این طور که فهمیدم راس تاریخ شروع قرار داد ریست میشهنقل قول:
Printable View
این طور که فهمیدم راس تاریخ شروع قرار داد ریست میشهنقل قول:
دوستان این crc تو مودم خیلی بالا میره سر خط هم چک کردم همین وضع بود البته کمتر!!
به نظرتون عیب از مودم(TP-Link 8151) هست؟ اجازه آپدیت هم نمیده!!
ترافیک باقی ماننده از سرویس پایه هر ماه قابل انتقال به دوره بعد نیست و فقط ترافیکی که جدا میخرید قابل انتقال به دوره بعد به مدت یک سال هست بعد از یک سال اگر اون ترافیک مصرف نشه میسوزهنقل قول:
بله از تاریخ شروع سرویس دقیقا 30 روز بعد ترافیک ریست میشه و 175 گیگ جدید میده شما تا 24 ساعت بعد از پایان دوره 30 روزه صبر کن اگر ریست نشد با بخش فروش تماس بگیر ولی معمولا میشه مال منم امروز ریست شد ولی انقضا رو زده بود تا پایان دوره سه ماهه .نقل قول:
این شرکت گویا همچنان افتضاح است. یک کاربر گفت که سرویس مناسبی ارائه می ده در نتیجه تصمیم گرفتم یه تماسی با اون بگیرم و ببینم اوضاع چطور است. من با بخش فروش تماس گرفتم و شماره خودم رو به کارمند فروششون گفتم و درباره کمبود پهنای باند در مرکز مخابراتی خودم ازش پرسیدم و اینکه من اینرتنت را بیشتر برای تماشای ویدیو نیاز دارم؛ قسمت مضحک ماجرا از اینجا شروع شد. گفت که این سرویس ها با اشتراک 1 به 8 فروخته میشه و اگر دیگران استفاده نکنند شما میتونی 8 م.بیت داشته باشی وگرنه سرعت اصلی شما 1 م.بیت ( 128 کیلوبایت ) است. در پاسخ بهش گفتم این حرف شما در تناقض با روش جدید ارائه اینترنت مصوب وزارت ارتباطات است و اگر اینجور که شما میگی باشه دیگه فروختن سرعت هیچ معنایی نداره! خلاصه به چرند گفتن ادامه داد و من هم به گفتگو ادامه ندادم و تماس را قطع کردم. دوستان داستان این شاتل چیست؟ این کارمند فروش داشت درباره چی حرف می زد؟ مورد 1 به 8 هنوز در شاتل اجرا میشه؟ و در کل آیا شما از خدمات شاتل راضی هستید؟
با این وضعیتی که این کارمند شرح داد فکر کنم کاربرای شاتل قطعاً نمی تونند استریم و IPTV و هر چیزی شبیه به این را تماشا کنند.
ممنون می شم کسی زودتر این موضوع رو روشن کنه.
دوست محترم ADSL اینترنت کم سرعت می باشد و شاتل هم اینترنت کم سرعت فقط عرضه می کند پس توقعی از اینترنت پرسرعت جهت استریم و تک کانکشن و..نباید باشد. همین و انتظاری نیست.نقل قول:
باز دو روز بارون اومد ساعتی قطع و وصل میشم
چی داری میگی داداش!!!:n02:نقل قول:
منظور شما این است که سرویس شما سرعت تک کانکشن مناسبی ندارد و همان چیزی نیست که خریداری کرده اید؟ خواهش می کنم محل سکونت و مرکز مخایراتی خودتون رو اینجا ذکر کنید که به کابرای دیگه در انتخاب کمک کرده باشید.
در ضمن با همین adsl پیش از اینکه پارس آنلاین افتضاح بشه. ( بزودی هم نابود خواهد شد ) من به آسانی استریم 720p 60 و حتی 1080p 60 تماشا می کردم. adsl به اندازه خودش، که کم هم نیست، پر سرعت است.
منظور اینکه ADSL در ایران همان اینترنت کم سرعت هست شما اگر اینترنت پر سرعت میخوای باید به fdd td کوچ کنی :n10:نقل قول:
چه کسی گفته fdd یا td پر سرعت است ؟نقل قول: