دوست عزیز ممنونم از پاسختون
اما راستش من هنوز سومم دارم از الان انتخابامو انجام میدم و کتابامو میخرم که دیگه امتحان نهایی که تمام شد از فرداش هیچ وقتی برای خرید کتاب هدر نره
حالا دوستان از اون کتابا که گفتم به نظرشون کدوم بهتره؟
دوست عزیز ممنونم از پاسختون
اما راستش من هنوز سومم دارم از الان انتخابامو انجام میدم و کتابامو میخرم که دیگه امتحان نهایی که تمام شد از فرداش هیچ وقتی برای خرید کتاب هدر نره
حالا دوستان از اون کتابا که گفتم به نظرشون کدوم بهتره؟
کتاب درسی دیفرانسیل 91 تغییرات اساسی داشته و تازه نیمه دوم شهریور منتشر شده بنابراین تو این فرصت کم اکثر کتاب هایی که فعلا چاپ شدن یا فقط تست اند یا آموزش با تعداد کمی تست و یا حتی با کمال تعجب بعضی همون مطالب کتاب قدیم!! رو با یه تغییرات عناوین فصلها به اسم کتاب دیفرانسیل 91 منتشر کردن مثل کتاب رضوی از انتشارات اندیشه فائق و یا کتاب کلک معلمنقل قول:
الا ای حال تو این کتاب هایی که تا الان منتشر شدن بنظر من این تست :
حساب دیفرانسیل و انتگرال و ریاضیات پایه / سیروس نصیری / انتشارات خیلی سبز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این آموزش:
حساب دیفرانسیل و انتگرال - جلد اول / سید محمودرضا اسلامی / انتشارات الگو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کتاب های خوبی هستند
در مورد فیزیک 3 هم :
فيزيك 3 رياضي/ دکتر فرين كمانگر - مهندس آرش زاهدی /انتشارات اندیشه سازان (چاپ مبتکران)
Read more at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیزیک 3 /دکتر محمدمهدی تنکابنی پور / انتشارات خیلی سبز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اول که شما باید خودت مشخص کنی که دقیقا چی میخوای دوم هم اینکه دلیل این که می بینید هر کسی یه چیزی میگه اینه که خیلی ازین ها یه مشت پشت کنکوری اند که کلی کتاب خریده اند اما اصلا هیچکدوم ازین کتاب ها رو نخونده اند و مثلا چون کتاب خیلی کلفت و حجیمی بوده یا اینکه مثلا تو کتاب ادا اطوار های عجیب غریب و کاریکاتور و ازین مسخره بازیا داشته میگن کتاب خوبیه ! بگذریم که بعضیا اصن قصدشون چیز دیگه ایه مثلا دو تا کاربر تو همین فروم بودند که ته مشاوره هاشون تو همه ی 20-30 تا کتابی که تو کنکور میومد به یه انتشارات ختم میشد ! اونم انتشارات پرت و پلایی مثل همگامان .
شما برای ادبیات اول متن کتاب درسی + یه راهنما برای خوندن متن کتاب درسی [که بنظر من تو این بخش فرق خاصی بین کتابای مختلف نیست] + یه منبع برای تمرین تست ادبیات [که فقط مهم اینه که با سبک تست های کنکور بخونه ; مثلا تستی که با دونستن دوتا لغت معنی جواب بشه داد ابدا تو کنکور نمیآد .یا مثلا کنکور بعد 81-82 شده پر از تستایی که 4گزینه مختلف میده و میگه کدوم با صورت سوال قرابت معنایی داره یا جدیدا داره تو کنکور تست درک متن و درک مطلب ادبیات میآد ]
شما تست کنکور دو سه سال اخیر رو نیگا کن بعد برو تو کتاب فروشی ببین کدوم تست هاش بیشتر با سبک سراسری میخونه
اما تو معروف ها
مهرماه :کتاب کاملا متوسطیه برا کنکور ، چینش جالبی هم نداره
الگو : چندین کتاب داره برای ادبیات : پنج بحث زیان فارسی - لغت و املا - قرابت معنایی -آرایه های ادبی - آموزش ادبیات دوم- ... سوم - ... چهارم - که کتاب های آموزش خوبی اند
و یه کتاب جامع ادبیات کنکور داره که فقط تسته تستهاش هم بد نیستند و با سبک کنکور میخونند
خیلی سبز : کتابش فقط تست داره ، تست هاش خوبه .
