ممنون میشم به من بدید ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ممنون میشم به من بدید ....
مشترك گرامي،
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت فرا رسيدن ماه مبارك رمضان، 3 گيگا بايت ترافيك رايگان به عنوان هديهي ويژهي اين ماه مبارك از سوي گروه شركتهاي شاتل به كليهي كاربران سرويسهاي ويژه و سرويسهاي اقتصادي در شهر شما اعطا ميشود. كاربران عزيز، ميتوانند از اين ترافيك رايگان طي دورهي جاري سرويس خود بهره گيرند.
بيگمان، ارايهي خدمات با بهترين كيفيت ممكن به كليهي مشتريان عزيز خانوادهي بزرگ شاتل، بزرگترين هدف ماست.
گروه شركتهاي شاتل
نیازی نیست هزینه الکی کنی یکم فرز باشی خودت میتونی تنظیمات مودم را انجام بدی ندادی هم کسی که میاد نصب میکنه خودش راهش میندازهنقل قول:
هیچ تاثیری نداره تو سرعت و قطعی فقط چون از این مودم پشتیبانی نمیکنن(چون مودم ها زیاد هستن اینا فقط به چند تا مودم 100% تسلط دارند) ممکنه یه وقطی مشکلی چیزی پیش بیاد بگن از مودم هست(خیلی کم موارد دیگه هم برسی میکنند-وارد هستن تو کارشون)
در کل ارزش نداره مودم جدید بخری همین به خوبی جواب میده
تهرانی شما؟:18::18::18::18:نقل قول:
به من که ندادند منم میخوااااااااااااااااااام:1 9::19::19::19:
الان اضافه شده تو پنل؟
ببخشید شما ساکن کدام شهری؟نقل قول:
تهران؟
برای ما که چیزی اضافه نشده.
اون از عید که دانلود رایگان مشترکان تهرانی 1 هفته بیشتر بود این هم از الان :13::2:
من تهرانم ولی هنوز اضافه نشده نگران نشید :دی
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
من بلافاصله با امور مشترکین تماس گرفتم(همین چند دقیقه پیش)هنوز توی پنل کاربری اضافه نشده ولی در چند روز آینده منظور خواهد شد...
choory عزیز من اهواز هستم
قطعی هم زیاده، زنگ زدم گفت مشکل از تهرانه و بزودی حل میشه.نقل قول:
تایید میشه!ف ی ل ت ر ش ک ن رو برای منم ارسال کن تست کنم.مرسینقل قول:
شاتلی های عزیز وقتی توی سایت speed Test سرعتتون رو تست میکنید اسم ISP رو چی میزنه ؟!
لطفا دقیق بنویسید