من با سرعت ۴ مگ شاتل ویدیو ۷۲۰ راحت میبینم البته ۱۰۸۰ هم میتونم ببینم ولی ترجیح میدم ۷۲۰ ببینم پس میشه دید و مشکلی ندارهنقل قول:
یکی از دوستان هم با سرویس ۱۶ مگشم 4k میبینه ... مهم اینکه خوب سرویس بگیری :n01:
Printable View
من با سرعت ۴ مگ شاتل ویدیو ۷۲۰ راحت میبینم البته ۱۰۸۰ هم میتونم ببینم ولی ترجیح میدم ۷۲۰ ببینم پس میشه دید و مشکلی ندارهنقل قول:
یکی از دوستان هم با سرویس ۱۶ مگشم 4k میبینه ... مهم اینکه خوب سرویس بگیری :n01:
نمیدونم این سرعتها برای من بسیار کم سرعتهنقل قول:
سرعت من 30 مگ به بالاست تمام شبانه روز شاید هم عادت کردیم.
اینجا خیلی از شاتل تعریف میشد اما الان که اومدم شاتل راضی نیستم و شرکت قبلی که ازش سرویس میگرقتم هم وضعیتش بهتر از شاتل بود و هم عملا حجم نامحدود میداد اما من به خاطر اینکه حدودای عصر تا آخر شب سرعت افت میکرد اومدم شاتل که الان میبینم وصعیت شاتل بدتره
مثلا الان که ساعت 7 عصر هستش سرعت تک کانکش من که سرویس 16 گرفتم زیر 1 هست پینگم حدود 150-220 هستش در صورتی شرکت قبلی دیگه پایین تر از 2-2.5 نمیومد و هر روز از حدود ساعت 9 شب به بعد هم حتی سرعت مولتی کانکشن هم تا 1 پایین میاد که در شرکت فبلی از 3 کمتر نمیشد
بله تایید میشه طرفای شب عملا سرعت و سایتای خارجی بدرستی قابل دسترس نیستننقل قول:
من پیشگامان دارم صبج تا شب عالی و ثابته!
مشکلاتی داشتم که مربوط به مرکز بود و حل شد!
پینگش که مطلقا تغییر نمی کنه!
بنده هم حدود 2 هفته پیش بود که از پارس به شاتل اومدم.نقل قول:
اولاش شاتل خوب بود و حتی همینجا اومدم و گفتم که پایداری داره.
اما رفته رفته تغییر کرد و یک هفته است که به قول دوستان توی عصر و شب سرعت پایینی داره.
منم که سرویس 8 مگابیت از نوع 3 ماهه گرفتم و حالا حالاها خلاصی نخواهم داشت.
اما چند روز قبل از پایان سرویسم میام به شما پیام خصوصی میدم که اگه سرعت پیشگامان در اون موقع خوب بود به اونجا نقل مکان کنم و اگه خوب نبود که به داتک یا جای دیگه ای برم.
من برام حجم ترافیک بین الملل و عدم افت سرعت اهمیت زیادی داره. یعنی به دانلود اهمیت میدم نه پینگ و بازی و قیمت و غیره.
اینجا بحث سرویس adsl هست نه سرویس fdd یا td کلانه فرق دارند اینها باهم مقایسشونم اصلا صحیح نیست دوست عزیز ... :n01:نقل قول:
شاتلی عزیز!
برای دریافت سیمکارت شاتل موبایل خود به همراه حجم ADSL، اشتراک نماوا، مکالمه نامحدود و تا ۱۰۰گیگ اینترنت همراه هدیه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و یا با 09981000000 تماس بگیرید.
جوری صبح اس داده پرام ریخته اخر سر بگو بسته ها پولیه
نقل قول:
بزار مشکل من حل شه ببینم چی میشه!
هر روز یه جوره بی شدت نوسانی هست!
حالا نمی دونم راست میگن از مرکزه یا نه !
الانم زنگ زد گفت بمون درست میشه بزودی .
پینگ شاتل حالت عادی بدون سرویس گیم و مستقیم در حدود 104 میلی ثانیه هست از 8.8.8.8
وقتی فیلترشکن رو روشن میکنم از google.de المان پینگ میگیرم میبینم 117 میلی تاخیر داره:n09:
جالبه وقتی سرور وی پی ان تو هلند رو پینگ میگیرم ۱۰۱ میلی پینگ دارم ولی کانکت میشم تا یوتیوب حدود ۱۲۰ میلی پینگ داره
بدون هیچ دردسری میشه الان 1440p یا 4k دید
حالا وقتی همراه اول رو میندازم رو مودم
۷۸ میلی پینگ نوسان دار میده به وی پی ان المان وصل میکنم 106 میلی تاخیر داره ولی یوتیوب قطع و وصل میشه سرعت ثابت نمیده ویدیو هی بافر میکنه ۷۲۰p ثابت میشه دید
هلند پینگ میگیرم سرور وی پی ان ارو ۹۰ میلی پینگ میده وصل میشم ۱۲۰ میلی پینگ میده ویدیو هم نمیشه رو یوتیوب ثابت دید 480p میشه دید