اینترنتتون کم سرعت هست برای همین تو بازی لگ میزنید و این ارور رو میبینیدنقل قول:
Printable View
اینترنتتون کم سرعت هست برای همین تو بازی لگ میزنید و این ارور رو میبینیدنقل قول:
سرعتم 512 هست . بعید میدونم از اینترتم باشه چون وقتی در حال بازی تست میکنم در حد سرعت 5 تا 10 کیلوبایت داره استفاده میکنه در صورتی که من سرعت دانلود تا 64 میره راحتنقل قول:
سرور های گیم رو از کدوم تاپیک میتونم گیر بیارم ؟ میخوام آنلاین بازی کنم :) سرور ایرانی
سلام دسوتان کانتر باز . یه سوال .
من وقتی شماره 1 یا 2 رو میزنم اول منو نارنچی کوچیک اسلحه بالای صفحه سمت چپ میاد بعد باید کلید چپ موس رو بزنم تا اون سلاح تازه انتخاب بشه . حالا من چیکار کنم مستقین دیگه اون منو نیاد و وقتی 1 رو میزنم اتوماتیک اون اسلحه رو بهم بده ؟؟؟
سلام دوستان
من توی کانتر هر چی گزینه ی RIGHT HANDED رو میزنم اصلا تاثیری نداره همشه تحت هر شرایطی چپ دسته
توی هر دو تا کانترم ام که آنلاین بازی میکنم(آدرنالین و1.6v7) همینجوریه ولی توی کانتر سورس که آفلاین بازی میکنم ردیفه چکار کنم
چند بارم پاک کردم و دوباره extract کردم ولی تاثیری ندارش
:n15::n27:
یه مشکل دیگه این که توی کانتر آدرنالین فقط وقتی یه بار بازی میکنم و بازی رو میبندم و دفعه ی بعد ک باز میکنم تمام گزینه های پایین سمت چپ ناپدید شده و اصلا نمیشه بازی کرد
معمولا توی لیس favorite هستنقل قول:
سرور های گیم رو از کدوم تاپیک میتونم گیر بیارم ؟ میخوام آنلاین بازی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرور ایرانی
احتمال زیاد برای پینگتونه ی تست با اسپید تست بگیرید و بزاریدنقل قول:
سرعتم 512 هست . بعید میدونم از اینترتم باشه چون وقتی در حال بازی تست میکنم در حد سرعت 5 تا 10 کیلوبایت داره استفاده میکنه در صورتی که من سرعت دانلود تا 64 میره راحت
اگه چپ دست راست دست عوض نمی شه برو تنظیمات گرافیک از رو software بذار رو openGL
واقعا ممنونم نمیدنم چجوری تشکر کنمنقل قول:
اگه چپ دست راست دست عوض نمی شه برو تنظیمات گرافیک از رو software بذار رو openGL
یه مشکل دارم من پچ V44 رو نصب کردم ولی نشون گرم خیلی از هم باز تر شده (نشونه گیریش خیلی بد شده) چجوری حلش کنم راه حلی داره؟
رزولوشن و زیاد کن
سلام دوستان csgo رو چجوری میشه آنلاین بازی کرد!!؟
لینک بازی ر که میشه آنلاین بازی کرد رو بگید ممنوون