شما همونطور که قبلا هم گفتم استثنا هستید و 1 به 10000 همچین سرویسی نصیبشون میشه . دوستان هم مثل شما برای اینکه خطشون رو 8 مگ ببندن تلاش کردند ، که به نتیجه ای نرسیدند . اگه خط شما هم یه زمانی بره روی 4 مگ بعد اون موقع سلامتون میکنم . :n18:نقل قول:
Printable View
شما همونطور که قبلا هم گفتم استثنا هستید و 1 به 10000 همچین سرویسی نصیبشون میشه . دوستان هم مثل شما برای اینکه خطشون رو 8 مگ ببندن تلاش کردند ، که به نتیجه ای نرسیدند . اگه خط شما هم یه زمانی بره روی 4 مگ بعد اون موقع سلامتون میکنم . :n18:نقل قول:
دهنشون صاف، من ۲ماهه دارم تلاش میکنم، پس خودشون بستندنقل قول:
سلام ببخشید من دخالت میکنم ولی منم 6 ماهه پیش همین مشکل رو داشتم پورت فورواردینگ انجام دادم ولی نمیتونستم از بیرون وصل بشم
زنگ زدم پشتیبانی گفت آی پی استاتیک باید بخری منم خریدم تا الان هم درست کار میکنه ولی شرکت های دیگه من تست کردم همه گی با ای پی دینامیک هم
میتونستن پورت فورواردینگ انجام بدن و ریموت کنن.
راستی پشتیبان به من گفت برای امنیت بیشتر سیاست شرکته که پورتارو ببندن....ولی فکر کنم برای همون ماهی 5 تومنه باشه
زمانی که من های وب بودم،خطم رو 11 مگ بسته شده بود ، آخرا دیگه روزا هم سرعتم به 100-200 رسیده بود از سرور داخلی،حالا شبانه به کنار :n02:نقل قول:
لطفا نحوه تنظیمات DHCP را بفرمایید . به صورت میتدی:n13:نقل قول:
زنگ بزنین بگین روی هشت ببندن دیگهنقل قول:
انقدر پیله کنین که روی هشت مگ براتون ببندن
Sent from my iPhone using Tapatalk
1 گیگ حجم معمولی خریدم اما پول و خورد حجم اضافه نشد. زنگ میزنم پشتیبانی پاس میده بانک زنگ میزنم بانک میگه فقط درگاه ملت به ملت میگم میگه مشکل از های وب بوده. این چه وضعشه!!!!!!!
فشفشه های من هم نیستنقل قول:
برای یکی از فامیل هامونم نیستش
پنل قاطی داره ریفرش کنید چند با یا با مرورگر دیگه بزنید میارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط alijigari [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان های وب فشفشه هایی که داده بود برای اسقاده ناریخ داشته ؟ چون من دیروز میخواستم فعال کنم اما دیگه تو پنل من نبود ! باید چه کار کنم ؟
فشفشه های من هم نیست
برای یکی از فامیل هامونم نیستش
سلام ; خواهش میکنم اینجا انجمن هست و همه میتونن تجربیات و اطلاعات خودشون رو منتقل کنن.نقل قول:
به نظر بنده ISP اجازه چنین کاری رو نداره که تمامی پورت ها رو ببنده , با این وجود در حال حاضر یکی از خط های بنده توسط همین شرکت رانژه شده و تا به امروژ مشکلی نداشتم.
لطفا مدل مودم رو اعلام فرمایید , تنظیمات خاصی نداره و به راحتی قابل انجام هست , بخش اول عرایض بنده (( در رابطه با bridge و pppoe )) را بررسی فرمودید ؟نقل قول:
در صورتی که نتونستین تنظیمش کنین ابتدا در وبسایت سرور طلائی ثبت نام فرمایید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس تیکتی با عنوان تنظیمات مودم باز کنین تا بنده با ریموت تنظیمات مودم شما رو بررسی کنم.