کسی میدونه چه گوشیهایی حالت فقط 4g رودارن؟
الان هواوی p7 دستمه اینارو داره
فقط 2g
فقط 3g
2g/3g/4g خودکار
که باید بزاری روی حالت سومی تا 4g بگیره که اونم آنتن ضعیف بشه میره روی 3g و 2g
راهی هست هواوی p7 رو روی فقط 4g بزاریم؟
Printable View
کسی میدونه چه گوشیهایی حالت فقط 4g رودارن؟
الان هواوی p7 دستمه اینارو داره
فقط 2g
فقط 3g
2g/3g/4g خودکار
که باید بزاری روی حالت سومی تا 4g بگیره که اونم آنتن ضعیف بشه میره روی 3g و 2g
راهی هست هواوی p7 رو روی فقط 4g بزاریم؟
میخوام مودم 4G بگیرم چطور میشه فهمید خونمون 4G جواب میده الان نرم افزار Opensignal میگه 3G اطراف خونتون نیست!در صورتی که دارم بعد دکل 4g تقریبا نزدیک خونه نشون میده نرم افزار Advanced signal status هم 4G رم 21% 103db نشون میده ولی خوب گوشیم 4g نداره راحل داره؟
والا تو ایران بزحمت چند گوشی انگشت شمار میتونی پیدا کنی 4g داشته باشه گوشی که 2g 3g نداشته باشه فکر نکنم ساخته شده باشه!ولی از طریق نرم افزار شاید بشه سایت گوگل پلی 4G را سرچ کنید احتمالا پیدا میکنیدنقل قول:
چرا اطلاع ندارید از چیزی جو الکی میدی؟! به زحمت میشه گوشی 4G پیدا کرد یا فروشنده ها از بی اصلاعی خلق الله سوء استفاده می کنند و گوشی های قدیمی خودشونو میخوان رد کنن؟... :n27::n36:نقل قول:
نقل قول:
کافیه با یک گوشی سونی شبکه رو سرچ کنی... اگر irancel LTE دیدی یعنی 4g تو منطقتون انتن میده
متوجه نمیشم از چی اطلاع ندارم ؟؟؟ خوب فروشنده ها نمیتونن گوشی های قدیمی رو قالب کنن چون 4g نداره گوشی های جدید و بالای 1 میلیون تومان 4g دارن تعداد انگشت شمار گوشی قدیمی 4g که سونی و هواوی دارن کلا همه مدل 3g داره به ایران وارد میشه امروز از صبح دارم تو ایتنرنت دنبال گوشی 4g دار میگردم هم قیمت مودم های 4g ولی نیست اگه هست ممنون میشم گوشی 4g دار بگیننقل قول:
دارم سری z c6602 که ساپورت میکنهنقل قول:
نرم افزار 4G LTE Switch برای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارم سری z c6602 که ساپورت نمیکنهنقل قول:
نرم افزار 4G LTE Switch
من علاقه ای به ادامه بحث ندارم چون بی ربط هست ولی گوشی 4G ساپورت 2014 با قیمت 700تومن هم هست تو بازار... xperia M2aquaنقل قول:
اون داستان هم که شما گفتید فقط حالت 4G داشته باشه نداره همون حالتی که بالاتر هم گفتند داره گوشی ها نه فقط LTE only
List of devices with LTE
http://www.gsmarena.com/results.php3?sFreeText=%20LTE