از من هم خیلی وقته که محدوده،البته فقط 1-3
Printable View
از من هم خیلی وقته که محدوده،البته فقط 1-3
بچه ها برای عید فطر دوباره ازون پکیجای 5تا بخر 10تا ببر میزارن؟
3ماه دیگه از دورم مونده و فقط 8گیگ دارم که کمتر از 2ماه میره هوا
من كه سرويسart1محدود شده بود زنگ زدم به art2تغيير دادم و مابه تفاوتش هم 8500بود كه الان با همون سرعت100دانلود ميكنم و به حالت عادي برگشته جريان چيه؟ بهم گفتن سرويس art1محدوده اما به 2 تغير دادن اوكي شد حالا چه جوري دانلود كنم كه باز محدود نشم 2روز بعد تمديد مجدد بهم گفتن محدودي و محدوديتت ب دوره قبلي برميگرده
من هم یک بار این کارو کردم مثل شما ولی چند روزی درست بود و دوباره همون جوری شد اگه دوباره بخوای دانلود کنی بازم مثل قبل محدود میشینقل قول:
من که از شاتل خلاص شدم رفتم از یکی از ISPهای محلی منطقمون (پتیاک) اینترنت بیسیم گرفتم، واقعاً این اواخر رو اعصابم بود ماهی 50 تومن میدادم (برای ART4) ولی اندازه یه اینترنت 20 تومنی هم نمی ارزید خدایی الان 60 تومن میدم ماهی ولی اینترنت 1مگ واقعی دارم شبا هم راحت دانلود میکنم. من به دوستان پیشنهاد میکنم اگر از این ISPهای بزرگ که برای رضایت مشتریهاشون هیچ ارزشی قائل نیستن (در حد فحش) خسته شدین به ISPهای محلی و کوچیک مناطقتتون مراجعه کنید به نظر من سرویس های بهتری میدن چون کاربرای خیلی کمتری دارن.
اولی که ارت 2 رو گرفتم دانلود رو 130 بود
بعد یه هفته اومد رو 70
الان رو 30 اه
میشه کاریش کرد؟
مثلا 45 پول اینترنت نامحدود دادیم
من 32 گیگ بیشتر دانلود نکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان isp ای معرفی کنید که واقعا سرویس نامحدود بده
تا 50 تومن در ماه حاضرم بدم
دقيقا روزي چقدر بايد مصرفم يا دانلودم باشه كه به سابق برگردم و اينكه اگه هيچ دانلودي نكنم تا چند روز ارز محدوديت خارج ميشم؟
سلام امروز ترافیکم تموم شد و این پیام برام اومد
"""""از آن جایی که فراهم ساختن رضایت مشتریان همواره یکی از بنیادی ترین اهداف و اصول شاتل محسوب می شود، از این روی برای رضایت هر چه بیشتر شما مشتریان عزیز افزون بر هدیه ی ویژه 200 مگ ترافیک رایگان که از آن استفاده کرده اید، با وجودی که ترافیک سرویس شما پایان یافته و هم اکنون در وضعیت قطع به علت اتمام ترافیک هستید، از امروز می توانید به مدت 15 روز از سرویس خود با سرعت محدود و امکانات محدودتر* برای مرور صفحات وب استفاده کنید. سپاس گزار خواهیم بود اگر هر چه سریع تر برای تهیه ترافیک اضافی و یا پکیج جدید اقدام فرمایید تا دوباره بتوانید به صورت عادی از سرویس خویش بهره گیرید.این هدیه در هر دوره یک بار به سرویس شما تعلق خواهد گرفت و چنانچه شما مشترک گرامی در دوره ی جاری سرویس خویش از این امکان استفاده نکردهاید، می توانید با کلیک کردن بر روی کلید "درخواست سرویس محدود" از این امکان بهره گیرید. از حضور شما در خانواده ی بزرگ مشتریان شاتل بسیار خرسندیم و امیدواریم بتوانیم با ارایه ی سرویس با بهترین کیفیت ممکن، رضایت هر چه بیشتر شما را فراهم سازیم.
با سپاس
* در این حالت، شما تنها امکان استفاده از پروتکل http را خواهید داشت."""""
گذینه گرفتن ترافیک هدیه رو زدم 100 مگ بهم داد
زیاد متوجه سرعت محدود و امکانات محدودتر نشدم کسی اطلاعات کاملی داره؟
سرعت اینترنت شما چنده؟ اینکه برنامه هست و ملاک نیستنقل قول:
از طرح ویژه خبری نیست،از همین یکی بخر 3تا ببر.حجمم تموم شده نمیدونم بخرم یا منتظر طرح باشم.
همین الان سرویس محدود رو برام فعال کردن یعنی الان من حجم نداشته باشم هم میتونم استفاده کنم؟
سلام
الان اعلام نمی کنند که اگر طرحی هم داشته باشند چه خبره زوده بابا! احتمالا هفته دیگه می گن ؟؟
گفتن تا 2 شهریور هر کی 1 گیگ بخره 2 گیگ میدننقل قول:
قراردادم داره تموم میشه میشه حجم باقی مونده رو به دوره بعد انتقال داد؟
کدام یکی ازاینا بهتره؟
پارس آنلاین
شاتل
مخابرات
وایمکس مبین نت
میخام بخرم ، تاحالا نداشتم ، اذیت نکردن از همه مهم تره و سرعتش هم.........
ممنون
درود
وضعیت شاتل چه جوریه؟
روزانه و شبانه اش فرقی میکنه؟
تا حالا تو شاتل تغییر سرویس دادین؟ مثلا از art به eco? چه مراحلی داره چه قدر طول می کشه؟
سرعت دانلود eco 512 چنده؟
هیچ مراحلی نداره فقط باید زنگ بزنی یه نمایندگی شاتل که اینترنت تو ازش گرفتی بگی که برات تغییر سرویس بده فقط باید دوره قبلت تموم بشه وسط یه دوره نمیشه عوض کرد از art به اکو.نقل قول:
15 ، 20 دقیقه بعد از اینکه مبلغ رو واریز کردی میتونی استفاده کنی
من یه مدت اکو 512 داشتم سرعتش توی روز 250 تا 280 بود 1 شب به بعد هم 80 تا دانلود میکردم
افتضاحنقل قول:
شبانه اش اگه زیاد دانلود کنی سرعتت در حد دایل اپ و حتی کمتر محدود میشه
یعنی شبانه ی eco هم اگه زیاد دانلود کنی مثل art محدود می کنن؟نقل قول:
شبانه اش اگه زیاد دانلود کنی سرعتت در حد دایل اپ و حتی کمتر محدود میشه
اره محدود میکنننقل قول:
دوست عزیز اگر دنبال سرعت شبانه نیستی شاتل خدمات و پشتیبانی عالی دارد البته همه این سرویس در هر مرکز مخابراتی فرق داره باز از همه محلی های خودتون بپرسید بهتر است:)نقل قول:
ضمنا برای شبانه هم اگر حواست به مصرفت باشه باز هم شاتل گزینه خوبیه
موفق باشی :20:
میشه یانه؟نقل قول:
اره فکر میکنم انتقال بیابد/نقل قول:
توی پنلتون مگه قسمت میزان اعنبار انتقال یافته نداره؟
دوستان سلام
در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست
این هم لینک سایت خبری:
این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه
شاد باشید
فکر کنم دائم المحدود شدم!
از 3 هفته گذشته!
