گفتن جنوب واقعا اوضاع خرابه ظهر سرعت دانلود با 256 فقط 10 كيلوبايت بر ثانيه بود.شبها هم از ساعت 1و 10 دقيقه تا 6 صبح فقط 100 مگ مي گيره(الان 15 روز هست اينجوره).
الانم اوضاع افتضاحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
گفتن جنوب واقعا اوضاع خرابه ظهر سرعت دانلود با 256 فقط 10 كيلوبايت بر ثانيه بود.شبها هم از ساعت 1و 10 دقيقه تا 6 صبح فقط 100 مگ مي گيره(الان 15 روز هست اينجوره).
الانم اوضاع افتضاحه
نقل قول:
این نتیجه دانلود دیشبم . برای اولین بار بالای یک گیگ شده . خواستم اینجا ثبت کنم !!
نقل قول:یه نرم افزار خوب با حجم کمه ... نسخه رایگانش رو که بگیری تا سه تا لینک همزمان میگیره. وقتی لینکو قرار بدی باید هی روش راست کلیک کنی و get رو بزنی تا هی کانکشن بسازه. مثلاْ تهش با IDM تا 16تا میشه ساخت ولی با این تا بالای صدتا یا دویست تا هم میشه ساخت! البته بستگی به جایی که دانلود هم میکنی داره بعضی سایتا تا 30تا به بالا رو بستن واسه من از دانلودها یا فارسکبدز مثلاْ بیشتر از سی نمیره ولی از سایتای خارجی یا از لیچرایی مثل آپلودفا یا مثل از پاتوقدیال یا از سایتایی که وکتور و چیزای گرافیکی که میدن میگیرم میره تا 100تا. ولی سرچی که کردم بودم تو گوگل بعضیا میگفتن بره تا 1000تا دیگه ویندوز قاطی میکنه من یه بار تا سیصد و خورده ای رفت سیپییو تا صددرصد پر بود و موس آروم آروم حرکت میکرد!! خلاصه تجربه من اینه که نرم افزارای حجم بالا رو بهش نده چون نمیتونه مثل IDM نگه داره واسه فردا شب. اونایی رو بگیر که لازم داری و اگه حجم بالا باشه ممکنه سایتی که میگیری قاطی کنه (مثل بعضی لینکای مدیافایر) پس لینک مستقیم و حجم کم و اجازه هاستی که میگیری واسه کانکشن بالا الزامیست!کد:http://www.getbot.com
لینک دانلود گتبات و ...!
برای دانلود لطفاْ اسپیسهایی که گذاشتم رو حذف کنید!کد:http://up. dow nloa dina .com/upl oads/131310 81841.zip
حالا واسه کانکشن ساختن هر دفعه باید هی راست کلیک کنی و بعد get کنی! یا هی راس کلیک کنی و کلید G رو بزنی! خب اینجوری پدر طرف در میاد تا بخواد به 100تا کانکشن واسه سرعت بالا داشتن برسه! پس چاره اش اینه که از این فایلی که بالا دادم استفاده کنی! این برنامه کوچیکه٬ یعنی کلیکر هست اسمش٬ که وقتی GetBot رو راه انداختی این رو هم راه میندازی بعد روی لینک مورد نظرت هی کلیک وسط موس رو فشار میدی یا همینجوری نگه میداری! این برنامه همون کار راست کلیک و گت کردن رو انجام میده. اینجوری خیلی سریع کانکشن میسازه ...
باز سوالی بود در خدمتم :)
فکر نمی کنم به درد کاربر خانگی بخوره.نقل قول:
در شبکه ، کارایی خودش رو نشون میده.
کلا نرم افزار مزخرفیه. دائم هنگ می کنه ! :31:
فقط در ساعات ترفند سرعتم خوبه 1تا 6 بیشتر از 100مگ نمیگیره:2:
من همین الان DC کردمنقل قول:
1 تا 5:30 کلا 780 مگابایت گرفته و 5:30 تا 7 کمی بیشتر از 1 گیگابایت
بحث سرعت بذارید کنار,الان 30 صفحه شایدم بیشتر الکی رفته جلو فقطم هی گفته شده سرعت من بده سرعت من خوبه البته سرعت خوب کم پیداست(تو 100 نفر یکی):32:
سرعتا کلن بعد از عید ریخته بهم دیگه هم فکر نکنم درست شه,ولی با باگهایی که پارس داره شاید بشه یه کارایی کرد:exclamati
بعضی ها الکی میان یه چیزی میگن میرن مثل یه نفر نمیدونم اسمش چی بود الکی اومده بود فروم پر کرده بود که میتونه سرعتها رو ببره بالا,اونجا بود که یه هیاهویی تو فروم راه انداخته بود که حد نداشت همه بهش پیام میفرستادن که آقا به ما هم بگو:42:,آخر سرهم غیبش زد معلوم نشد کی بود و واسه چی اومده بود:27:
آقا الان به این نتیجه رسیدم که از 6 تا 7 دی سی بشی ازت کم نمیکنن :31::11:
برادر شما که ماشالا اوضات خوبه و یحتمل شبی 4 گیگ میگیری دیگه نیاز نداری مثه ما بیای اینجا غرغر کنی:46:نقل قول:
حالا از این باگ ها بیشتر بگو ماهم فیض ببریم:31:
از قدیم گفتن یکی برای همه ، همه برای یکی (تک خوری چیزه بدیه:31:)
دوستان من این روزا خوبم دانلود میکنم یا نه؟؟؟چاکرتیم پارس آنلاین:8: