سلام
توی اینترنت گشتم خیلیا با این مشکل مواجه شدن! هیچ راه حلی هم براش پیدا نکردم
اینم عکسا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
اینم عکسا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یک اسکن معمولی با نرم افزار hdd regenerator انجام بدید و نتیجرو بگید برای ارور سوم هم دلایلشو و راه های برطرف کردنشو بعد از انجام تست میگمنقل قول:
سلام به دوستان و اساتید
بنده یه هارد 1ترابایت دارم که بعضی وقتا ویندوز میشناسدش و بعضی وقتا نه. چطوری درست میشه؟ خیلی برام مهمه چون 300 هزارتومن براش دادم.لطفا یه راه حال برای درست شدنش بدید
اطلاعات داخلش مهم نیست و به عنوان هارد دوم ازش استفاده میکنم هیچ وقت ویندوزی روش نصب نبوده فقط فیلم ریختم روش .وقتی هارد رو نمیشناسه تو disk management و بقیه برنامه ها هم شناخته نمیشه).
این چند تا عکس ازHDTune
Click here to view the original image of 572x505px.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Click here to view the original image of 572x505px.
Click here to view the original image of 1017x688px.
Click here to view the original image of 1074x761px.
سلام فعلا که اروری که داره وضعیتش ok است شما یک scan and repair با نرم افزار hdd regenerator انجام بدید و نتیجرو بگیدنقل قول:
سلام
این تاپیک من را یک نگاه بندازید امکان داره مشکل از هاردش باشه باید چه کنم ؟
lمشکل من همان هارد بود که از دستور diskpart استفاده کردم اما یک اشتباه شد به جای فرمت کردن درایور از دستور clean استفاده کردم و کل پارتیشن ها همراه با اطلاعات پریدن هنوز پارتیشن بندی نکردم از چه نرم افزار یا دستوری استفاده کنم که بصورت بوت پارتیشن هایم را برگردانم همراه با اطلاعاتشان ؟نقل قول:
برگرداندن پارتیشن ها از طریق بوت usb ? پارتیشن ها حذف شده اند ولی من هنوز پارتیشن بندی جدید انجام نداده ام
با نرم افزار minitool partin wizard یک دیسک بوتیبل درست کنید و با اون سیستم رو بوت کنید و کل پارتیشن ها رو ریکاوری کنیدنقل قول:
اره دست شما درد نکنه این نرم افزار به خوبی پارتیشن ها را برگرداند خیلی خوشحال شدمنقل قول:
فقط من یک کار دیگه کردم سه تا پارتیشن بود 100 مگ و 100 گیگ و 589 گیگ من امدم 100 مگ و 100 گیگ حذف کردم و با هم یکیشان کردم الان وقتی سیستم روشن میکنم یکسره شروع میکنه بوق زدن ؟؟؟
من فقط می خواخم ویندوز بزیزم و سریع فایل انتقال بدم بعد سریع پارتیشن بندی میکنم از اول
الان اطلاعاتتون برگشت؟نقل قول:
یک عکس از وضعیت پارتیشن هاتون بدید