با تشکر از استاد محترم
Printable View
با تشکر از استاد محترم
مرسی عزیز که جواب من را دادی ، البته کمی اشنایی با امریکایی دارم و عکس کاماروی 94 که اواتار م هست ماشین خودمه ، ولی چون ایران زندگی نمیکنم و اطلااتی راجب به وضعیت فعلی ماشینهای امریکایی در اونجا ندارم این سوال برام پیش اومد . چون خیلی علاقه به بیوک دارم خواستم ببینم از لحاض پیدا کردن قطعات امکانش هست بشه بیوک را جمع کرد بطوری که با خیال راحت بشه باهاش مسافرت کرد. ؟ یا این امکان وجود داره که قطعه ای خراب بشه و دیگه نشه پیدا کرد ؟ و تا چه حد مشکل یا اسان میشه یدکی تهیه کرد. و نظر شما بیوک یا نوا مطمعن تر هستند برای مسافرت بی دردسر و یدکی و تعمیرات؟ متشکرم از راهنمای ...
دوست گرامی daroiushنقل قول:
به کلوپ خودروهای آمریکایی خوش آمدید.
بطور کلی قطعات خودروهای آمریکایی قدیمی در ایران پیدا میشه، چون اگر وجود نداشت واقعا نگهداری اینها دردسر خیلی خیلی بیشتری نسبت به الان داشتند، اما همانطور که اشاره کردید یکسری قطعات کمیاب تر از قطعات دیگه هست که ممکنه به راحتی پیدا نکنید و یا هزینه تهیه این قطعات خیلی بیشتر از حد انتظار باشه.
بطور مثال در این چند سال اخیر قطعات تزئینی خیلی کم و گران شده چون تولیدات داخلی دیگه مثل قبل نیست و واردات آنچنانی هم وجود نداره و اکثرا از قطعات دست دوم استفاده میشه.
در مورد قطعات فنی وضعیت بهتری هست چون استفاده این قطعات تقریبا متداول هست و بخاطر همین فروشندگان یدکی آمریکایی سعی میکنند تا همیشه اینجور قطعات را برای فروش داشته باشند.
معمولا کسانی که سالها آمریکایی سوار شدند با فروشندگان قطعات آمریکایی، اوراقی ها و تعمیرکاران خاص آمریکایی آشنایی پیدا کردند و متوجه هستند که اگر نیاز به قطعه ای داشتند به کجا باید مراجعه کنند یا از چه طریقی قطعه مورد نظر را بدست بیارن،و یا از خارج خریداری کنند، بخاطر همین تقریبا میشه گفت مشکل خیلی حادی در تهیه قطعات وجود نداره، ولی گاها ممکنه وسیله ای به سرعت و راحتی پیدا نکنیم و یا هزینه بالایی داشته باشه که چندان به صرف نباشه و بخاطر همین نیاز به جستجو و یا استفاده از یک ابتکار لازم باشه که اگر بخشهای قبلی این کلوپ را مطالعه کنید ، موارد بسیار زیادی از این دست را خواهید دید.
خرید آمریکایی که بدرد بازسازی بخوره، امکان داره، ولی باید ببینید هزینه بازسازی به نسبت قیمت تمام شده یک نمونه سالم و مرتب چقدر هست و شاید بهتر باشه مدلی سالمتر بگیرید که البته قیمت بالایی هم داره، از طرفی صرف زمان و انرژی برای بازسازی هست که اگر حوصله و زمان کافی نداشته باشید ( همینطور توان فنی مناسب) ممکنه باعث دلسردی بشه که اینهم در همه خودروها هست و نه فقط آمریکایی.
هرچقدر ماشین ساده تر باشه ، تعمیرات هم ساده تر خواهد بود، و بطور معمول چون بیوک و نوا در ایران به تعداد زیادی تولید شده، قطعات این مدلها هم بیشتر از نمونه های دیگه پیدا میشه و از نظر تعمیرات هم وضعیت بهتری داره، هرچند که تعدادی از قطعات این دو مدل با مدلهای دیگه همسانی داره، مثل بخشهایی از جلوبندی، موتور، گیربکس و غیره.
بخاطر همین معمولا تمایل به خرید این دو مدل بیشتر هست، و البته قیمت نسبتا مناسبتر که نسبت به مدلهای دیگه مثل کادیلاک یا کاپریس و ..دارند.
نهایت اینکه حتی با یک خودروی نو امروزی هم ممکنه دچار مشکل شده و توی سفر نیاز به تعمیرات داشته باشه و نمیشه با اطمینان 100% گفت که با داشتن این ماشینها میشه بی دردسر و راحت سفر کرد، هرچند که تا الان و تا جایی که تجربه روی ماشینهای خودم و دوستان داشتم، مشکلی که باعث ماندن توی راه باشه، بوجود نیامده و اگر هم چیزی بوده در هر صورت رفع شده.
کامارو نسل 4 شما هم واقعا زیباست و متاسفانه از این نمونه توی ایران خیلی کم هست و تا الان فقط دو نمونه دیدم که مربوط به سالها قبل بود و بصورت پلاک موقت وارد شده بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قصد دارم شمع آب را روی هوزینگ ترموستات نصب کنم نظر اساتید در این مورد چیه . با تشکر
اگر درب ترموستات از نوع چدنی باشه، خوبه، چون نمونه های آلومینیومی دوام چندانی نداره و ممکنه ترک بخوره یا بشکنه.نقل قول:
قبل از نصب مقدار فاصله از انتهای فشنگی نشانگر حرارت تا محل تقریبی ترموستات را در نظر بگیرید تا احیانا موقع نصب ترموستات مشکلی پیش نیاید.
