از واحد آموزش باید اقدام کنی فکر نکنم از طریق سیستم گلستان بتونی 17 واحد رو برداری ولی تا اونجایی که میدونم برای ترم آخر سقف واحد وجود نداره به شرط اینکه کل واحد های باقی مونده اخذ بشهنقل قول:
Printable View
از واحد آموزش باید اقدام کنی فکر نکنم از طریق سیستم گلستان بتونی 17 واحد رو برداری ولی تا اونجایی که میدونم برای ترم آخر سقف واحد وجود نداره به شرط اینکه کل واحد های باقی مونده اخذ بشهنقل قول:
یکی این سوال مارو جواب بده
نوع منبع زده کتاب ، درسنامه ، آزمایشی قطعی ، خوب اون های که درسنامه زده یعنی نیاز نیس کتاب بخونیم؟ آزمایشی قطعی یعنی چی؟
دوستان من در زمان ثبت نام که توی شهریور بود موفق به ثبت نام نشدم و گفتم که برای حذف اضافه واحدها رو انتخاب کنم ولی الان که رفتم به سیستم و بدهی قبلی رو تصویه کردم، فقط گزینه حذف اضطراری هست که اونم پیغام خطا میده و اصلا هیچ جایی برای اضافه کردن نیست! دوستان لطفا کمک کنید، چرا اینطوری شده؟ :(
ببینم اطلاعات دانشجوییت رو تایید کردی ؟نقل قول:
دانشجو = > مشخصات => تکمیل و تایید
شایدم اجازه ثبت نام نداری چون اصولا باید منو ثبت نام برات دیده میشد حتی اگر بدهکار بودی یا حتی اطلاعاتت رو تایید نکرده بودی
ممنون عزیز، اون وقتیکه پست دادم کلا قاطی بود، هیچی نداشت! ولی الان درست شدهنقل قول:
اون اطلاعات دانشجو رو هم درست میفرمایید باید تایید میکردم
سپاسگزارم
دوستان یک خبر جدید و بدنقل قول:
این ترم این قانون رو گذاشتند
اگر شما ترم اخر باشید و معدل ترم قبل شما کمتر از 12 باشد
به شما بیشتر از 14 واحد نخواهند داد
کلی از دوستان من به همین دلیل 1 ترم به درسشان اضافه شد...به من هم این ترم 14 واحد دادند و گفتند ترم بعد برات اون 3 واحد رو تکدرس ارجاع به استاد میزنیم
فقط به خاطر شهریه ثابت این کار رو کردننقل قول:
وقت دانشجوها مهم نیست فقط پول مهمه
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
کسی نمی دونه یعنی ؟؟:n03:نقل قول:
نه نمیتونید باید حتما پیش دانشگاهی داشته باشیننقل قول: