر از دو شرکت ذکر شده در بالا ارائه میدهند که اگر از اطراف اون شرکتها رد شدین حال و احوالشون رو به سمع و نظر دیگران برسونید.
صحبتهای زیادی از طرف کاربرهای بسیاری در اینجا شده و اما چه خوب بود اگر مدارک و اسناد معتبر ارائه بشه تا اینکه چند نفر که تعدادشون کم یا زیاد هست تنها به نوشتن حرف های خودشون بسنده کنند و صحبتهاشون خالی از مدارک معتبر باشه که باورش هم سخته.
نمودار بالا مدرک خوبی هست که نشون داد جناب porya_spy عزیز با اینکه باید از سرویسشون راضی باشن، سرویس دهنده (شاتل) نسبت به دو سرویس دهنده دیگر ذکر شده در بالا کم لطفی نکرده که هیچ بلکه مورد کم لطفی هم قرار گرفته.
دوست عزیز درسته من راضی هستم . ولی با این مشکل دارم که بعد این 1-2 هفته سرعتم برنگشته ! اگه نیمخوان سرعت برگردونن داون استریم هم درست کنن ! الان داون استریم من 896 ولی سرعت دانلود 16 !!! و اینم بگم من قبلا هم آرت 1 داشتم وقتی محدود میشم دیگه بر نمیگرده ! مگر همون روز دوره بعد فرداش خراب میشه تا آخر دوره ! حتی اگه 1-2 هفته هم هیچ دانلود نکنم بازم برنمیگرده !!نقل قول:
سلام دوستان من حجم تمام شده یه 200 مگابایات هدیه دادن
دوستان من اگه خطم دیگه شارژ نکنم چند روز طول میکشه خطم از رانژه خارج کنن
میخوام از دست این شاتل دزد راحت بشم
سلام
دوستان یه سوال
من وقتی سریسم رو تو شاتل تمدید میکنم ترافیکم نباید زیاد بشه یعنی ترافیک رو باید جدا بخرم؟
سلامنقل قول:
منم میخوام از دست شاتل راحت بشم جدیداً که اصلا معلوم نیست رو چه حسابی منو محدود میکنن ؟!!!
زنگ زدم نمایندش گفت هر موقع دوره تموم شد برات همون روز خط رو از رانژه درمیارم اگر هم بخوای قبل از اتمام دوره از رانژه دربیاری باید بیای کارت شناسایی ببری یه فرم عدم رضایت یا هر دلیلی که میدونی رو پر کنی تا همونجا برات کارش رو انجام بده
تایید میشه. جدیدا دیگه یاد گرفتن. دیگه حساب و کتاب درست و حسابی هم نداره منو هم الکی یه 4-5 روز واقعا الکی محدود کردن. حتی دانلودم روزانه 200 مگ بود. ایول اگه به این زودی خط رو جمع کنن خوبه آخه یه بار من از یکیشون پرسیدم گفت تا 10 روز طول میکشه(?!)نقل قول:
من که بدجور اعصابم شاتل بهم ریخته من شاتل واسه گیم نت گرفتم
اما تو بازی پینگ بسیار بدی میده
الان با خدو شاتل پینگ گرفتم 170
با یاهو گوگل 760
کسی نیست جواب بده؟؟؟نقل قول:
از آن جایی که فراهم ساختن رضایت مشتریان همواره یکی از بنیادی ترین اهداف و اصول شاتل محسوب می شود، از این روی برای رضایت هر چه بیشتر شما مشتریان عزیز افزون بر هدیه ی ویژه 200 مگ ترافیک رایگان که از آن استفاده کرده اید، با وجودی که ترافیک سرویس شما پایان یافته و هم اکنون در وضعیت قطع به علت اتمام ترافیک هستید، از امروز می توانید به مدت 15 روز از سرویس خود با سرعت محدود و امکانات محدودتر* برای مرور صفحات وب استفاده کنید. سپاس گزار خواهیم بود اگر هر چه سریع تر برای تهیه ترافیک اضافی و یا پکیج جدید اقدام فرمایید تا دوباره بتوانید به صورت عادی از سرویس خویش بهره گیرید.
دوستان من یک سوال دارم من تا 24/12/91 قرارداد دارم
الانم ترافیکم تمام شده رفتم تو قسمت محدود آیا بعد 15 روز اگه شارژ نکنم
سرویس من از رانژه درمیاد
یکی لطف میکنه جواب منو بده ؟نقل قول:
تا2 مگ هم بخواي ميده البته با كارت دانشجويي
دوست عزیزنقل قول:
بعد از این 15روز اگر تمدید نکنید 10 روز هم آوانس دارید اگر باز هم شارژ نکنید بله از رانژ در میایید...
علاوه بر ترافیک پایه که برای دوره جدید می خرید اگر از دوره قبل ترافیک مازاد خریده باشی یا هدیه تولد یا هدیه دریافت کرده باشید به دوره جدید اضافه میشود بروید تو سایت مای شاتل تب گزارش مصرف دوره را نگاه کنید تمام این اطلاعاتتون هست... در حال حاضر از دوره قبل فقط ترافیک پایه به دوره جدید منتقل نمی شود....نقل قول:
سلامنقل قول:
خیر دوست عزیز شاتل در شهرستان ها سرویس 1 و 2 مگ را شاید با کارت دانشجویی البته آن هم با تایید دانشگاه شخص با نامه بدهد ولی در تهران فقط با نامه شرکت بصورت حقوقی ارائه می دهد با کارت و تایید دانشگاه فقط تا 512 می دهد
نقل قول:
بنده در رشت با سرعت 2مگ هم گرفتم البته با كارت دانشجويي يا به شركت ها يا بهتر بگم به افراد حقوقي ميدن تهرانو در جريان نيستم