سلام
الان وضعیت پنل شاتل تو خرید ترافیک و دادن هدیه جه طوریه؟
مثلا اگر من 10 گیگ بخرم چند گیگ هدیه میده؟
ممنون
ترافیک معمولی یک دوره به دوره بعد نمیره و هرچی مونده باشه سوخت میشهنقل قول:
اما اگر ترافیک اضافی خریده باشی یا هدیه داشته باشی به دور بعد انتقال پیدا میکنه
نکته : اگر ترافیک رایگان یا هدیه داشته باشی اول ترافیک دورتون مصرف میشه بعد ترافیک هدیه یا پولی
سلام من 6 ماه 1 مگ پارس انلاین داشتم شبانه کمتر از 1 گیگ دان نمیکردم ماه اول 20 گیگ دان کرده بودم پینگمم بالای 220 نمیرفت بعضی وقتا 160 170 بود یه روز یه دوست (شاید دشمن ) بهم گفت سرعت شبانه شاتل عالیه بعد از 6 ماه اومدم شاتل گرفتم شب اول حال داد 2 گیگ دان کردم شب بعد 750 مگ شب سوم 50 مگ حتی برای باز کردن یه وب سایت 5 دقیقه طول میکشه الان نزدیک به 4 شبه همینطوریه حتی دیگه رویه برگشت به پارس انلاینم ندارم خلاصه نمی خوام به کسی یا اعتقاداش توهین کنم اما شاتل خیلی کاربراشو اذیت می کنه درسته توی روز یا همون شبانه وقتی محدود نشدی سرعتش خوبه این برای اونایی خوبه که فقط وب گردی می کنند یا فیسبوک می رن برای منی که می خوام فیلم یا سریال دان کنم اصلا خوب نیست راستی یادم رفت بگم با این شاتل پینگ توی بهترین حالت 291 هست بعضی وقتا به 400 هم میرسه با مرکز مدرس شیراز 1000 متر فاصله داریم مودم وایرلس گذاشتم پشت در ورودیه خونه که سیم نکشم اخه می گن تاثیر داره الانم پشیمونم خیلی زیاد حالام می خوام برم اگه شد از مخابرات نامحدود بگیرم خودتون قضاوت کنید من نمیگم بقیه خوبن نه همه شرکتا مثله هم هستند اما با این تجربه من شاتل بدترینشونه تازه من پسر عمم توی شاتل کار میکنه اما گفت برای باز کردن سرعت کاری نمیتونه بکنه گفت از تهران این محدودیت اعمال میشه نمیدونم شاید اینترنت مخابرات بدتر باشه اما واقعا از شاتل زده شدم
بدترین شرکت pap شاتل بخدا راست می گم خیلی کلاهبرداره
نقل قول:سلام همشهرینقل قول:
تایید میشه خیلی *** هستن هر چی بد بگی ازشون کم گفتی!
برای عید فطر دوباره ازون طرحای 5گیگ بخر 10گیگ ببر میزارن؟
سلام
شنیدم شاتل برای مشترکان معمولی یشتر از 128 نمیده
راسته؟
اگه راسته باید چی کار کرد؟
و در شاتل شب ها تا چقد دانلود کنی محدود می شی
ودر آخر
من یک مودم tp-link td 8811 دارم شاتل پشتیبانی می کنه
سلام دوستان
من از صبانت اصفهان سرویس 128 دارم
قبلا شبی 1.7 گیگ دانلود میکرد
اما الان شبی 200 مگ دانلود رایگان داره
میخوام بیام شاتل بگیرم
دوستان شاتلا 128 از اصفهان اگه کسی داره شبی چند مگ دانلود رایگان داره؟
نقل قول:سلامنقل قول:
شما ها هم اشتباه دوست بالاییمون رو انجام ندید که بیاییدد شاتل
وقتی میگن کبرینت دست آدم رو میسوزونه واقعا گوش کنید تجربه نکنید
برید از مخابرات بگیرید شرف داره تا از شاتل
الان مخابرات که در تهران و کرج دانلود نامحدوده و خداییش هم سرعت دانلودش ثابت (فعلا که 256 بهمون دادن)
بعد از مخابرات هم من پارس آنلاین رو در دانلود شبانش قبول دارم.
شاتل رو که خیلی وقته به موزه سپردیمش.
نقل قول:سلامنقل قول:
شما ها هم اشتباه دوست بالاییمون رو انجام ندید که بیاییدد شاتل
وقتی میگن کبرینت دست آدم رو میسوزونه واقعا گوش کنید تجربه نکنید
برید از مخابرات بگیرید شرف داره تا از شاتل
الان مخابرات که در تهران و کرج دانلود نامحدوده و خداییش هم سرعت دانلودش ثابت (فعلا که 256 بهمون دادن)
بعد از مخابرات هم من پارس آنلاین رو در دانلود شبانش قبول دارم.
شاتل رو که خیلی وقته به موزه سپردیمش.
خییییییییییییلی تایید میشه به قول دوستان گوندهنقل قول:
من الان برای یکی 512 مخابرات گرفتم میگه شبانه روز دانلود داره اما سرعت فیکس60 به بالاست . به پاس این خدمتم جدیدترین بازی ها سریال ها و فیلم ها رو بهم میده:21: البته چنج میکنیما:10:
این شاتل اصن یه وضعیه... به سه تا نقطه بسنده کردم
سرعت واسه من اقتضاحه خیلی افت کرده چند شبه ...
دوستان آخه من ساکن کاشانمنقل قول: