-
چون دوستم ندارند، حاشيه سازى مى كنند
نيكبخت: قسم مى خورم دوپينگى نيستم
بابك بزرگى
Babak Bozorgi
هميشه در دل حاشيه ها است. يا به خاطر اختلافاتش با افشين قطبى يا به اتهام دوپينگى بودن. اگر هم غير از اين باشد شك نكنيد كه بابت مثلاً پاس ندادنش به فلان بازيكن يا دعوت نشدن به تيم ملى و هزاران اتفاق افتاده و نيفتاده ديگر خيلى زود جنجالى تازه به راه خواهد افتاد. جالب اينكه خود نيكبخت هم انگار دلش نمى آيد كه حداقل به يكى از اين جنجال ها «نه» بگويد. براى به حاشيه رفتن، او هميشه حالتى آماده باش دارد البته در اين چند ماهه تلاش زيادى براى تغيير رويه اش داشته و گاه - براى چند روز هم كه شده - او را متفاوت ديده ايم اما به هر حال او عليرضا نيكبخت است و از او هر لحظه بايد منتظر اتفاقى تازه بود. از آن اتفاقاتى كه همه باورشان دارند و البته خودش از بيخ و بن تكذيب شان مى كند: «بعضى ها دوست ندارند نيكبخت و پرسپوليس در اوج باشند و دائم برايم حاشيه درست مى كنند ولى من با فوتبالم جواب شان را مى دهم.»
اين روزها اختلافات دوباره تو و قطبى باز هم سوژه شده.
ببينيد من و قطبى هيچ اختلافى با هم نداريم. لطفاً سؤال حاشيه اى نپرسيد.
حتماً چيزى هست كه اين خبرها مطرح شده. درست مثل پارسال كه...
(حرف ما را قطع مى كند)... هيچ خبرى نيست. راه انداختن اين شايعه ها هم كار كسانى است كه مى خواهند دوباره مرا به حاشيه ببرند.
اگر خودت نخواهى به حاشيه بروى چه دليلى دارد كه ديگران اين كار را بكنند
چون دوست ندارند نيكبخت و پرسپوليس به اوج برسند، چون دلشان نمى خواهد من موفق باشم ولى بدانند كه من ديگر دنبال حاشيه و اين حرف ها نيستم و مى خواهم يك فصل فوتبالى خيلى خوب داشته باشم.
پس چرا جواب شان را نمى دهى
ترجيح مى دهم با فوتبالم جواب شان را بدهم. ديديد كه تا حالا چقدر خوب كار كرده ام. بهتر است همين طورى جواب حاشيه سازى هايشان را بدهم.
درباره اختلاف با قطبى هرچه گفتى قبول. درباره دوپينگ ات هم چيزهاى عجيب و غريبى شنيده مى شود.
هرچه مى گويند دروغ است.
چرا نيكبخت هميشه از شركت در آزمايش دوپينگ طفره مى رود
چه كسى اين را گفته ... من هر زمانى هرجا كه بگويند حاضرم آزمايش دوپينگ بدهم، چون مشكلى ندارم.
ولى ظاهراً قبلاً اين طور نبوده!
هميشه همين طور بوده. هيچ وقت از اين كار طفره نرفته ام.
بعد از بازى با سپاهان هم به سختى قبول كردى آزمايش بدهى.
واقعاً دنبال چه چيزى هستيد
مى خواهيم واقعيت را بدانيم. چرا قبول نمى كردى در آزمايش دوپينگ شركت كنى
باور كنيد مشكلى از اين بابت ندارم و اين شايعه هم دروغ است. من بدون هيچ مشكلى آزمايش دادم اما بعضى ها كه مى بينند امسال وضعيت خوبى دارم مى خواهند برايم حاشيه درست كنند.
قبول كن كه اين نيكبخت آماده و سرحال كمى شك برانگيز باشد.
قبول ندارم چون اين آمادگى ام به خاطر تمرينات خوبى است كه انجام مى دهم، نه به خاطر دوپينگ.
همه چيز را تكذيب كردى. حداقل بگو ماجراى آزمايش ندادن هاى پارسال تو چه بود ... گفته مى شد هزينه اى را مى پردازى كه از تو آزمايش دوپينگ نگيرند.
به خدا دروغ مى گويند. اصلا مگر چنين چيزى ممكن است هيچ مسؤولى حاضر نيست چنين كارى بكند. من هم دوپينگى نيستم كه از آزمايش دادن بترسم و بخواهم به كسى باج بدهم. خواهش مى كنم بس كنيد.
اين ماجراى دوپينگ در تيم ملى هم برايت دردسرساز شده بود. هميشه در اردوها حاضر بودى اما درست چند روز قبل از بازى هاى رسمى و مهم، به بهانه هاى مختلف از تيم ملى كنار مى رفتى... شايعه شده بود چون دوپينگ مى كنى مجبورى از تيم ملى كنار بروى.
من ديگر واقعا نمى دانم چه جوابى بايد بدهم. به خدا خسته شده ام.
اصلا عليرضا نيكبخت چقدر براى حضور در تيم ملى تلاش مى كند
خيلى زياد. من واقعا دوست دارم براى تيم ملى بازى كنم. اگر دعوت شوم هر كارى براى موفقيت تيم ملى انجام مى دهم و اگر هم دعوتم نكنند برايشان آرزوى موفقيت مى كنم.
حالا بگو اين شايعه اى كه درباره دوپينگ تو در تيم ملى مطرح مى شد چقدر صحت دارد و اصلا ماجرايش چه بود
اگر حرف مرا باور مى كنيد كه مى گويم همه حرف هايى كه زدند دروغ است. قسم مى خورم همه اش دروغ است. درباره تيم ملى هم هيچ حرف ديگرى ندارم. شما هم لطفا ديگر وارد اين جزييات نشويد.
كدام جزييات!
(در حالى كه عصبانى شده) بگذريم. منظورم همين هايى بود كه پرسيدى.
فردا هم يك بازى خيلى سخت در شيراز داريد... با توجه به نتايج ضعيفى كه اين فصل در شهرستان ها گرفته ايد فكر مى كنى مقاومت را ببريد
جلوى پرسپوليس همه تيم ها چند برابر انگيزه دارند. مقاومت هم كه هميشه تيم خوبى بوده و قرار است در شهر خودشان هم بازى كنند. پس بايد قبول كنيم كه اين هفته كارمان خيلى سخت تر است. البته با حمايت هواداران مان و روحيه اى كه تيم دارد، حتما مى بريم. ما از اين بازى فقط سه امتياز را مى خواهيم تا به صدر جدول نزديك تر شويم.
-
در گفت و گو با فارس
اكبرپور: منظور قطبي شباهت ظاهري من و ديكارمو بوده است
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: احتمالا منظور قطبي از مقايسه من با ديكارمو شباهت چهره ما دو نفر بوده است.
سياوش اكبرپور در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره اينكه افشين قطبي ديكارمو مهاجم برزيلي پرسپوليس را به وي تشبيه كرده است، اظهار داشت: در مورد اين تيم نظري نميدهم؛ اما بايد بگويم اگر در موقعيت گلزني قرار گيرم، توپ را به گل تبديل ميكنم. احتمالا قطبي به خاطر شباهت چهره من و ديكارمو اين حرف را زده است.
وي در ادامه درباره گلزني آرش برهاني گفت: از اينكه ميبينم او موفق به گلزني شده خوشحالم. مهم موفقيت استقلال است.
اكبرپور تصريح كرد: اگر قرار است با اين روند كه من پاس دهم و تيم موفق شود استقلال به قهرماني برسد خوشحال ميشوم به اين كار ادامه بدهم. مهم نيست من يا آرش گل بزنيم. اميدوارم در آينده هم او به من پاس دهد و من گلزني كنم.
-
قطبي: استيلي ميتواند بعدها پرسپوليس را هدايت كند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: حميد استيلي شايستگي سرمربيگري در تيمي بزرگ مثل سپاهان را داشته و حتي ميتواند بعدها پرسپوليس را هدايت كند.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از تمرين امروز پرسپوليس اظهار داشت: بازي سختي را بايد در شهر خودم مقابل مقاومت سپاسي شيراز برگزار كنيم. تقابل دو برادر(افشين و غلام پيرواني) نيز ميتواند حساسيت بازي را بالا ببرد؛ ولي هدف ما كسب سه امتياز است.
وي در خصوص احتمال سرمربيگري حميد استيلي در تيم فوتبال سپاهان تصريح كرد: همواره براي استيلي آرزوي موفقيت ميكنم. او شايستگي سرمربيگري يك تيم بزرگ مثل سپاهان را دارد و حتي روزي ميتواند پرسپوليس را نيز هدايت كند.
قطبي در خصوص انتقادهاي شديد از دي كارمو گفت: در مورد اين بازيكن فقط مسئولان باشگاه، مربيان و بزرگان تيم مي توانند اظهارنظر كنند. دي كارمو بازيكني در سني كم از كشور خود خارج شده و در ليگ كشوري ديگر بازي مي كند، پس بايد با او طوري برخورد كنيم كه در آينده بتواند نام كشور ما را همه جا به نيكي بر زبان بياورد.
وي افزود: خوشحالم كه دي كار به زبان فارسي مسلط نيست و خيلي مطالب را نمي خواند. پس از بازي با سپاهان ديديد كه چگونه احساسي كه در قلبش نهفته بود را بروز داد. اين مورد در بازيكنان برزيل زياد ديده مي شود، چون آنها هرگز دوست ندارند بازيكن ناموفقي در يك ديدار باشند.
وي ادامه داد: اين مهاجم برزيلي چهار موقعيت را به صورت صد در صد از دست داد؛ اما چرا در بازي فرصت سازي او را كسي نديد؟ از هواداران تشكر ميكنم كه از وي حمايت كردند و من هم اميدوارم او جواب محبت هاي آنها را بدهد؛ اما ايراني ها و خبرنگاران فراموش نكنند كه وظيفه يك مهاجم فقط گلزني نيست.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص ابراهيم توره گفت: مهاجم سنگالي به ايران آمده و جلسه اي با مصطفوي برگزار خواهد كرد. براي بازگشت به تركيب هم راه ساده اي در پيش ندارد.
وي افزود: بعضي ها گفتند كه توره در دبي بوده و يا اصلا ايران را ترك نكرده است. اين مسئله حرفهاي نيست و شايد يك پيشگويي اشتباه باشد. نبايد يك بازيكن را اين طور زير سوال برد چون شايد مشكلات بزرگي داشته كه من و ديگران از آن بي خبريم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص بحث حضور جادوگر در تيم هاي ليگ برتري گفت: ياد گرفته ام كه علم بهتر از هر چيزي است. حضور روانشناس جزئي از فوتبال بين المللي است.
وي افزود: تيمي را ميشناختم كه با سه گل در نيمه اول از حريف عقب بود و در بين دو نيمه به دستور كادر فني، تمام بازيكنان پيراهن خود را عوض كردند و موفق هم شدند. در پرسپوليس نيز اين حرف را ميزنند كه پيراهن قرمز بهتر از پيراهن سفيد است، مانند تيم ملي كره جنوبي كه اعتقاد خاصي به رنگ قرمز در بازي هاي ملي دارند؛ ولي اين مسائل جنبه روانشناسي دارد و نبايد با خرافات مترادف شود.
-
پرسپولیسی ها فوتبالم را نابود کردند!!
علوی: عاجزانه التماس می کنم رضایت نامه ام را بدهند!// شاید در حد و اندازه پرسپولیس نیستم!!
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک نیمکت نشین تیم پرسپولیس گفت: دیگر تحمل ماندن در پرسپولیس را ندارم و از آنها عاجزانه التماس می کنم که رضایت نامه ام را بدهند.
"محمد علوی" روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان کرد: با آمدن به پرسپولیس به دنبال تحقق آرزوهایم بودم اما قطبی آنها را از بین برد به طوری که دیگر نمی خواهم حتی یک دقیقه در این تیم بمانم و برای رفتن از آن لحظه شماری می کنم.
وی افزود: بدون شک در نیم فصل از پرسپولیس جدا می شوم و به پاس بر می گردم تا بتوانم دوباره به تیم ملی باز گردم چراکه پیش از آمدن به پرسپولیس از سوی دایی به تیم ملی دعوت شدم اما پس از پیوستن به این تیم سابقۀ ملی زیر سئوال رفت.
وی ادامه داد: قطبی هیچ اعتقادی به فوتبالم ندارد چراکه بدون نظر وی به پرسپولیس آمدم اما با تمام این وجود اگر بازیکن خوبی بوم از من در یک بازی بصورت کامل استفاده می کرد اما با این شرایط معلوم شد که شاید در حد و اندازه های پرسپولیس نیستم!!
وی گفت: در بعضی از بازی ها بازیکنانی در پست من بازی می کردند که هیچ ربطی به آن پست نداشتند و در عوض در طول بازی من بر روی نیمکت می نشستم و کوچکترین اعتراضی هم به این قضیه نمی کردم اما حالا دیگر تحمل این موضوع برای بسیار سخت شده است.
علوی همچنین اظهار داشت: در صورتی که در تیم ملی ذخیره بازیکنانی بودم امسال نکونام و تیموریان که حد اقل در باشگاه های معتبر اروپایی و در دوران اوجشان مشغول به کار بودند اما در عوض در پرسپولیس ذخیره بازیکنانی هستم که نیمی از تجربه، افتخارات و سابقۀ مرا در تیم ملی و لیگ برتر ندارند و از این بابت بسیار متأسفم.
وی تصریح کرد: اگر با یک نیمه بازی در برابر ابومسلم می توانستم معجزه کنم قطعاً مطمئن باشید به جای آمدن به پرسپولیس به منچستر می رفتم.
علوی در خصوص دلایل عدم استفاده از وی در ترکیب پرسپولیس به ایسکانیوز گفت: واقعاً نمی دانم علت اینکه قطبی به من بازی نمی دهد چیست اما دیگر از پرسپولیس هیچ چیز نیم خواهم و خیلی خوشحالم که یک نیم فصل بر روی نیمکت پرسپولیس نشستم و مورد لطف هواداران این تیم قرار گرفتم.
وی افزود: اما در حال حاضر به قدری از لحاظ روحی و انگیزشی آسیب دیدم که تحمل ماندن در این تیم را ندارم و می خواهم هر چه زودتر به تیم سابقم یعنی پاس باز گردم.
بازیکن پرسپولیس ادامه داد: امیدوارم پرسپولیس بتواند با انجام بازی های خوب و کسب پیروزی متوالی به مقام قهرمانی دست یابد و چراکه با علاقه ای که به این تیم دارم بی شک با پیروزی پرسپولیس شاد و با شکست این تیم غمگین خواهم شد.
وی در پایان اظهار داشت: بار دیگر از مسولین پرسپولیس عاجزانه خواهش می کنم هر چه زودتر با رفتن از این تیم موافقت کرده و با صدور رضایت نامه ام موافقت کنند چراکه در غیر این صور ت می ترسم مشکلات به قدری بر من احاطه کنند که حرف هایی بزنم که شاید برای بعضی ها بد باشد و بعدها نیز خودم از این بابت پشیمان شوم.
-
قطبی هیچ حرفی را بدون منطق نمی زند
بهادر عبدی: مقاومت باید سه امتیاز را به پرسپولیس تقدیم کند// پرسپولیسی بودن باید افتخار علوی باشد
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: با شخصیتی که قطبی از تیم می بیند مطمئنم قول قهرمانی با کسب هفتاد امتیاز را بدون منطق و استدلال نزده است.
"بهادر عبدی" روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز"، اظهار داشت: بعد از پیروزی برابر تیم های برق و سپاهان که از مدعیان اصلی قهرمانی لیگ محسوب می شوند برای رسیدن به هدف نهایی خود که همان فتح قهرمانی لیگ و جام باشگاه های آسیا است با نکات تاکتیکی کادرفنی تا حد زیادی اشتباهات در خط دفاعی را پوشش داده ایم.
وی در خصوص دیدار برابر تیم مقاومت سپاسی افزود: تیم مقاومت همیشه نشان داده که برابر تیم های پرسپولیس و استقلال بازی های هجومی و خوبی را به نمایش می گذارد و هیچ گاه به دفاع صرف روی نمی آورد.
عبدی تصریح کرد: البته تیم ما هم مقابل چنین تیم هایی مانند مقاومت راحت تر فوتبال بازی می کند و مطمئنم هر دو تیم بازی زیبا و جنگنده ای را ارائه خواهند داد.
وی تاکید کرد: البته سه امتیاز این بازی باید فقط به پرسپولیس برسد تا اینکه از جدال با سایر رقبا در صدر جدول جا نمانیم.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این سئوال که از نیمکت نشینی ناراضی نیستید، گفت: بامصدومیتی که عایدم شد دو ماه از تمرین کردن با تیم دور بودم ولیکن از اینکه در تیم پرسپولیس هستم احساس غرور می کنم و هیچ گاه به نیمکت نشینی ام اعتراضی نخواهم کرد.
وی با اشاره به روند صعودی پرسپولیس اذعان کرد: با همدلی و انگیزه ای که بین بازیکنان ، کادرفنی و مدیران باشگاه دیده می شود حتم دارم که این روند موفقیت های تیم ادامه دار خواهد بود و هیچ چیز مانع آن نخواهد شد.
عبدی در خصوص اظهارات علوی خاطرنشان ساخت: علوی بازیکن بزگ و شایسته ای است که هیچ شخصی نمی تواند منکر توانایی های وی باشد ولیکن اینکه بخواهد به خاطر نیمکت نشینی از پرسپولیس جدا شود چندان شایسته نیست زیرا معتقدم پرسپولیسی بودن باید افتخار علوی باشد
-
حاج رضایی :هیچگاه قصد تخریب پرسپولیس را نداشتم
حیدری اشتباه می کند، هیچ وقت نامی از او نبردم// در مورد دی کارمو تردید دارم
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: کارشناس و مفسر فوتبال کشورمان در خصوص صحبت های اخیر سپهر حیدری گفت: من هیچ وقت نامی از او نبردم و انتقاد من به خط دفاع پرسپولیس کلی بوده است.
امیر حاج رضایی روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" ، عنوان کرد:حیدری یکی از بازیکنان جوان و با اخلاق تیم پرسپولیس است و من در مقطعی به صورت کلی آنچه را که اشکار بود ابراز کردم و اصلا قصد تخریب پرسپولیس را نداشتم.
وی با اشاره به ضعف های خط دفاعی پرسپولیس در هفته های گذشته به خبرنگار ایسکانیوز خاطرنشان کرد: وقتی بازیکنی توپ را از دست می دهد تمام بازیکنان تیم موظف می شوند تا در کار دفاعی شرکت کرده و موقعیت را به نفع خود تغییر دهند پس با این شرایط به راحتی می توان دریافت که انتقاد من یک انتقاد کلی بوده است.
