اینم از شانس من!!
این هفته از کلی بدو بدو و عجله برای کارای سرباز معلمی.دیروز تونستم کارام رو تموم کنم و فقط موند عکس جدیدم(البته عکس داده بودم، اما اون عکس برای چند سال پیش بودو با تیشرت یقه هفتی بود!!)خلاصه گفتم برم یه عکس جدید بندازم و ببرم آموزشو پرورش برای تغییر عکس ضمیمه پرونده شده!!
امروز صبح ساعت 9 زدم بیرون تو این مه و برفی که میومد!جلوم هیچی معلوم نبود با سرعت خیلی کمی رانندگی میکردم! رسیدم به انتهای بلوار و سرمو دو طرف (چپ و راست) گردوندم ببینم ماشین هست یا نیست!و با دید کمم دیدم خبری نیست و با همون سرعت پایینم ادامه دادم که یک دفعه !! پیکان دهه 50 مثل عجل معلق جلوم سبز شد!چشتون روز بد نیبینه با همون سرعت کم رفتم تو در ماشین یارو!
خیلی شیکو مجلسی با همون سرعت حدود 10 15 تا که داشتم میرفتم ماشین یارو ستون و در جلوش مرخص شد!
ماشین خودمم فقط شیشه ی کاسه چراغ جلو خورد شد و سپر ترک برداشت که با نهایت 20 تومن درست میشه!
آقا خدا سر کسی نیاره و گیر آدم خدا نشناس نیافتی ماشین لگن رو یارو میگفت زنگ بزن افسر بیاد، منم خیلی محترمانه گفتم چشم،پیرزنو از تاکسی خالی میترسونی :n06:.(البته قبلش هی میگفت مدرکتو بده برو،منم گفتم آناناس من مدرکمو دست بابام به زور میدم)
هیچی آقا افسر بعد کلی تاخیر اومد.یه نگاه به ماشینا کرد گفت این که چیزیش نیست بیا این مدرک تو دست این اینم مدرک اون دست تو.برید حلو فسخ کنید که همین جا جا داره افسر محترم رو مورد عنایت قرار بدم که بدتر مارو الاف کرد.
لحظاتی بعدش با خونسردی تمام گفتم آقا راه بیافت ببرمتون پیش چندتا صافکار ببینم چقدر خرج ماشین میشه بهتون تقدیم کنم من حالو حوصله و وقت ندارم.اولش منو من کرد و بعدش راضی شد حالا بماند 1 ساعتی فقط براش داشتم توضیح میدادم بابا بفهم که بری بیمه هیچی دستگیرت نمیشه ماشین شما کلا باید الان سقفش خورده میشده تا همین الان که زیر پای شماست!
هیچی چندجا تعمیرکار رفتیم گفت 100 تا 130 تومن خرجش میشه!
یارو هم معلوم بود کیسه دوخته زیر بار نرفت!
یکی از تعمیر کارا که آشنا بود گفت آقا سید حواست جمع باشه برات کیسه دوخته.
خلاصه گفتم من برات ثابت میکنم که انقدر خرجش نیست. بردمش بیمه و گفتم تعیین خسارت کن. گفتش مدل پیکان چیه که گفت مدل پایینه ندید گفت بر اساس قیمت ماشینت مثلا 3 تا اند درصد بر اساس مدل و ظاهر ماشین تعلق میگیره آقا اینو گفت بنده خدا یارو داشت دیونه میشد خودمم دلم سوخت براش گفتم حاجی اینا که بیمه هستن اینجوری دارن میگن بیا بریم ماشینتو یه جا بذار درستش کنن که خدایی نکرده ناراضی نباشی خلاصه با پا فشاری ایشون بنده راه افتادم رفتم پیشوا پیش صافکاری که ایشون به قول معروف سراغ داشت!رفتیمو خیلی محترمانه صافکاره گفت 250 تومن گفتم جاااااااااان!!!
همین الان بیمه بودیم یارو داشت تعریف میکرد که یه پیکان تا صندلی جلو جمع شده بود صندوقش خسارتش شده 250 تومن این که فقط درش رفته تو چی برا خودت میپرونی !!
خلاصه که با بگو مگو قیمتش رسوندم به 150 تومن گفتم یه قرون هم بالا تر نمیدم تو همینجوری راهو گرفتی اومدی وسط منم داشتم اطرافو نگاه میکردم ببینم ماشین میاد یا نه! که.............
خلاصه 150 تا دادم بهشو اومدم.دوستان عزیزان سروران توروخدا با ماشین آهسته هم میرید دقت کنید بعضیها محترمانه گاو و دزد سر گردنه تشریف دارند.
شانس من اصلا تو این هفته بار دوم بود که تصادف میکنم تو این چندسال که رانندگی میکنم هیچ موقع تصادفی نداشتم!
چند روز پیش که مقصر خودم بودم سر لایی کشیدنو رانندگی ریسی اون به خاطر اینکه ماشین جلویی ترمز زد اینم و کشیدم سمت راست رد کنم که اون ماشین بغلی هم حس کل کلش گل کرده بود گاگول سرعت گرفته بود که مثلا منو بگیره و خورد بهش!(جالب اینجاست ماشین طرف گلیگیرو چراغش به فنا رفت،پسره 18 سالشم نبود ماشین قشنگی هم جمو جور کرده بود جالب ترش اینکه ماشین من حتی خش هم روش نیافتاد) :n02:
صدقه بدید هر جند روز، تو چشمم خودتونو ندازید، از قدیم گفتن لعنت بر چشم بد!این هفته هی هرکی مارو دید چهار شاخ شده بود برای سرباز معلمی ما.
خیلی هفته ی بدی بود خدا سومیشو به خیر بگذروونه! :n03:
بازم خدارو 100 هزار مرتبه شکر که مالی بود هرچند ناچیز،خدا روزی نیاره برای کسی که مشکل جانی تواین تصادفا براش پیش بیاد