اگر روی هوزینگ ترموستات ( بخشی که روی سرسیلندر بسته میشه و لوله بخاری به آن متصل هست) جای نصب داشت، از این محل استفاده کنید
در این حالت ، هم دمای دقیقتر نشان میده ( چون قبل از ترموستات نصب شده) و هم بخاطر پایین قرار گرفتن فشنگی، از برخورد احتمالی ابزار و وسائل دور هست و احتمال سوراخ شدن و صدمه دیدن لوله حاوی جیوه خیلی کمتر میشه.
دستت درد نکنه دوست عزیز ، لطف کردی بابت جواب خوب و کامل،
درود بر همگی
دوتا مشکل پیش آمده مدتی بود که در سرعت بالای 50 فرمان به سمت چپ و راست منحرف می شد دادم جلو بندی را چک کرد گفت سالمه مهره وسط رینگ ها را کمی سفت کرد الان مشکل انحراف درست شده اما قالپاقها مقداری گرم میشه حالا این مهره باید چقدر سفت بشه
اما مشکل دوم شیشه ماشین را می شستم برف پاک کن را بلند کردم تا زیرش را بشورم که فنرش در رفت فنرش بقدری محکمه که دو نفری نتونستیم به مقدار خیلی کم بازش کنیم و جا بندازیم اون یکی هم دقیقا قبلا این مشکل را داشت که هنگام جا زدن فنر جای پیم هم خراب کردم دیگه از درست کردنش منصرف شدم می خواستم ست کامل برف پاک پراید را بگیرم امکان نصبش هست
منحرف شدن ماشین به سمت چپ و راست دلایل مختلفی داره که یکی از آنها تنظیم نبودن تایرهای جلو و یا کیفیت بد ساخت تایرها هست.نقل قول:
در رابطه با ماشین شما، ظاهرا ایراد از شل بودن مهره سگدست بوده که باعث شده چرخ از حد مجاز بیشتر خلاصی داشته باشه و کمی لق بخوره، که با سفت کردن درست شده اما ممکنه این مهره کمی بیشتر از حد لازم سفت شده باشه که باید دوباره تنظیم بشه.
برای تنظیم این مهره از این روش استفاده کنید:
مهره را کاملا سفت کنید ، با این کار بلبرینگهای چرخ جلو کاملا در محل خودشان قرار میگیرند و خلاصی اضافی نخواهند داشت، بعد دوباره مهره را کاملا باز کنید و بعد دوباره ببندید، منتها این دفعه باید به اندازه ای مهره سفت بشه که ضمن محکم نگه داشتن کل مجموعه دیسک و توپی چرخ، فقط به اندازه ای که لازم هست، سفت شده باشه بطوریکه وقتی با دست دیسک ترمز را میچرخانید، دیسک به راحتی بچرخه و به نرمی و روانی حرکت بکنه تا خودش کم کم بیاسته.
البته این آزمایش و نحوه بستن باید زمانی انجام بشه که سیلندر ترمز چرخ باز شده باشه تا اصطکاک لنتهای ترمز بر روی گردش دیسک تاثیر نداشته باشه.
اگر بلبرینگها سالم باشند و گریس مناسب هم خورده باشه، این تنظیم به خوبی انجام میشه و در غیر این صورت حتما مشکلی هست مثلا ممکنه چندتا از رزوه های سر شافت سگدست مشکل داشته باشه که در محل خاصی از اون ، مهره به درستی سفت نمیشه و باید بیشتر یا کمتر از حد لازم سفت کنیم تا در محل خرابی رزوه ها درگیر نباشه.
سفت شدن زیاد از حد باعث بیشتر شدن اصطکاک شده و گرمای بیشتری تولید میکنه که باعث گرم شدن زیاد لنتها، دیسک توپی و قالپاق و.. خواهد شد.
در مورد برفپاکن، اگر مشکل از بازوهای برف پاکن باشه، بازوی دست دوم در بازار هست و اگر مشکل از سر پیمها هست، باید با تمهیداتی تعمیر بشه ( یا تعویض)
عکس بگذارید تا توضیحات دقیقتر باشه.
Dodge Barracuda 2017
Dodge Cuda 2017
??????????????????????????????????
چند روز پیش موتور و گیربکس سوار شده بود امروز دور موتور از جمله دینام ، پمپ بنزین و کاربراتور و ... همگی سر جاشون بسته شد وقتی که داشتم لوله وکیوم گیربکس را سر جایش می بستم بست مربوطه اش کمی از جایش حرکت کرده بود چشمم به سوراخ افتاد که دقیقا زیر بست بوده ! بست از نوع فلز لاستیک دار هستش که تا اونجایی که جا داره سفت بشه صدمه ای به لوله نمیزنه حالا چطور شده جای تعجب هستش فعلا با چسب مزدا مسدودش کردم ، به نظر شما تعویض دنده با ضربه میتونه دلیلش این باشه؟ منظورم مثل اینکه پا را سریع از روی کلاچ برداریم
با تشکر فراوان