نمیخوام بترسونمت اما شنیدم به شدت گرم هست و سخت گیری زیادی هم می کنن. به معاف از رزم ها هم گیر میدننقل قول:
Printable View
نمیخوام بترسونمت اما شنیدم به شدت گرم هست و سخت گیری زیادی هم می کنن. به معاف از رزم ها هم گیر میدننقل قول:
خدا بخير كنه پس [emoji26]نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
کلا تمام خدمات به اصطلاح الکترونیک شون کشک هست! جدای از اینکه سایتش مشکل داره . به تلفن گویا هم که زنگ بزنی برا استعلام وضعیت اعزام فقط تاریخ اعزام و بهت میگه ! باید حضوری بری پلیس +۱۰ تا جواب بگیری
سلامنقل قول:
دلیل کار اینکه پلیس+10 هم بتونه از راه پرینت پول در بیاره
سلام
دوستاني كه مثل ما صفر كيلومتر نيستند و يه تجربه اي دارند نظرتون در مورد پوتين هايي كه ميدن چيه !؟ چون به نظر ميرسه كه ميگن در طول رژه زانو و كمر رو اذيت مي كنه.
در كل بهترين مارك پوتين معمولي يا طبي چيه!؟
خيلي ممنون
Sent from my iPad using Tapatalk
سلامنقل قول:
دوست من دکتر بود ، مازاد خورد افتاد نیرو انتظامی اراک دی ماه، هر جا نیرو بخوان میگیرن دیگه فکرتو درگیر نکن.
برادرم میگفت دونوع پوتین داشتن اونموقع ینی دو تا برند ،یکی بهمن یکی کرگدن،بهمن محکم تره دیر ترم خراب میشه،هردوشونم ایرانین،البته برادرم ۸۸خدمت رفت،شاید الان پوتیناشون هم از چین میاد:n02:نقل قول:
به نظر من شما پوتین طبی بخر. پوتین طبی خیلی سبک و راحت است. و برای آموزشی که رژه زیاد دارین مناسبه. پوتین هایی که خودشون میدن همون روز اول همچین تاول میزه پاهاتون که به .... خوردن میوفتی. این پوتین طبی ها عمرش کمتره به نسبت بقیه پوتین ها یعنی حدودا 1 سالی براتون کار می کنه.نقل قول:
خیلی ممنون از شما و دوست قبلی که راهنمایی کردندنقل قول:
این پوتین های طبی از لحاظ ظاهری فرقی با اونایی که تو پادگان میدن نداره و تابلو نمیکنه ادم رو!؟
اگر مارک خوب طبی هم سراغ دارید ممنون میشم بفرمایید
از نظر ظاهری تفاوتی ندارن. پوتین طبی مارک خاصی نداره و به پوتین طبی معروف هست. تا اونجایی که یادمه دو مدل داشت که یکی قیمتش 45 تومن بود و اون یکی 55 تومن.نقل قول:
سلام
من افتادم تیپ 128 پیاده سرلشگر ایرج نصرت زاده -آج سنندج
کسی هست که ادرس دقیقشو داشته باشه ؟
رسته منم نوشته اداری پرسنلی کد 72110(امور اداری)ممکنه اونجا برم تقیمات رستم تغییر کنه؟
چجور جاییه
خواهشا کمکم کنید
من اونجا بودم سال 91نقل قول:
یک ماه خدمت کردم بعدش دانشگاه قبول شدم ترخیص شدم
پادگانش خوبه . بهش می گن جهنم سبز اون هم بخاطر گرمای هوا هست . الان که هوای اونجا عالیه . بهاریه
پادگانش کیوسک تلفن زیاد داره . بوفه هم داره . در ضمن پادگانش مرکز شهر هست . فاصله تا شیراز با ماشین شخصی 2 ساعت
صبح ساعت 4 بیدار باشه. ساعت 6 تا 7 و نیم رژه . ساعت 8 تا 12 2 تا کلاس . 12 تا 2 ناهار و نماز 2 تا 6 هم 2 تا کلاس . 9 هم خاموشی
من 34 روز اموزشی دارم بعدش ترخیص شدم
الان برگه اعزام به خدمتم اومده نوشته سابقه خدمت قبلی ندارم
الان پیگیری کنم یا بعد از اموزشی برم پیگری کنم؟؟؟
2 ماه باید برم اموزشی یا کمتر؟
نه والا. واسه من باز میکنه صفحه رو.مشکلی نداره
نه والا. واسه من باز میکنه صفحه رو. مشکلی نداره دوست عزیز/
کلا به اون رسته خیلی توجه نکننقل قول:
با همون رسته پیاده برو اونا هرجا دلشون بخواد و نیرو داشته باشن تقسیم میکنن
من خودم با همین کد و رسته رفتم یگان تقسیمم کردن دارایی اون یکی دوستم رسته امریش عمران و استحکامات بود افتاد اجودانی اداری پرسنلی
نظام وظیفه؟ باز نمیکنه مشکل داره سایتش از خودشون هم هست چند ماهه اینطوریه..نقل قول:
چون آموزشی شما کامل نبوده و دانشگاه قبول شدید و رها کردید این مدت 34 روز براتون حساب نمیشه، دوباره باید برید آموزشی اما گر آموزشی تموم میشد و وارد یگان میشدید حق با شما بود حتی یک روز رو هم براتون محاسبه می کردند.نقل قول:
یه جا دیدم نوشته بود دوره کد به کسایی که کسری دارن نمیخوره همچین چیزی درسته ؟
منم یه 6 7 ماه کسری دارم
بالاخره سرباز که بوده آموزشی حساب نمیشه و تجدید میشه ولی جزو سربازیش که حساب میشهنقل قول:
سلام. من سنندج زندگی می کنم. اگه اشتباه نکنم و افتاده باشید ارتش، تو لشگر 28 سنندج هستید. پادگانش داخل شهره ولی یه کم مسیرش پرته. می تونید بیاید میدان آزادی از اونجا تاکسی بگیرید (البته مستقیم نمی برن) ولی به نظرم دربست بگیرید واسه پادگان بهتر و بی دردسر تره.نقل قول:
البته من اسم این تیپ رو نشنیدم نمی دونم کجاست شاید بعدش بفرستنتون یه جایی این دور و بر ولی تنها پادگان سنندج همون پادگان لشگر 28 هستش که داخل شهره.
چون اطلاعات دیگه ای ندارم بیش تر از این نمی تونم کمکتون کنم امیدوارم موفق باشید.
دوستان من چندصفحه پیش یه سوال پرسیدم کسی جواب نداد، اگه می دونید لطفا بگید: تو ارتش فوق دیپلم هم احتمال داره دوره کد بخوره ؟
و یه سوال دیگه این که من قدم بلنده (حدود 195) تو رژه حتما باید برم جزو صف اول ؟ آیا این قد بلند تو این که بعدا به عنوان دژبان انتخابم کنن تاثیر داره ؟
و یه سوال دیگه که شاید خنده دار به نظر برسه ولی به نظرتون احتمال داره برای خوابیدن تو تخت های اونجا به مشکل بر بخورم ؟ :n02: چون یادمه تخت یه نفره خودم تو خونه پایینش یه چیزی داشت پام گیر می کرد بهش مجبور شدم اون قسمتش رو کلا وردارم. :))
دوستان کسی شرایط بخشش اضافه خدمت رو می دونه؟
راسته که می گن با حفظ یک جز قران میشه سنوات رو بخشید؟
بعید هست چون آموزشی با یگان فرق میکنه مثلا میشه یکجور تجدید دوره که می گن اگر وسط آموزشی به هر دلیل مشکلی پیش بیاد طرف تجدید دوره می شه این مشکل میتونه همون قبول شدن در دانشگاه باشه بنابراین جزو خدمت محسوب نمیشهنقل قول:
فعلا که سپاه همه رو عصبانی کرده و همه که پذیرش سپاه گرفتن افتادن ارتش لعنت بهشون
باسلام و خسته نباشید
دوستان اگر امکانش هست منو کمک کنید
ما 2 تا داداش هستیم و یک مادر که پدر خود را ار دست داده ایم من خدمت سربازی رو معافت شده ام به خاطر که پدرم را ازدست داده ام و معافیت کفالت گرفت حال این که بردار بنده خدمت سریازی رو داره انجام میده که آموزشی آن تموم شده و دوره یگانی آن در ارتش افتاده که با نامه نگاری سمت خانه خودمان افتاده هست دو سه ماهی میشود که به خدمت میرود ولی این چند ما مشکلات روحی به آن وارد شده است و میگه نمیتوانم خدمت کنم از لحاظ روحی به مشکل خورده اذیت و آزار میشه حالا میخواستم بدونم آیا امکانش هست که من جای برادرم خدمت کنم یا راهی برای معافیت آن هست که اقدام کنم ممنون میشم کمک کنید با تشکر