حاج رضایی درمورد عملکرد پرسپولیس اضافه کرد: فرآیند چند ماهه که از آغاز لیگ شکل گرفته بود باعث شد تا پرسپولیس و استقلال دچار فراز و نشیب باشند و در این مقطع نتوانستند نتایج مطلوب کسب کنند . اما با گذشت زمان این دو تیم به شرایط خوب خود رسیده و توانستند که ورق را به سود خود برگردانند که باید دید که در ادامه چه خواهند کرد.
کارشناس فوتبال کشور درخصوص تقابل برهانی ودی کارمو نیز افزود:اگر خاطرتان باشد برهانی زمانی که خداداد در پاس بود همیشه به عنوان یک گلزن شناخته می شد و مشکل گلزنی نداشت اما در استقلال آن هم در مقطعی طولانی دچار بحران در گلزنی شد که با تلاش خود اکنون توانسته به روزهای خوب خود بازگردد.
وی در ادامه اظهار کرد: اما در مورد دی کارمو باید بگویم که من در خصوص این بازیکن دچار تردید هستم و فقط امیدوارم که پولی که این تیم هزینه کرده باعث موفقیت آنها باشد. به نظر من دی کارمو مشکل روحی دارد چرا که وقتی فردی دروازه بان را دریبل می کند قطعا مشکل تکنیکی ندارد و فقط می توان گفت که او در شرایط روحی بدی قرار دارد که باید دید در آینده چه خواهد شد
-
فوتبال حرفه اي و مسلک جوانمردي
جوانمردي کريمي، فراموش کاري عقيلي
شايد کمتر تيمي در جهان مي توان يافت که در مسابقه فوتبال و به هنگام مصدوميت بازيکن خودي يا حريف، رسم بازي جوانمردانه را رعايت نکرده و توپ را براي مداواي فرد مصدوم بيرون نزند.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري پانا، اين موضوع مهم امروزه با فوتبال حرفه اي عجين شده اما در ليگ برتر ايران هنوز شاهد هستيم که گاهي تيم ها يا بازيکناني که از حريف خود عقب هستند اين رسم متداول را فراموش مي کنند.
به نظر مي رسد با اين که ليگ حرفه اي ايران تنها اسم حرفه اي بودن را يدک مي کشد حتي نتوانسته فرهنگ ها و آداب مرسوم حرفه اي گري را بپذيرد و در شرايط مقتضي به آن عمل کند.
قصد نداريم که نيمه خالي ليوان را ببينيم اما بايد توجه داشت وقتي تيمي رسم بازي جوانمردانه را رعايت مي کند، مي تواند از اثرات آن نيز برخوردار شود. نمونه بارز اين مساله را مي توان در بازي دربي فصل قبل و امسال و ديدار پرسپوليس و سپاهان اشاره کرد.
در دربي 64 وقتي بازيکن پرسپوليس نقش برزمين شده بود، اميد روانخواه بدون توجه به اين مساله بازي را ادامه داد که در ادامه با لو دادن توپ دروازه استقلال توسط خليلي گشوده شد. در دربي 65 عليرضا محمد در دقيقه 84، در حالي که پرسپوليس بازي را با يک گل از دست رفته مي ديد، وقتي بازيکن رقيب را نقش برزمين ديد، توپ را بيرون زد که البته مورد اعتراض تماشاگران قرمز هم قرار گرفت اما نتيجه اين عمل به ثمر رسيدن گل تساوي پرسپوليس با گل کريمي بود.
