سلام دوستان
یکی اینجا می تونه بگه جریان صفا تو اسپم چی شد؟
اون که گفت نمی تونم دیگه فعال باشم ولی الان دوباره ترکونده
فکر کنم آیدیشو داد به یکی دیگه درسته؟
عشق اون پروفایلش بودم حیف شد
Printable View
سلام دوستان
یکی اینجا می تونه بگه جریان صفا تو اسپم چی شد؟
اون که گفت نمی تونم دیگه فعال باشم ولی الان دوباره ترکونده
فکر کنم آیدیشو داد به یکی دیگه درسته؟
عشق اون پروفایلش بودم حیف شد
اکانتش دست یک مصریه !نقل قول:
من فکر میکردم دست پدرامه!
من بهش گفتم اگه مصطفی یا پدرام نمیخان بده به خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس مریض بودی ترک کردی ؟:دینقل قول:
21 اصلا حال نداد.
فقط روزهای اولش خوب بود که همه دور هم جمع بودیم.
هادی ،صفا ،پدرام،وحید ،ممدرضا ،بردیا ،تایم پرینس ،آرطاث،عالیث شاه ،.....
شاید یه روزی قسمت شد دوباره همه با هم بازی کنیم.
spamp30 اصلا حال نمیدادنقل قول:
پس مریض بودی ترک کردی ؟:biggrin:
همه روستاها مفت خوری بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه روستاهام هم نیرو داشت هی این پویا میگفت بریزشون رو سر استار وارز
منم بهم حال نمیداد هی کل نیروهام میمرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اکانت صفا معلومه خیلی پره و باحال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب فک کنم حتما باید یکی از اون دو تا کار که حسین گفت را بکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری میشه تو یه ترایب عضو شد ؟
من تو ورلد 24 برام 4 تا دعوتنامه اومده ولی تو هیچ کدوم هنوز عضو نشدم
ولی می خوام تو ورلد 25 عضو ترایب این طرف بشم تا دست از سرم برداره
fedkre اسم یوزر طرف هست و اسم ترایبش WAAAGH هست
اهم ... اهم ...نقل قول:
پس من چی ؟! ناسلامتی نصف فروم رو من پر می کردما ، حالا انگار نه انگار ...
راستی چی شد ؟؟ همه ولش کردین ورد 21 رو ؟
بهش بگو اینوایتت کنه . ولی فکر نکنم قبول کنه ، فعلا که داره کلی از لُوس وجودت استفاده می کنه .
من انگلیسیم خوب نیست میشه برام بنوسیس تا بهش بگمنقل قول:
بهش بگو اینوایتت کنه . ولی فکر نکنم قبول کنه ، فعلا که داره کلی از لُوس وجودت استفاده می کنه .
به اون نگوبرو لیست اعضای اون ترایب رو ببین یا شاید هم پروفایل اون ترایب حتما یکیشون recruiter هست به اون میل بزن بگو please invite meهمین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو تو ترایبشون نوشته بود :
===Da Rules===
currently not a big tribe.. but we're working on it, the rules are simple..
1.IF YOU WISH TO JOIN MUST BE MIN. 2,000 POINTS NOW
2.BE ACTIVE
3.REFUGEES WILL NOT BE TAKEN IN
4.RESPECT FELLOW TRIBESMEN AND LEADERS
5.LEADERS DO THE SAME
6.THIS WILL BE A STRONG AND FUN TRIBE
7.HELP FELLOW TRIBESMEN
8.ALWAYS ASK LEADERS BEFORE STARTING A TRIBEWAR!!
9.EVERYONE NEEDS TO PARTICIPATE IN ATTACKS, FAKE ATTACKS ARE ACCEPTED
10.INACTIVITY FOR 3-4 DAYS WILL HAVE YOU DISMISSED FROM THE TRIBE AND FARMED!!
11.ONLY ACCOUNT SITTERS WITHIN THE TRIBE ARE ALLOWED! THIS IS A TRIBE SECURITY PRECAUTION!
12.TRIBE HOPPERS ARE NOT ALLOWED
خب من این شرایط را ندارم
حالا چی کا کنم ؟
بچه ها جاتون خالی : دی
روزی بطور میانگین 6-7 تا حمله گنده به این جانب میشه!(از طرف بیژوها)
اما هنوز نتونستن نوبلم کنن!
.................................................. .....
دانشگاه شیراز الان 3 روزه تحصن شده چه حالی میده!
همه کار میکنن اینجا هیچکیم هیچی نمیگه!
طرف غذاشو میخوره با لگد سینیشو شوت میکنه و میره : دی
فقط من میرم سینی رو میذارم سر جاش : دی
ظاهرا هیچ راهی نداری جز استارت اور کردننقل قول:
اســـپـــم؟:13:نقل قول:
شما جزء اون سه تا نقطه ... بودی !نقل قول:
بچه ها اين گزينه troop support در قسمت barracks به چه معني هست؟ يعني براي كمك به نيروهايي كه به جنگ فرستاديم هست؟ مثلا به دهكده اي 30 نفر سرباز براي جنگيدن فرستاديم و بعداً 10 نفر ديگه سرباز درست ميكنيم و ميخواهيم به كمك آن 30 نفر بفرستيم.
يا اينكه براي كمك به كسي كه دهكده اش در خطر است نيرو ارسال ميكنيم؟
دومی درسته !
