اینجا کسی کنکور زبان آزاد داده ؟!
با 90% زبان/ 10% ادبیات/ عربی و دین و زندگی 0% میشه تراز 5200 اورد دیگه ؟ (با توجه به کارنامه های سالهای پیش حساب کردم با این درصدا حدودا 5300 میشه ترازم)
Printable View
اینجا کسی کنکور زبان آزاد داده ؟!
با 90% زبان/ 10% ادبیات/ عربی و دین و زندگی 0% میشه تراز 5200 اورد دیگه ؟ (با توجه به کارنامه های سالهای پیش حساب کردم با این درصدا حدودا 5300 میشه ترازم)
تقلبی که گفته شده خیلی بزرگتر از رسوندن سوال ها سر کنکوره ، 5 موردی که گفتن بعد از تموم شدن کنکور بوده ...:46:نقل قول:
راستی به نظر شما کدوم مناسب تره ؟
1.آزاد علوم تحقیقات
2. سراسری بین المللی قزوین
3. غیر انتفاعی علم و فرهنگ
آزاد علوم تحقیقات به درد نمیخوره فقط اسم در کرده .... بچه ها بهش میگن علوم تفریحات
غیر انتفاعی هم که هیچ کلا
قزوین بین المللی خوبه ولی ازادش بهتره !!
!
من شنیدم بین المللی داغونه ... چند باری هم تی وی ایران نشون داد خیلی در شان یه دانشگاه بین المللی نبود!
تجربی ها شما چرا نظری نمیدید ؟ این دو احتمال داره یا خیلی ریلکس کنکور دادید یا گند زدید به اول و آخرش :31:
من که دیگه برام مهم نیست حتی پاسخ های تشریحی رو هم نرفتم بگیرم که درصدام رو حساب کنم
علوم تحقیقات که استاداش استادای شریف هستن!!!نقل قول:
ازین اسما که رو دانشگاه سراسریشم گذاشتن مثلا به علم و صنعت میگن عشق و صنعت و .....
میشه بپرسم چرا غیرانتفاعی خوب نیست ؟؟
110 درصد علوم تحقيقات!!نقل قول:
تو نظرسنجي هم اين سواله بود!! خب چرا انجامش نميدن؟؟ فقط هر سال هي اين سوالو ميپرسن!:31:نقل قول:
کاش کنکور به جای این حذف شدن مسخره که مدام ازش میگن
سالی 2 یا 3 بار برگزار میشد ....
خیلی بهتر بود ....
1-پيوسته درس ميخونم!! اين به نظرم مهمترين چيزه!! ممنكه يكي 2 ماه عالي بخونه اما اگه 2 هفته ول كنه انگار هيچي نخونده...اتفاقي كه برايمن افتاد!نقل قول:
اگه فرض کنید دوباره کنکور بدید چه اشتباهی را تکرار نمی کنید ؟!
2- رياضي و فيزيكو بيشتر ميخونم و به خوب زدن عربيم مغرور نميشدم كه روزاي اخر اصلا نخونمش و تو كنكور كمتر ازحد انتظار بزنم!
3-بيخيال مشكلات شخصي تا بعد از كنكور ميشم!:31:
تو همه ی واحدای دانشگاه ازاد تهران استادای شریف و تهران و ... درس میدن !! چون پولشو میگیرن !!
آره ... من چند تا از دوستام میخونن علوم تحقیقات ...
این نظر منه ... من حتی دانشگاه هایی مثل خواجه نصیر و همین عشق و صنعتی هم میگی قبول ندارم و قبول شم هم نمیرم (مثل پارسال)
غیر انتفاعی هم جای خود دارد ....
آدم باید یه جا بره ! حداقل یکم احساس دانشجو بودن کنه !!! نه احساس یه بچه دبیرستانی!!!
منم با این یکی موافقم:27::31:نقل قول:
اگه میخواین واحد ازاد از تهران انتخاب کنین ... فقط تهران جنوب که بزرگترین دانشکده فنی ایرانه ... بعدشم تهران مرکز و کرج
بقیه ترازشون به نسبت کمتره ...
بچه ها رو نا امید نکن . من میخوام م.پزشکی اونجا قبول شم که 4 تا استاداش توی امیرکبیر دکترای مهندسی پزشکی درس میدن. اینا نباشن پس کی خوبه؟نقل قول:
نمونه ای هست که حرفتو توجیه کنی؟