:n02:نقل قول:
اوکی پس فقط با دی ان اس های گوگل خیلی حال می کنه انگار آسیاتک!
Printable View
:n02:نقل قول:
اوکی پس فقط با دی ان اس های گوگل خیلی حال می کنه انگار آسیاتک!
سرعت دانلود ظاهرا عادی شده الان منم 10 گیگ 512 دارم شده 64 برای شما هم همینطور شده؟
خب حالا IP عوض بشه یا نشه چه تاثیری داره؟ آیا تو سرعت تاثیر داره یا چیزه دیگه ای؟!نقل قول:
سلام
دوستان برای اینکه بتونم در طول شبانه روز با سرعت حداقل 80 دانلود داشته باشم باید کدوم سرویس رو انتخاب کنم؟ هزینه هم ماهی بیشتر از 80 تومن نشه دیگه!
بعد یه سوال دیگه دارم ممنون میشم کسی میدونه جواب بده، آسیاتک رو الان و با وضعیت فعلیش به چه شرکتهایی ترجیح می دید؟(چون من با نوین نت به مشکل برخوردم و قصد تغییر سرویس دارم و با بررسی قیمت ها و ارزش سرویس ها آسیاتک بنظرم بهتر اومد ولی اصلا از کیفیتشون خبر ندارم،شاتل رو میدونم داغونه و شبی فقط باید 700-800 مگ دانلود کرد....من با همین نوین نت قبل اینکه تغییرات جدید بدن و خرابش کنن بعضی شبا از 1 تا 6 نزدیک به 3 گیگ هم دانلود می کردم!)
کلا میخوام روزانه 2-3 گیگ رو دانلود کنم
با ماهی 80 هزار که میشه سرعتای خیلی خوبی گرفت.....نقل قول:
من الان با ماهی 15000 تومان دارم روزانه بین 4 تا 5 گیگ دانلود میکنم.
سرویس نامحدود برنزی 512-سرعت بین 60 تا 70
ممنون بابت جوابتوننقل قول:
شما کدوم شهر هستید؟
سرویسی هست که بتونه سرعت ثابت و بدون نوسان بالای 150 بده؟ (من الان خودم 256 نامحدود نوین نت دارم به حدی مضخرفه که خیر این 40 تومنی که بابتش دادم رو میخوام بخورم جونمو آزاد کنم! به همه پیشنهاد می کنم شدیدا بیخیال این شرکت بشن،از 3 ماه پیش شروع به افتضاح شدن کرد و الان در اوج قله ی افتضاحیت هستش!)
دوستان یه مقدار منو راهنمایی کنید ببینیم میشه بالاخره یه اینترنت درست درمون گیر بیاریم
دوست عزیز سرویس شما مربوط به تعرفه های قبلیه؟نقل قول:
الان این سرویس ماهی 24000 تومنه.
تاثیری روی سرعت و پینگ نداره عزیز...نقل قول:
فقط گهگاهی پیش میاد که مودم بعد از روشن شدن ip اشتباه میگیره که مجبور به ریست مودم میشید و اگه ip ثابت داشته باشید مشکلی از این لحاظ نیست... البته این قضیه بسیار کم پیش میاد
معمولا افرادی که سرور دارند از ip static استفاده میکنند که کاربران مورد نظر بتونند به راحتی سرور رو پیدا کنند...
در static مشکلی که وجود داره اینه که به دلیل استفاده از یک ip راحتتر مورد ردیابی قرار می گیرید و به گونه ای میتونه مشکل امنیتی به وجود میاره...
منم مثل شما سرعتم روی همین بود 80 بود .من که زنگ زدم یارو گفت سرعت سرویس های محدود واقعی شده.ولی وقتی شکایت کردم اون طرف بهم زنگ زد که در مورد سرعتم باهام صحبت کنه گفت که نه کی همیچین حرفی زده!نقل قول:
رفت همون ساعت و همون تاریخ رو گشت که ببینه کی همیچین حرفی رو زد خودشون این کارو میکنن که مشترک پیگیری نکنه همون سرعت براش بمونه
256 نوین نت سالم که باشه با چه سرعتی دانلود میکنه؟نقل قول:
اشتراک اون سرویس شما 1ب5 ه اما برنزی اینجا 1ب8
البته اینا همش حرفه، مهم سرعت دانلوده!
تهران، وضع نوین نت که خوبه، مخصوصا اینکه میتونی اخر دوره. هرچی مصرف نکردی رو پس بگیری (هزینشو)
یه توضیح ببشترم میدم، مثلا شما سرویس ده گیگ و با سرعت شماره 1 رو دارید و ماهی 30 تومن.... روز 29 سرویس که فردا باطل میشه برید تمدید کنید، و فرض کنید که 8 گیگ باقی دارید، سیستم هزینه 24 تومن رو پس میده!!!! شما فقط 6 هزار تومن میدین و همون سرویس ! یا مابه تفاوت با سروس بعدی رو پرداخت میکنید یا هزینه رو پس میگیرید و سرویس کمتری رو ور میدارید