سلام....وقت بخیر...
نقل قول:
من عادت دارم تو هر نسخه بازی، بعد از چند ماه که بازیکنای کلاسیک آزاد شدن، یه تیم رو تغییر میدم و تیم بارسا کلاسیک رو می سازم. اما امسال که دارم پچ های PESEdit رو نصب می کنم، می دونم اگه وقت بذارم و اون تیم رو بسازم، نسخه بعدی پچ که بیاد و فایل ادیت بازی رو جایگزین کنه، همه زحمات از بین میره.
می خواستم ببینم راهی هست که تیمی که می سازم رو بتونم یه جوری Export کنم و بعدا با تغییر فایل ادیت دوباره Import ش کنم؟
دقیقا میتونی همین کار رو با برنامه PES_2010_Editor انجام بدی.برنامه هم توی صفحه اول انجمن ادیت هست.وقتی روی لیست برنامه کلیک راست کنی گزینه های مختلفی برای ایمپورت و اکسپورت هست که میتونی ازشون استفاده کنی.
نقل قول:
سلام به همه دوستان خوبم
من دیروز نرم افزار ویرایش صدای Adobe Audition رو دانلود کردم که توی بخش افکتهای این برنامه دو تا افکت ورزشگاه ( ورزشگاههای بزرگ و پر جمعیت و ورزشگاه کوچیک ) بصورت پیش فرض وجود داره من روی چنتهای اختصاصی تیمها این افکت رو قرار دادم که با اینکار چنتها خیلی واقعی شدن و صدای واقعی تشویق و سرودهای تماشاگران , حس جو ورزشگاهها رو شدیدا به گیمر منتقل میکنه . حجم این برنامه معروف 45 مگ میشه . اگه خواستید یک نمونه براتون میزارم اینجوری میتونید تفاوت بوجود اومده رو به وضوح احساس کنید . .
سلام به دوست خوبم،حسین آقا.عزیزم اسم این افکتهارو میگفتی راحت تر بودی که.اسمشون چیه؟توی کدوم منو هستن؟
ضمنا از نظر دوستان بهترین و کاملترین پچ کدوم هست؟
من لینک دانلود پچ pesedit آخرین نسخه که فکر کنم 1.5 هست می خوام که هم تست شده باشه و هم قابلیت ریزوم داشته باشه.از خود سایت pesedit دانلود کردم 240 مگا از حدود 270 رفته بود که قطع شد و دیگه حتی ریزوم هم نمیشد.لطفا یک لینک سالم برای این پچ بدین.
ممنون...