از دروازه شیراز مستقیم میای تا 4 راه مفتح اتوبان بصورت روگذر زیر گذر قبل از چراغ قرمز میپیچی سمت راست حدود 15 متر
تا 1.5 بعدظهر هستند
حدود 10متر قبل پیچ بانک سینا هست
Printable View
از دروازه شیراز مستقیم میای تا 4 راه مفتح اتوبان بصورت روگذر زیر گذر قبل از چراغ قرمز میپیچی سمت راست حدود 15 متر
تا 1.5 بعدظهر هستند
حدود 10متر قبل پیچ بانک سینا هست
مخابرات اصفهان سرویس حرفه ای 10 مگابیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از یه سرور توی اصفهان تست بگیرنقل قول:
ی عکس از صفحه وضعیت مودمت بذار لطفانقل قول:
تا جایی که من اطلاع دارم dslam اپلود بیش از یک مگ رو نمیتونه بده خیلی برام جالب این تست
من از بس زنگ زدم ۲۰۲۰ خسته شدم سرعت دانلود مثل قبله ولی این سرعت باز کردن پیج هست که خیلی امده پایین من ۳۰ ثانیه زمان میبره وب سایت ها که سرور اونها تو ایران هست را باز کنم و برایو ب سایت ها خارچ ایران راحت تر هست ولی ادم یاد ۱۰ سال قبل میافته دآیل اپ شده
از شما هم همینچوریه ؟؟؟؟
من فیبر نوری هستم سرعتم همان دو مگ هست ولی مشکل روی باز کردن صفحه لود صفحه ها هست
دقیقا منم مشکل شما رو دارم من خطم تا 10 مگ بازه سرعت پینگ بطور خیلی بدی بالا رفته الان 130 میلی ثانیه یا سرور های داخلینقل قول:
به 2020 هم زنگ زدم فایده ای نداره کلا پشتیبانشون چیزی نمیدونه که بخواد کمک کنه
نمیشه آخه اسپوفر فقط سرور تهران و کرج داره اصلا شدنی نیست با اصفهان:n09:نقل قول:
اولا:اگر خط تلفنی خیلی کیفیتش خوب باشه فوقش تا آپلود 2500بکشه با مدولاسیون Annex M اینی که تو عکسه حداقل آپلودش 3500باید باشه که غیر ممکنه
ثانیا:با دان استریم 10240اصلا نمیشه سرعت9.37مگابیت گرفت
بیشتر مشکلات اخیر اصفهان از جمله Packet loss افزایش پینگ و ناپایداری لینک بر میگرده به اختلال های فیلترینگ هوشمند که البته تا اوایل اسفند ادامه دار خواهد بود.
نمیدونم پول میدیم این چیز که اسمش اینترنت هست را میخریم که راحت باشیم من کارم با اینترنت هست قبلا طرح نامحدود داد گرفتم سرعت پایین می آمد حالا دیگه همان طرح را نمیدند به اجبار چون خطم فیبر نوری هست مخابرات هستم
بعضی از دوستان اون رگ اصفهانی دارند و ول کن این ارزانی مخابرات نیستند ازش رضایت دارند اخه معلومه خطشون فیبر نیست تا ۱۰ مگ باز هست من که فیبر هستم ۲ ساله گیز مخابرات افتادم از بس زنگ زدم همه مشناسند
تو عراق داعش از اینترنت برای همه کاری استفاده میکنه ما توا یران میخوایم یکم تفریح کنیم و اگر بشه بزارند پولی در بیاریم اینجوری میکنند
نمیدونم این پشتیبانی که فقط میتونه مک را ریست کنه به چه درد ما میخوره اگر هر مشکلی پیش بیاد اپل میگه مشکل از کاربر ما مشکلی نداریم
من امروز تست کردم خط رایتیل که گرفتم یک کارت ملی تو سایت رایتیل به جای کارت دانشجویی آپلود کرذه بودم
سرعتش تا ۲ مگ باز شده و سرعت وب گردی گوشیم از اینترنت طرح حرفه ای ها مخابرات از زمین تا اسمان فرق داره
اگر حجمش ارزان تر در می امد همان رایتیل میخریم حجم ها را استفاده میکردم همه جا هم دنبالم بود
انگار تا دو سه هفته اینترنت اینجوری هست تا فکر کنم ۲۲ بهمن دست آورد سانسوریگ جدید ار شاید پرده برداری کنند
ما را از شر علم تکنولوژی همه علوم اخ توف خارجی و چنگ استکبار و این اینترنت شیطانی نجات داده و به راه مستقیم هدایت کنند تا ما توبه کنیم دست از مسخره بازی برداریم و به غار های خود در کناره کوه صفحه بر گریدم مثل ادم زندگی کنیم
و بهشت ار از خود محروم نکرده و در دام این استکبار نیفتیم
دوستان من دیشب موقع دانلود شبانه وقتی با قند شکن وصل میشدم سرعتم بالای 900 کیلوبایت بود ولی بدون قند شکن دور و بر 450 تا 500 کیلوبایت.به نظر شما دلیل اصلیش چیه؟ به آی پی ربط داره یا DNS یا چیز دیگه؟