گاج : یه سری کتاب های سبز داره که همون راهنمای متن کتاب درسی اند و خوبن - یه کتاب تست سفید رنگ هم داره که توش فقط تست کنکور و آزمایشی هاس و منبع تستی خوبیه - یه ادبیات موضوعی هم جدیدا زده که در واقع همون کتاب تست سفید رنگ هست فقط به جای ترتیب کتاب به کتاب و درس به درس بصورت موضوعی ترتیب بندی شده و پاسخ هاش هم مشروح تر شده
دریافت : یک کتاب زیان فارسی داره که حرف نداره و یه کتاب قرابت معنایی و تناسب مفهومی که تستهایی خیلی نزدیک به سبک کنکور ، اما صرفا در همین حوزه ی تناسب مفومی و قرابت معنایی داره !
کلک معلم: کتاب خیلی بدیه !
نقل قول:
جوکار اساسا کتاب خوبی برای یادگیری فیزیک نیس
هم درسنامه اش مذخرفه و در فیزیک پیش2 رسما کتاب درسی رو تایپ کرده و مشخصه خود مولف هم فیزیک جدید بلد نبوده
پاسخهای تستهاش هم چنگی به دل نمی زنه .
اما خوب تستهاش که جمع آوری از کتاب های این ور اون ور هست ، برای کسی که فیزیک بلده منبع خوبی برای تمرین مساله حل کردنه
شما درسنامه فار رو بخون اما به این سبک که اینم بدون یه جاهایی زیادی وراجی غیر مرتبط کرده ، هر وقت احساس کردی داره فلسفه بافی میکنه [که اتفاقا تو فصل 1و2 ازین تیکه ها زیاد داره!] و راهبرد عملی برای حل مساله نداره با خیال راحت عبور کن و نخون و برو تمرین هاش رو حل کن
بعد که تستهای پله اول-دوم فار رو هم زدی ، وقت داشتی میتونی تست های جوکار رو هم بزنی
رفیق هرکی نظر و علاقه خودشو به اون کتاب میده،شما اگه باهوش باشی میری همه اون کتابارو میبینی و خودت انتخاب میکنینقل قول:
منم مثه شما منتظر بودم بقیه یه پیشنهاد جامع بدن،در واقع لقمه آماده رو تحویلم بدن اما چه ضررایی که نکردم،کلی کتاب که با سلیقه من جور در نمیمد خریدم و نتیجه ای ندیدم
پس خودتون به پیشنهادا توجه،و در آخر کتاب مناسبو خرید کنید
سلام دوست عزیزنقل قول:
کتابها و انتشاراتها خیلی زیادن و نظرات متفاوتی درموردشون وجود داره
من که الان سومی ام ترجیح دادم از کتاب سبز گاج استفاده کنم که هم آموزشه و هم تستهاش عالین
ولی انتخاب با خودته:46:
ممنون از راهنمایی های همه ی دوستان (گاج سبز رو الان دارم دنبال یک کتاب جامع هستم برای کنکور)
اگه میخوای فقط یه کتاب گیری باید بین پنج گنج مهر و ماه و ادبیات موضوعی گاج یکی رو انتخاب کنینقل قول:
درضمن حواست باشه که ادبیات موضوعی چاپ فعلی براساس کتاب پیش دانشگاهی 90 هست و باید منتظر باشی تا ویرایش 91ش بیاد چون تقریبا نصف بیشتر کتاب درسی پیش حذف شده !!
بچه ها من کتابای خیلی سبز و گاج و تخته سیاه رو دارم
حالا میخوام کتابای تخصصی(عمومی نه، فقط تخصصی ها) از یه انتشاراتی دیگه هم بخرم
بین الگو و مهروماه موندم
کتابای تخصصی مثل فیزیک و ریاضی و زیست و شیمی انتشارات مهر و ماه برای تجربی به نظرتون خوبه؟ یا الگو؟ فار چطوره؟
ادبیات موضوعی گاج آموزشه یا فقط تسته؟