چرا موقع خرید انلاین ... گزینه ی سرویس 256 کیلو بیت حذف شده ؟؟؟
مگه دیگه صبانت 256 نمیده ؟؟؟
Printable View
چرا موقع خرید انلاین ... گزینه ی سرویس 256 کیلو بیت حذف شده ؟؟؟
مگه دیگه صبانت 256 نمیده ؟؟؟
تعداد زیادی از دوستان شکایت کردننقل قول:
شما هم به سایت تنظیم مقررات برید و شکایت کنید فقط لازمه اونجا گزینه "اپراتور من سامانه شكايات ندارد " رو تیک بزنید
دوستان اگه تعداد شکایتها از گرانفروشی و کم فروشی این شرکت بالا باشه اونا ناچارا پیگیر بشن و جواب بخوان
سلام شرمنده که فقط میام اینجا پست های تکراری میدم
سرعت دانلود همین الان ساعت 4.45 صبح حول حوش 160
الان شبانه استفاده میکنم دو مگ مشهد سرعت همون 110 لعنت به این سرعت و باعث و بانیش:n25:
فکر کنم یوزر جدید تو مشهد اضافه کرده سرعت ها رو پایین آورده چون تا موقعی که یوزر کم داره مجبوره سرعت ها رو زیاد نگه داره ولی وقتی مثل شاتل کلفت شد و کلی مشتری گرفت سرعت رو بی خیال میشه
متاسفانه توی هر شرکتی نرید یک مدت خویه بعدش باز افتضاح میشه این حقیقت اینترنت در ایرانه
متاسفانه سرعت پایین شبانه به پارس آنلاین هم نفوذ کرده و 2 مگش هم الان سرعتش مثل صبانت شده البته در شبانه روزانه رو نمیدونم
رو که نیست سنگ پای قزوینه زنگ میزنم پشتیبانی میگم 2 مگ دارم سرعت دانلودم 100 کیلوبایته میگه مشکل از خطتتونه میگم چطوره چند ماهه 450 کیلوبایته یکدفعه از دو روز پیش خطم خراب شده؟! میگم افت سرعت چرا خوب نمیشه میگه اونقدر نیست خطت مشکل داره 2 مگ شما چطوره مال شما هم الان درست شده یا نه؟:n08:
شعر میگن بابا،هنوز سرعت 120 هست،قشنگ معلومه محدود کردن،شرکت از این دزد تر ندیدم،یعنی اسیاتک پیش اینا فرشتست از لحاظ دزدینقل قول:
دوستان 2 دقیقه هم وقتتون رو نمیگیره،برین سایت مقررات رادیویی شکایت کنین از این دزدا،این رو هم بدونین این شرکت سامانه ثبت شکایات نداره !!!
یعنی مشتری = ....!!!!