پس این چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
پس این چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا حيفم اومد نگم ظاهرا شب قدر رو مبين نت تاثير گذاشته توبه كردن:دی
ساعت 3 شب گفتم بزار ببينم ميتونم به چندتا از كارام برسم يا نه ميخواستم چندتا فايل حجيم دانلود كنم ولي خوب مطمئن بودم امشب چيزي دستمو نميگيره
خلاصه زدم اولين فايل دانلود شه با اين كه سرعت متغير بود ولي حداقل90 و حداكثر 120 kbps بود يعني نميدونيد چه اشك ذوقي تو چشام جمع شد سرويس 512 اونم اين ساعت با اين سرعت ؟؟؟؟؟؟؟:37::26:
زياد كشش نميدم در پايان به همه دانلودام تو 1 شب رسيدم
-------------------------------------------------------------------
راستي من با برنامه cucusoft webguard به مدت3 روز چك كردم دوست مبين نتيمون درست ميگفت مبين نت حجم مصرفي رو يكم البته فقط يكم كمتر محاسبه ميكنه:35:
ترافيك اضافه ؟؟؟؟:13:نقل قول:
دزدی های مبین نت تمامی ندارد.
دوستان چرا اعصابتان را خرد می کنید؟ بذارید همچنان به دزدی ها و حرامخوریاشون ادامه بدند.
تو این مملکت زیاد حقمونو خوردند. اولین بار که نیست. قطعا آخرین بار هم نخواهد بود.
و شما کاربر مبین نت
شما هم یکی از آن مبین نتی های کثیفی هستید که دزدیهایتان را براحتی میایین توجیه میکنید. به ما چه که سیستم مشکل داره. اگه مشکل داره چرا از قبل اعلام نمیکنید؟ چرا وقتی میبینید ازدحام کاربرا زیاده دوباره مشترک جدید میگیرید؟
لازمه هم که بگم مبین نت کمتر از یک ماهه که تو شهرمون اومده و کاربرای زیادی هنوز ثبت نام نکردن. پس این نشون میده که حرف از ازدحام و ترافیک دروغی بیش نیست و این اقا با وقاحت تمام میاید این دروغ ها را به من و شما میگوید. تازه پوشش مبین نت در منطقه ای که هستیم بسیار عالی است.
و سرعت کم این شرکت دزدی تو روز روشن است.
اقای اصفهانی دزد (مدیرعامل کلاهبردار مبین زرت) رو اگه ببینم با همین دستام خفش میکنم
سلام
من یه domain ایجاد کردم ، الان ازم یه Name Server میخواد ولی نمیدونم چیه مال من. لطفا راهنمایی کنید..
وایمکس مبین نت دارم..
مرسی..
يعني چي كه اهواز جزء زير گروه C نيست؟
اين دوستي كه از مبين نت هستند
لطف كنند نحوه تقسيم بندي شركت رو واسه مناطق مختلف كشور توضيح بدن
دقيقا كدوم بخش از شركت مبين نت مسئول رسيدگي؛ تجهييز و پاسخگويي به شهر اهواز هست و چطور ميشه باهاشون تماس گرفت؟
همچنين در مورد تعداد دكل ها و پراكندگي شون تو اهواز اگه مي شه يه عكسي چيزي بزاريد
تكنولوژي دكل ها تو جاهاي مختلف يكي هست يانه و برد اسمي هر دكل چقدر است؟
میشه یه لینک دانلود این نرم افزار رو برام بذارید؟نقل قول:
شما فرمودید سرعت 1 مگ روی 512 محدود شده گویا فقط برای کارکنان مبین نت سرعت رو باز می گذارند!!!نقل قول: