ویندوز مزایای خودشو داره راحتی و کاربری خودش
مک هم مزایای خودشو داره و کاربر خودشو
من با جفتشون هم میتونم کنار بیام ولی بیشتر اوقات مک خیلی بهتره از لحاظ مدیا و وبگردی و کلا یه کله از ویندوز بنظرم بالاتره ولی ویندوزم راحتی و کارایی بیشتر خودشو داره
کاری که رو میخوام تو ویندوز انجام بدم باید تو سه چهار تا کلیک انجام بدم همونو باید هزارتا کلیک کنم تا به نتیجه برسم یخورده کمبود ها داره
پینگ هم با پروف گیم از این بهتر میشه ولی خب الانشم عالیه
روزی ۲۰ گیگ کلا نت خارجی مصرف میشه شخصا وسیله های خودم که وصله یه پی اس فور معمولیه ۳ دستگاه یک مکبوک یه ای مک یه گوشی اندروید وصل دارم تو اتاقم تو پذیرایی یه تلویزیون دو جفت گوشی حالا خواهرمم بماند در هفته ۳ ۴ بار هم وصل میشه ولی میانگین روزانه ۲۰ گیگ مصرف هست خونه گاهی روزا بالا میره رکورد ۶۰ گیگ تو یه روز بوده
داخلی که رایگان است بماند گه گاهی سایت نماوا و ...
من تاجایی که بتونم رایگان از شاتلند دانلودارو میکنم ولی خب یه یوتیوب و الان گشت گذار ول چرخی کلی حجم میبره نت قدیم نیست که با بسته مگابایتی یا نت دایال اپ بیای صفحه ها کم حجم باشن
رند بگم ماهی ۱۰۰ تومن میدم واسه ۵۶۴ گیگ تضمین نت خارجی و چن صد گیگ نت داخلی حالا بستگی داره چطوری باشه بهمن که گذشت حدود ۲۷۶ گیگ دانلود مجانی بود یعنی بهمن ۸۴۰ گیگ مصرف کردم
دقیقا ۱۰ هزار تومن سرویس مکس ۴ تا بسته ۱۴۰ گیگ هفت روزه ۲۰ تومنی حدود ۱۰۰ تومن بابت نت میدم
ٖمنم خیلی به شاتل حال دادم شهریور تا مرکز ما رو راه انداخت دوتا از رفیقام با خونه خواهرم رو اوردم رو شاتل خودمم ۱۰۰ دارم هزینه میکنم
مخابرات مرکزمون vdsl تانوما سرویس میده با نماینده شاتلمون پیگیر شدم گفتم من که اینطور مشتری باحالیم بیا خوبی کن vdsl رو راه بنداز گفت جواب میدیم بهتون بدن فقط خوب میشه
بشه بنر با پول جیب خودم میزنم شماره نماینده رو میزنم بازار میکنم برای شاتل
دمشم گرم هرچی میخوره حلالش باشه سرویس و کیفیت خوب میده به من حداقل درسته یه نت قدیمی رو داره به من میده ولی کیفیتش از خیلیای دیگه بهتره