خيلي مچكرم پروفشنال :)
راستي شما در كدوم دهكده هستين؟
بهترین کار اینه که هر موقع بهت حمله می کنه نیروهات رو بفرستی بیرون (مثلا به یه بربرین !) و کل ریسوست رو هم مصرف کنی ! تا هر وقت حمله کرد ضایع بشه !!! بعد خودش کم کم بیخیال می شه ! این که نیروهات رو توی روستا می زاری خیلی ضرر می کنی ! چون اون هی نیروهات رو می کشه ! ولی اگه چند دفعه این کار رو بکنی نیروهات زیاد می شن و می تونی جلوش دووم بیاری !نقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
بهترین کار اینه که هر موقع بهت حمله می کنه نیروهات رو بفرستی بیرون (مثلا به یه بربرین !) و کل ریسوست رو هم مصرف کنی ! تا هر وقت حمله کرد ضایع بشه !!! بعد خودش کم کم بیخیال می شه ! این که نیروهات رو توی روستا می زاری خیلی ضرر می کنی ! چون اون هی نیروهات رو می کشه ! ولی اگه چند دفعه این کار رو بکنی نیروهات زیاد می شن و می تونی جلوش دووم بیاری !
میشه توضیح بدی اون قسمت که قرمز کردم را !!
یعنی کجا بفرستم و چجوری اینو نمی فهمم
بعد چون ریسورس هام چوب کم دارم نمی تونم همشون را متعادل مصرف کنم فک کنم باید لولش را زیاد کنم تا متعادل بشه
دهکده فقط برای یک یوزر تعریف میشهنقل قول:
هر سرور یک دنیا نام داره و هر دنیا از چند کانتینت (قاره) که در هر قاره چندین روستا وجود داره
توصیه میشه آموزش صفحه اول رو بخونید
ببین ! بربرین ها اصولا ! خالی از نیرو هستن !نقل قول:
می تونی بهش ساپورت کنی یا این که بهش حمله کنی ! در این صورت اون طرف با روستای خالی مواجه می شه ! و چون صد در صد نوبل من نداره اصلا به فکر نوبل نمی افته !
در ضمن برای اون کار هم می تونی از مارکت استفاده کنی یعنی اون ریسوس هایی که زیاد داری رو با ریسوسی که کم داری معاوضه کنی که هم خودت سریع پیشرفت کنی هم فارم نشی !
و از hiding place ! اگه hiding place رو تا لول 10 لول آپ کنی حدودا 2000 تا از هر ریسوس برات قایم می کنه ! که خیلی به دردت می خوره !
می گم صفا هنوز در قید حیات در پی سی و تریبال وارز هست یا رفته پی زنو بچه ؟!
تو 21 داده به یکی دیگهنقل قول:
رفته زنو بچه :31:
آخــــــی ، جوان خوفی بود :41:نقل قول:
صفا گفت برای خرید پریمیوم یک راه جدید پیدا کرده !
کسی خواست بهش پیغام بده.
صفا که م ن2هفته س یه چیزی تو پروفایلش گفتم جواب نداده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای به حال پخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر کسی که جواب نمیده !:10:نقل قول:
:27: خوشم اومد :21:نقل قول:
ببخشید ، من تقریبا تازه با این بازی آشنا شدم . تو ورلد26 یه روستا داشتم ، خداییش خوب پیشرفت کرده بودم تو تقریبا دو هفته و نیم . پوینتم 1700 بود ، منابعم هم همه لول 24 . داشتم آماده می شدم 25 بکنمشون که یه هو یه نامرد بهم حمله کرد . خیلی قوی بود . بر اول که زد ، خوشش اومد و تو دو روز کلا نابودم کرد . من الان دوباره شروع کردم . از دوستان می خواستم بپرسم چجوری می شه تو یه ورلد چند تا روستا ساخت .
دوست داری بن بشی جیگر ؟ :27:نقل قول:
چرا بن ؟ آخه من زیاد دیدم که تویه یک ورلد چند تا روستا داشتن .
باید در روستای اول آکادمی بسازی بعد کلی منابع ذخیره کنی و بعدش نوبلمن بسازی
وقتی نوبلمن آماده شد باید به روستایی که میخوای حمله کنی (با نوبلمن) تا هر بار روحیه روستا 20 تا 30 درصد کم شه باید اونقدر همینکارو انجام بدی تا روحیه (لویالتی) منفی شه اونوقت روستا مال تو میشه !
راستی آموزش صفحه اول رو بخون
جواب داده ولی میدونی یه جواب دیگه داده اون چیزی که من میخاستم رو جواب نداده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
3 بار حمله کرده و همه ی سربازام را کشته و دیوارمم خراب کرده
حالا یکی این سه تا حمله را توضیح بده و بگه ببینم بالاخره چی کار کنم
طرف مشکل روحی روانی داره ! یکی بود این کار رو با اکنت دوم من توی 21 می کرد با اکنت اصلیم چنان پیغامی براش فرستادم بد بخت سکته کرد !:31:نقل قول:
دوست عزيز
بهترين كار براي شما شروع دوباره است چون شما هر كار هم بكنيد بسته به پيشرفت شما حريف هم پيشرفت مي كنه
نا اميد نشيد شروع دوباره بهتر از اين وضعيته
ممنوننقل قول:
طرف مشکل روحی روانی داره ! یکی بود این کار رو با اکنت دوم من توی 21 می کرد با اکنت اصلیم چنان پیغامی براش فرستادم بد بخت سکته کرد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من استارت اور کردم --> یعنی فک کنم دیگه چاره ای نبود ولی بقول بردیا چیزی را از دست ندادم
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------