انشاا... برطرف خواهد شد ... چون 1024 در سراسر کشور تعرفش لیمیت شدست ...نقل قول:
Printable View
انشاا... برطرف خواهد شد ... چون 1024 در سراسر کشور تعرفش لیمیت شدست ...نقل قول:
اره درجا بعد از واريز اينترنتي وصل ميشه ولي چند ساعت طول ميكشه تا حجم جديدي كه خريداري كردي رو نشون بده. قسمت توضيحات هم خالي نذار و بنويس كه پولي كه واريز كردي براي چيه دقيقا.نقل قول:
از اطلاعات مودمتون عکس بگیرید واسم ارسال کنید ... RSSI و CINR ، احتمال تغییر در برخی بی تی اس ها وجود داره ، اصفهان و سمنان خودم مطلع هستم که یه سری تغییرات دارن ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم از سرعت دانلود شبانه نعرفه 1024 مودم یو اس بی ، از اسپیدتست اینام واستون نذاشتم، دانلود معمولی با اینترنت دانلود منیجر ، سرعت حتی تا 70-80ام پائین میاد
حتما میدونید که مودم یواس بی و جیبی باید در منطقه ای باشن که پوشش مناسب باشه ...
چه سرعتی دارید ؟! 512 واستون فعال شد یا همون 128 ؟!نقل قول:
خب حالا این که هیچی کارش به انشاالله کشید.اینکه من صفحه وبلاگ خودم رو باز میکنم و چند خط مطلب میذارم(بدون عکس)بعدش مودم رو خاموش روشن میکنم میبینم200مگ از حجمم کم شده مشکلش کجاس؟فقط خواهشا نگید ریاضی من ضعیفه و اشتباه حساب میکنم و مبین نت عمرا از این کارا نمیکنهنقل قول:
آدرس وبلاگتونو بدید بنده تست کنم :D ... در زمینه مصرفم باید مطلع باشید برای همه به یک نحو محاسبه میشه و اگه واسه شما زیاد کسر بشه باید واسه همه به این صورت باشه که نیست ...نقل قول:
منكر اين نميشم كه بعضي از شب ها (خيلي محدود) سرعت مياد بالاي 100 حتي ولي دقيقا 15 شب بود كه بالاي 10 كيلوبايت سرعتم نيومده بود ولي امشب معجزه شده مثه اينكه و 40 شده . بايد شب هاي آينده رو ديد.
تمدید طرح : تماس با مرکز خدماتنقل قول:
تغییرطرح : تماس با عامل فروش