دوستان در مورد 04 بیرجند نیرو زمینی ارتش کسی اگه چیزی میدونه بگه؟ چطوریه و ...؟
Printable View
دوستان در مورد 04 بیرجند نیرو زمینی ارتش کسی اگه چیزی میدونه بگه؟ چطوریه و ...؟
دوستان بزرگوار لطف کنند مسائل حاشیه ای رو وارد تاپیک نکنند و از چهارچوب تاپیک خارج نشن /
ممنون .
خوب بالاخره کارت پایان خدمت من هم اومد. بعد از یک ماه و 26 روز از ترخیص .گفتم اگه سرباز نیروی زمینی هستید ، مثل من الکی انتظار نکشید. همین قدر طول میکشه.
نقل قول:
باز از شما خوبه من نیروی انتظامی بودم 3 ماه طول کشید از یکی از دوستانم باورت میشه بعد از 9 ماه امد
منم 23 فرستادم، 25 برگم رو گرفتم دیدم زدن 10/1، دوستم 22 فرستاده اونو زدن 8/1. فقط حیف چون میخوام از سپاه پزیرش بگیرم نمیتونم تاریخ رو عوض کنم حالا خدا میدونه این 4 ماه رو چیکار میخوام کنم.
نکته ای که ازش متعجب شدم این بود که سه ماه کسر پدرم رو که اسفند 90 گرفته بودم ولی به پلیس +10 نداده بودم در برگه اعمال شده!
با سلامنقل قول:
- :18:خدا عمر طولانی به پدرتون بده دوست عزیز -
بردار زیر هفده سال میشه ولی بزرگتر نه
ببخشید اینو میگم یک آدم دو بار سکته میکنه سر سومین سکته دیگه تموم میکنه شما گفتی 4 5 بار تعجب کردم
ولی من یک پسرم . پدرم نامه از کار افتادگی هم داره .از یک طرف واسه پدرم ناراحتم به خاطر درد کمر و از طرفی خوشحالم برای اینکه از کار افتادگی گرفیتم :39:
من هم الان فوق دیپلم دارم و درجم گروهبان یک ام.خلاصه بکم تو می فهمی که سرباز صفر ها چه بدبختی میکشن.خسالت راحت من که ارتش ام می بینم به گروهبان ها و ستوان ها(فوق دیپلم و لیسانیه ها)خیلی احترام می زارند.خوبه بیانقل قول:
دکتر اول گفت به سلامت - این دکتر از کار افتادگی برای بابام نوشتنقل قول:
دکتر دوم گفت: بجز بیماری که دکتر اول نوشت بیماری دیگه ندارید پدرم چشمش نزدیک رو تار میبینه گفت چشمم ضعیفه دکتر گفت برو چشم پزشکی بعد بیا پیش من - حالا 5 شهریور باید چشم پزشکی بریم -
دکتر نامه رو داد دستم خودم عکس از نامه گرفتم دید که
تمام سربازای بیمارستان تعجب کردن نامه دست منه
البته اگه بيوفتيد ارتشنقل قول:
وگرنه ناجا از اين خبرها نيست برادر
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
دوستان کسی از بیرجند خبری نداره؟!!