روزنامه بایت خراسان نوشته ایسوس یک شرکت چند ملیتی است که اصلش مال تایوانه پس نه مالزی من نه امریکا شما فقط تایواننقل قول:
ثبت شد شرکت ایسوس مال تایوان است :20:
موفق باشید
Printable View
روزنامه بایت خراسان نوشته ایسوس یک شرکت چند ملیتی است که اصلش مال تایوانه پس نه مالزی من نه امریکا شما فقط تایواننقل قول:
ثبت شد شرکت ایسوس مال تایوان است :20:
موفق باشید
به به پس تقریبا بچه محلیم! منم از دیالمه شاتل گرفتم .آره قطع شد ولی چند ساعت بعد وصلش کردن.نقل قول:
البته امروز(4 شهریور) هم یه کمی قطع شد دوباره! ولی وصلش کردن.
کلا این مرکز دیالمه آشغالترین مرکز هست.اولن دیر تر از همه به adsl مجهز شد بعد هم که با شرکت دزد افروز قرارداد بستن که 128 نامحدود میداد 55 هزار تومن و 256 نامحدود هم 105 هزار تومن!:18:
حالا تازه کشتن خودشون رو یک ماه هست که فقط شاتل داره سرویس میده.
من یه بار زنگ زدم دیالمه ببینم خطم واسه adsl رانژه شده، باورتون نمیشه! زنه گفت adsl چیه؟ منظورت همون اینترنت پر سرعته؟؟؟:18::18::18:
در مورد کارمندان دیالمه حق باشماستنقل قول:
سواد در حد زیر دیپلم
بهشون می گفتم قبض آوردم برای ADSL . میگفت خانم فلانی بیا ببین این چی میگه
اون خانومه اومد و گفت واسه این شرکته شاتل اومدی گفتم: آره /بعد گفت خوب چرا از اول نمی گی . !!!
سلام دوستان من که مشهد هستم میتونم اینترنتی ترافیک بخرم یا فقط برای تهرانیا هستش
با توجه به اینکه با شبکه شتاب پرداخت میکنید و سیستمهای شاتل هم اینترنتی و سراسری هست باید بشه؛ امتحان کنید!نقل قول:
سلام خدمت اساتید عزیز.یک مشکلی داشتم از دوستان میخوام راهنمائی کنن.
سرویس بنده Eco 512 هستش.مشکلی که دارم اینه که چند روزیه که دانلود فایل از تورنت امکان پذیر نیست و تمامی سیدرز هام 0 شده و حتی دانلودهائی هم که تا 64 درصد پر شده بود هم از کار افتادن.میخاستم بدونم که این مشکل رو بقیه هم دارن و یا مشکل از بنده است.ضمنا از برنامه uTorrent هم برای دانلود استفاده میکنم.
ديگه پيشرفته تر چي ميخواين؟؟؟! مثلاً چه قابليتي داشته باشه؟ :18:نقل قول:
شرط ميبندم پ_...رو_ك*سي ست كردي رو IE يا يه برنامه في+_تر_ش_كن ريختي خودش ست كرده ياهو مسنجر هم از پ_...رو_ك*سي IE استفاده ميكنه. :31:نقل قول:
نقل قول:اهاننقل قول:
من از فري گيت استفاده ميكنم
يه بار دو روز پيش كه استفاده ميكردم كامپوتر را خاموشيدم
حالا كه يه بار ديگه بازش كردم درست شد
ايول كمك شاتلي:11::11::11::40::40::40:
می تونه ترافیک در روز رو محدود کنه یا تا حدی که رسید اخطار بده؟نقل قول:
پس من یه ایسوس دارم مال تایوانه پس اصله اصله....نقل قول: