مگر اینکه پارس آنلاین یه رقابتی بین شرکتها به وجود بیاره تا بقیه شرکتها هم سرعت رو بالا ببرن :n01:نقل قول:
اگه ساعت رایگان داشته باشه و با 16 مگابیت دانلود کنه :n02: کولاکه :n02:
Printable View
مگر اینکه پارس آنلاین یه رقابتی بین شرکتها به وجود بیاره تا بقیه شرکتها هم سرعت رو بالا ببرن :n01:نقل قول:
اگه ساعت رایگان داشته باشه و با 16 مگابیت دانلود کنه :n02: کولاکه :n02:
صبانت یه مدت اینکار کرد شبانه روی 12 مگ بود یا خیلی کم فاصله با روزانه داشتنقل قول:
شبی 15 الی 20 گیگ دانلود میداد
الان روی 10 کیلو فیکس کرده:n21:
تنها خوبیش اینه که شبانه رو حذف نمیکنه وگر نه همه چیز مخابرات بهتره مثلا مخابرات دانلود شبانه رو فقط برا جشنواره ها ارائه میده بعدش حذفش میکنه در صورتی که قبلا همیشه دانلود شبانه داشت سرعت مخابرات هم خیلی بهتر از پارس آنلاینه فن آوا فعلا از بقیه شرکتا سرترهنقل قول:
امیدوارم به تجربه ی صبا منجر نشه ، که 100 درصد میشه...!!نقل قول:
خخخخخخخخخ چه فکرایی می کنید شمانقل قول:
الان خط من رو روی 9 مگ بستن یه ماهه سرعت شبانه از 100-150 کیلوبیت بیشتر نمی شه
به محض اینکه ساعات شبانه تموم می شه سرعت میره رو 1 مگابیت
بعد شما منتظری ساعات رایگان با 16 مگ دانلود کنی
حتما شک نکن:n02:
سلام به همه من برگشتم :n01: :n16:
دوستان خط من رو گذاشتن روی 16 مگ ولی این سرعت الانه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات خط :
برادر میشه یه تست از پینگت بزاری؟نقل قول:
خواهش میکنم :n01:نقل قول:
پینگم الان عالیه :n06:
البته خیلی وقتا هم خراب میشد قبلا مثلا این واسه 2 هفته پیش هست فکر کنم
اقا دمت گرم.افرین باید تو انجمن اینجوری حرف بزنی.واقعا خوشحال شدم.امیدوارم که تو انجمن لحظات خوبی رو همراه با بقیه سپری کنی.نقل قول:
@lamp23 : الان سرعت داغونه، تست من هم همین ساعت پیش اون بالا اولین پست صفحه هست. کلا کیفیت 9 مگابیت رو از وقتی خط رو بردن رو 16 دیگه تجربه نکردم ! این هم از 16 مگابیتشون !
این سرعت که خیلی پایینه ! 16 مگ ... 90 کیلوبایت !؟نقل قول:
فقط خدا عالمه چطور تونستم این پست بذارم
یا مودمم خراب شده
یا همسایه مون باز وسیله پر باری روشن کرده!!
بعد از ریستارت مودم
نقل قول:نقل قول:نقل قول:منم با حرفتون موافقم ،اینا تو 9 مگش موندن وای به حال 16 مگ :n02:نقل قول:
سلام دوستان عزیز من ۲ مگ دارم
تو تاپیک دیدم بعضی از شما هم تغییر سرعت زیاد دارین !
من سرعتم با اسپید تست از ۱۵۰ تا ۹۰۰ متغیره که ۸۰ درصد موارد حول ۲۷۰ میچرخه
شبا هم بهتر میشه نسبت به صبح
نکته جالب اینه که تو اسپید تست بعضی موقعها که تازگی بیشتر شده isp منو میزنه shahrad net company ا!!! مثل عکس sleeplessness بالا
ادرسش هم دور بر تبریزه
هیچ وقت همlocation منو کرمان که هستم نمیزنه ! رو تهرانه اکثر مواقعنکته جالب اینه که هر دفعه زنگ میزنم پشتیبانی در مورد نویز یک چیز میگه اخر نفهمیدم snr ام خوبه یا بد !! خودم هم رو مک بلد نیستم چک کنم ببینم راست میگن یا نه !
بعضی موقع ها سرویسهای گوگل مثل مپ رو راحت باز میکنه بعضی موقع ها انگار به کلی گوگلو حتی سرچ رو فیلتر ناقص کردن و نصفه نیمه باز میکنه !!
چرا اینجوری شده پارس دیگه اعصابمو خرد کرده ؟؟
من که خطم داغونه همون یک مگ یا دو مگ رو به زور جواب میده قبلا بهتر بود جدیدا که شماره های مشهد 8رقمی شد و خطم میخوان اضافه کنن بدتر هم شده پدر این مخابرات لعنت که مثل آدم کار نمیکنه
192.168.1.1نقل قول:
رو توی مرورگرت تایپ کن
یوزر و پس
admin
در قسمت status مودمت یه سری اعداد هست عکس بگیر بذار ببینیم پشتیبانی راست میگه یا بهانه میاره؟
داداش خطت رویه 8 مگ بسته شده.وقتی میری تو Status یه قسمت هست به اسم statics رو اون کلیک کن و یه عکس بزار.در ضمن بلاخره یه کرمونی تو این فروم پیدا شد.(یه هم استانی)نقل قول:
آقای مدیری که پست من در مورد جشنواره پاییزه پارس که سرویس 16 مگ رو به دلیل تبلیغ پاک کردی توجه داری که روزانه و شبانه توی تاپیکهای مختلف طرحها و تعرفه های isp های مختلف گذاشته میشه آب از آب تکون نمیخوره ؟حالا اومدی یه پست که کل مطلبش هم از سایت پارس آنلاین بوده رو پاک میکنی؟
این مطلب دقیقا از سایت پارس گذاشته شده به همراه لینک . دو صفحه هم در مورد همون پستی که پاک کردی پاسخ زده شده ! بعد میای فقط اونو پاک میکنی مخبر هم میاد میگه تبلیغ ممنوع!!؟:n01:
اینم همون چیزی که بهش میگی تبلیغ !!! مطلب عینا از سایت پارس کپی شده . این تاپیک در مورد پارس آنلاینه. اینم یه مطلب در مورد طرح جدید پارس آنلاین از سایت پارس آنلاینه .
الان وقت خرید اینترنت پرسرعته
همزمان با فصل بازگشایی مدارس و دانشگاه ها و با بازگشت از مدارس و یا دانشگاه لذت استفاده از اینترنت پرسرعت خوب را تجربه کنید
بعد از تجربه 9 مگابایت بر ثانیه این بار موفق به ارایه سرویس تا سقف 16 مگابیت بر ثانیه شدیم.
• برای اولین بار در ایران.
• بر روی سرویس های حجمی بالاتر از 128 kbps.
• رایگان و بدون پرداخت هیچ هزینه اضافی.
هم اکنون برای خرید اقدام نمایید
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شبانه سرویس 2 مگ
محتوای مخفی: سرعت
حالا تکلیف اونایی که خطشون نمیکشه چیه؟
از اونایی که خطشون نمیکشه میگیرن به اونایی که میکشه میدن اینکه بدتره
ضمتا من راضیم طرح 16 مگشو بگیرم ولی سرعتم واقعا بیاد رو 9 مگ الان روزانه من به زور 500-600 و اکثرا 300بعنی سرعت 5 مگ رو عملا دارم
ضمنا نحوه سفارش بچه صورته؟ توی قسمت فروش انلاین فقط طرحح های قدیمی هست قمیتاش بنظرخوب میاد
این جور مطلبا رو اگه عکس بذاری بهتره.... کپی پیست که میکنی معلوم نیست از کجا مطلبو اوردی.....نقل قول:
يه چيز ميگم به عمق فاجعه پى ببرى ! توى همون پست لينكش رو هم گذاشته بودم .نقل قول:
اینم با اسپید تست همین الان
سرعت دانلود شبانه رایگان :n14:
محدودیت روی بعضی از سرور ها اعمال شده!
هم داخلی هم خارجی.
روی بعضی ها نه اما با روش تروکسی امکانش است که سرعت اوکی بشود.:n02:
سرعت دانلود بعد هم ،سرعت دانلود همانند روزانه ام است.
محتوای مخفی: سرعت دانلود قبل
محتوای مخفی: سرعت دانلود بعد
محتوای مخفی: سرعت دانلود تک کانکشن بعد
چه جور تروکسی؟ میشه کمکم کنی؟ از کجا بگیرم؟نقل قول:
عکس گذاشتم ببین دوست عزیز:نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
در ضمن سوال اصلی رو یکبار دیگه میزارم:
سلام دوستان عزیز من ۲ مگ دارم
تو تاپیک دیدم بعضی از شما هم تغییر سرعت زیاد دارین !
من سرعتم با اسپید تست از ۱۵۰ تا ۹۰۰ متغیره که ۸۰ درصد موارد حول ۲۷۰ میچرخه
شبا هم بهتر میشه نسبت به صبح
نکته جالب اینه که تو اسپید تست بعضی موقعها که تازگی بیشتر شده isp منو میزنه shahrad net company ا!!! مثل عکس sleeplessness بالا
ادرسش هم دور بر تبریزه
هیچ وقت همlocation منو کرمان که هستم نمیزنه ! رو تهرانه اکثر مواقع
نکته جالب اینه که هر دفعه زنگ میزنم پشتیبانی در مورد نویز یک چیز میگه اخر نفهمیدم snr ام خوبه یا بد !! خودم هم رو مک بلد نیستم چک کنم ببینم راست میگن یا نه !
بعضی موقع ها سرویسهای گوگل مثل مپ رو راحت باز میکنه بعضی موقع ها انگار به کلی گوگلو حتی سرچ رو فیلتر ناقص کردن و نصفه نیمه باز میکنه !!
چرا اینجوری شده پارس دیگه اعصابمو خرد کرده ؟؟
وضعت خطت جالب نیست دوست من
فاصله ات با مرکز زیاده
اصرار کن خطت روی 6 بذارند
شاید اوضاع خطت بهتر شد
سلام رفقا.دیروز دیگه افت سرعت و سکته ای شدن سرعت دانلود کلافم کرده بود زنگ زدم نمایندگی.قبلا سرعتم رو 4 بسته شده بود گذاشتنش رو 9 نمیدونم شاید معجزه شد.
برای اولین بار سرعت 700 تا به طور پایدار دارم تجربه میکنم.
اصن اشک شوق تو چشام جمع شد :n14:خداکنه همین جوری بمونه:n20::n20::n20:
من اخر نفهمیدم خطم خوبه یا نه شما میگین بده چون snr ام ۶ هست .یک روز زنگ میزنم پشتیبانی میگه خطت خوبه .الان طبق عکسم ۹ مگ رو کشیده ؟!اونجا که زده داو استریم ۹۲۱۵ ؟ از طرفی تو سایتهای خارجی میری مینویسه بهترین حد بالانس بین سرعت و ارور ۶ هست !! ۴ اگر خطت stable باشه بهتره !!نقل قول:
سلام منم میخام بیام پارس قبلا مخابرات بودم شبانه حذف کرده. ممنون میشم بگین از کدوم سرویس استفاده می کنین و این تروکسی که میگین کدوم نوعشه؟نقل قول:
سلام دوست عزیز چند وقته با این سرعت دانلود می کنید؟ و این که ایا این سرعت همیشگی هست یا محدود می کنن؟نقل قول:
سلام.مال من یه ماه بود سرعتم رو 100 تا قفل شده بود(محدود شده بودم)ولی از دیروز دوباره خطم آزاد شده.کلاً بستگی به شانس داره.یارو میبینه داری خیلی دان میکنی میگه بزار حالشو بگیریم.یه وقتمنقل قول:
شاید دلش سوخت (مث من) خطت رو آزاد کرد.
پارس واقعا دیگه داغون و قابل تحمل نیست :n03::n27::n28::n30::n29:
گمنامترین سرور ها هم برای من محدود و سرعت روی 100نقل قول:
اگر یه شب خوب باشه شب بعدش افت میکنه!
منکه 2 هفته اس تخلیه کردمو رفتم حاجی ..
شبانش دیگه از حدش گذشته بود.. الان نامحدود گرفتم با 60 تا دارم دان میکنم
طرح 9 مگ که خیلی وقته راه افتاده شما کجا بودی عزیزنقل قول:
الان که دارن 16 مگ میدن
میگفتی بذار رو 16 حالا که داری زحمت میکشی:n02:
هر چی هست خیلی بهتر از شرکتای دیگه هست.من شاتل و مخابراتو تجربه کردم.مخابرات دزد به تمام معناست.شاتل هم که هر روز یه بهونه ای واسه افت سرعت میارن.ولی پارس آنلاین تا همین یه ماه پیش خیلی ازش راضی بودم حتی شیش ماهه تمدید قرار داد کردم اما این اواخر خیلی چیز بازی درآورد.ولی از دیروز دوباره خوب شده.:n01:نقل قول:
شما وقتی دانلود زیاد بکنی کلا میری جزو بلک لیست و از همه ی سرور ها محدود میشی !نقل قول:
داداش اگه با این نویز مشکل پرش لینک و قعطی نداره مشکلی نیست.کلا به یه دلیل میتونه سرعت شما کم باشه 1 مرکزتون پیهای بند کم اورده.سرعتتون کمه.همچینین دلیل اوردن shardad اینه که پارس پهنای باند نداره و از isp های داغون داره پهنای باند اجاره میکنه.توی اسپید تست هم هیچوقت location رو کرمان نمیزنه اصلا فک کنم کرمان سرور نداره.نقل قول: