تا الان که بلوری ندیدم بعد از اینم بعید میدونم کارم بهش گیر کنه نهایت وقتی احتیاج داشتم میخرمنقل قول:
اگه انتخابای بهتری هست دوستان اهل فن لطف میکنید بهم معرفی کنید
Printable View
تا الان که بلوری ندیدم بعد از اینم بعید میدونم کارم بهش گیر کنه نهایت وقتی احتیاج داشتم میخرمنقل قول:
اگه انتخابای بهتری هست دوستان اهل فن لطف میکنید بهم معرفی کنید
شما بودجه مورد نظر خودتون بابت تلویزیون و سینما جدا کنید تا راحت تر بشه نظر داد.نقل قول:
واسه تلویزیون 3 میلیوننقل قول:
واسه سینما 1.5 میلیون
سلام
تا 2 تومن برا گوش دادن به موسیقی و موزیک ویدئو چی مدلی پیشنهاد میکنید ؟
بودجه سینمات کمی افزایش بدی می تونی این مدل بگیرینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساب جامو 260 تو بازار هست که دوستان می گفتن پیدا نمیشه.
الان موجود هستش ولی 3 هفته ی قبل (زمان ارسال پست مشاوره) موجود نبود اون مدلایی هم که از جامو موجود بود (مثل 210) فقط با ست فروخته میشد !
با سلام
اینجانب طی 2-3هفته آینده عازم بانه هستم برای خرید تی وی و سینما
تلوزیون را انتخاب کرده ام
Samsung 48H6390 TV
اما برا سینما مطمين نیستم و بیشتر از یک ملیون و سیصد چهارصد به قیمت تهران حدودی بیشتر نمیخوام براش خرج کنم
یکی از دوستان تو همین فروم تقریبا با همین رنج قیمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیشنهاد کرده بود ولی از طرفی نمیدونم تو بانه میتونم این مدل رو گیر بیارم یا نه چون پایونییر مثل سامسونگ اینا فراوون نیستش باید چنتا مدل دیگه هم به عنوان جابگزین داشته باشم اگه پیدا نشد رو اونا کار کنم
خودم اینارو پیدا کردم
LG LH-KW968 HTS Home Theatre
Samsung HT-F456K Home Theater
LH-W866HTS
LG LH-945 HTS Home Theatre
1-من با خوندن چند صفحه تو این فروم یه مقدار گیج شدم چون تی وی ک میخوام بگیرم mkvمیخونه برام مهم نیست ----- سینما این فرمت رو بخونه یا ن اما یکی از دوستان تو این گروه گفته بود اگه یک فیلمی که مثلا صداش پنج کاناله هستش با یو اس بی تی وی پخش کنی چون باندای فابریک تی وی دو کاناله هست صدایی که برای سینما میفرسته هم دو کاناله میشه درسته یا نه؟(چون اینجوری مجبور میشم سینمایی بگیرم ک رسیورش همmkvبخونه)
2-تو بانه پایونییر هم گیر می آید
3-نو همین رنجا حدودی مدل بهتری برای گزینه اول سراغ دارید و از بین مدلهای جانشین بعدی کدوم خوبه یا خودتون پیشنهاد میکنید، تناسب قیمتشم با کیفیت در نظر بگیرید
ممنون از راهنمایتون بابت پر حرفیمم عدر خواهی میکنم
سلامنقل قول:
1-بستگی به تلویزیونی که میخواید بخرید داره.دفترچش مطالعه کنید.
2-نه گیر نمیاد
3-همون مدلی که لینک کردید خوبه.همینجا با گارانتی تهیه کنید.