در بازي پرسپوليس و سپاهان نيز ناديده گرفتن بازي جوانمردانه و مصدوميت بازيکن حريف توسط هادي عقيلي باعث ادامه کار و در نهايت منتج به اخراج وي از بازي شد. در مقابل به بازي پرسپوليس و برق در مورخ اول سال جاري باز مي گرديم . در دقيقه 83 دو بازيکن تيم برق نقش زمين شدند و بازيکنان بي توجه به آنان کار خود را ادامه دادند. علي کريمي در عملي جوانمردانه و البته دخالت در کار داوري، توپ را با دست گرفت تا به مصدومين بر زمين افتاده حريف رسيدگي شود و يک کارت زرد نيز دريافت کرد اما در سطح اول فوتبال دنيا آموخته است در مواردي ثانيه ها هم براي نجات يک نفر حياتي است.
متاسفانه عمل جوانمردانه علي کريمي هيچ گاه ديده نشد و اشتباه قابل تامل هادي عقيلي زير سايه کارت زرد دوم و اخراج وي گم شد. حتي اگر عقيلي موفق به گرفتن ضربه پنالتي هم شده بود، اين اشتباه نبايد فراموش مي شد.
حال علاوه بر نتيجه انجام بازي جوانمردانه، بايد بازيکنان که ادعاي حرفه اي گري مي کنند اين موارد را رعايت کنند چرا که ممکن است بر اثر همين بي توجهي ها به مصدومين، خطر سلامتي آن ها را تهديد کند.
با توجه به فرهنگ والاي ايران اسلامي انجام بازي جوانمردانه نبايد براي بازيکنان ايراني کار بسيار سختي باشد. با اين حال اميدواريم که بيش از پيش بازيکنان فوتبال به بازي جوانمردي که توسط فيفا بر اجراي آن تاکيد شده است، احترام گذاشته و علاوه بر حرفه اي گري خود در فوتبال، رسم جوانمردي را نيز فراموش نکنند.
-
پرسپولیسی ها فوتبالم را نابود کردند!!
علوی: عاجزانه التماس می کنم رضایت نامه ام را بدهند!// شاید در حد و اندازه پرسپولیس نیستم!!
بابا مرد حسابی آخه بازیکن باید از فرصتاش استفاده کنه و خودش نشون بده بازی با ابومسلم انقدر ضعیف بازی کرد که همون اول نیمه دو تعویضش کرد بعدشم با وجود بازیکنایی مثل زارع و باقری و کریمی و... علوی نباید انتظار داشته باشه که فیکس بازی کنه
-
15 هزار بلیط برای بازی مقاومت و پیروزی پیش بینی شده است
شیراز - خبرگزاری مهر: مسئول فروش بلیط ورزشگاه حافظیه شیراز اعلام کرد: برای بازی فردای دو تیم مقاومت شیراز و پیروزی تهران 15 هزار بلیط در نظر گرفته شده است.
به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، بهرام کرمدار بعد از ظهر امروز در نشستی خبری افزود: فروش بلیط از فردا راس ساعت هفت صبح آغاز می شود و هشت گیشه موجود در ورزشگاه نیز کار فروش را انجام خواهد داد.
وی همچنین ضمن تاکید بر عدم خریداری بلیط از بازار سیاه نیز بیان کرد: میهمانان بخش VIP نیز از به همراه آوردن افراد اضافه و نیز وسیله نقلیه برای پارک در مجموعه ورزشی حافظیه به صورت جدی خودداری کنند.
مسئول فروش بلیط ورزشگاه حافظیه شیراز همچنین از اتخاذ تصمیمات جدید و هماهنگی با نیروی انتظامی برای جلوگیری از ورود هرگونه اشیاء ممنوعه به ورزشگاه خبر داد و افزود: در این زمینه با چاپ بنرهای ویژه موارد ممنوعه در محل ورودی اطلاع رسانی می شود.
دیدار دو تیم فوتبال مقاومت سپاسی شیراز و پیروزی تهران فردا پنجشنبه ساعت 14و 45 دقیقه در ورزشگاه حافظیه شیراز برگزار خواهد شد.
-
نقل قول:
يكي اين يكي عبدي...
+دی کارمو !!! : دی