جای داداشت که نمیتونی از محالاته ، باید تا تهش بره اگه نره فراری به حساب میاد...نقل قول:
برادرت تحصیلاتش در چه حده؟
شما همه شرایط سپاه رو داشتی ؟ کارت فعال ؟ دوره تکمیلی ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
بله همراه با پارتی کلفت ولی انگار سپاه داره بازی در میاره
سربازی هم که آموزشیش تجدید میشه اون دو ماه آموزشی اول و براش محاسبه می کنننقل قول:
الان من سوالمو فرستادم نظام وظیفه منتظر جواب هستم
دوست عزيز من كاملا در جريان كار شما نيستم ولي بنا به ظرفيت سپاه پذيرش انجام ميده و هميشه داخل استحراحتگاهها يك سري جا براي فرمايشي ها خالي ميزارن و اگه در اون مقطع شما ظرفيت نباشه با داشتن همه شرايط هم نبايد انتظار پذيرش داشت متاسفانهنقل قول:
دوستان مراحل اقدام برای کسری ایثارگری (جبهه پدر) چی هست؟ اصلا کی باید کاراشو انجام داد؟ در حین آموزشی یا بعد اون؟
با سلام
امروز برگه سفید رو گرفتم
اعزام 1/12
نیرو انتظامی مالک اشتر اراک:angry:
خیلی تلاش کردم امریه بگیرم ولی چون بسیجی نبودم قبول نمیکردن، امید داشتم که لااقل بیافتم ارتش تهران تا بعد از ظهر ها بتونم برم شرکتی که قبلا کار می کردم ولی اونم نشد، الان هیچ راهی نیست که بتونم جابجایی بگیرم برم تهران ، دو سال دوباره از کار و زندگیم دور بشم که چی بشه اخه:n03:
ارشد کامپیوتر
بهتر به همراه مدارك ارسال بشه ولي اگه اين كار رو انجام ندادين نگران نباشيد تو دوماه آموزشي ميتونيد مدارك رو تكميل كنيدنقل قول:
دوستان سلام
ببخشید سپاه کلا برای فوق لیسانس ستوان سه میده یا فقط برای کسایی که تکمیلی دارن؟
سلام دوستان
من برای کسری خدمت اقدام کردم اما به اطر استفاده برادرم از نیمی از کسری خدمت ایثارگری پدرم , کسری به من تعلق نگرفت
گفتن حتی اگر برادرت 1 روز هم از کسری استفاده میکرد , قانونا کسری شما باطل شده و بیش از یکبار نمیشه از کسری خدمت ایثارگری استفاد کرد:n03::n03::n03:
دوست گرامینقل قول:
شما که ارشد کامپیوتر هستید به جرئت میتونم بگم همه این سازمان های امریه دهنده به مدرکی مثل مدرک شما نیاز داشتند و دارند، کاشکی بیشتر تلاش می کردید واقعا حیف بود. ایشالله جاتون رو با یکی تعویض میکنید کارتون حل میشه، در مورد پادگان مالک اشتر اراک شنیدم : جای خیلی خوبی هست مرخصی آخر هفته داره و سختگیری خیلی کم هست.
مگه روالش اینطور نیست که یگان اموزشی باید معرفی کنه به اون شهری که محل خدمت پدر هست؟ یعنی قبل اعزام هم میشد اقدام کرد؟ اونوقت تو دوماه تمام کارهاش انجام میشه؟نقل قول:
امکان جابجایی از ناجا به ارتش یا بر عکس بعد از اموزشی بین خود سرباز ها وجود داره یا باید از نظام وظیفه انجام بدیم؟
نقل قول:
از اونی که فکرشو بکنی بیشتر تلاش کردم، نزدیک یک سال درگیر سپاه و وزرات دفاع و سازمان های امریه دهنده ی قابل قبول بودم ولی همشون یا پارتی گردن کلفت میخاستن یا تکمیلی بسیج، از شانس من امسال تکمیلی کلا برگزار نشد، خلاصه که یه سال از دست رفت، امیدوارم یگان جای خوبی بیافتم که بتونم کاری کنم که مفید باشه
یه سوال اگه کسی قبل ورود به غیبت شرایط کفالت داشته باشه میتونه توی مدت غیبت درخواست کفالت بده؟