میشه.......نقل قول:
Printable View
میشه.......نقل قول:
خخخخخنقل قول:
والا کلا من دو شب دانلود کردم اون چیزای که میخواستم :n02:
ولی حق و انصاف خیلی باحال بود باور نمیکردم بشه تو یک شب اینقدر دانلکد کزدم خودم گفتم حداقل ۳ روز بشه خیلی بهتر از ایرانسله حداقلش توی منطقه من
والا ۳ تا بازی گرفتممثل کال اف دویتی جدید خودش طرفای ۷۰ گیگ بودشنقل قول:
هیتمن و...
چند تا سریال ایرانی مثل پنچری و.... همینا نزدیک ۲۰۰ گیگ شد
کلا ۲ شب دانلود کردم دیگه هم کامپیوتر جا نداره داشت دانلود میکردم :n02::n09:
کلا اهل دانلود شبانه نیستم فقط هر از گاهی سریالی بیاد یا فیلم دوبله ای بیاد از وقتی هم تاینی خدا بیامورز رفتش فیلم درست و درمونی هم پیدا نمیشه :n02:
دوستان اگر بسته شبانه ساعتی ۲ تا ۸ بگیرم از ساعت ۳ میتونم استفاده کنم فقط؟
شما بسته شبانه ساعتی بگیری برات فرقی نداره فقط میتونی ۲ تا ۸ دانلود کنی .ولی اگه یه بسته یه هفته ای کم حجم ۱۰۰-۲۰۰ مگی بخری میتونی تو این یه هفته آخر که مونده از ساعت ۳تا ۹ هرچقد دلت میخواد دانلود کنینقل قول:
درباره پوشش نوترینو، مثلا منطقه ای که 3G رو پوشش میده مثلا بعضی روستاها ممکنه این طرح های نوترینو رو هم پوشش بده؟
مگه شبانه 3 تا 9 هم داریم ؟نقل قول:
آره دقیق نمیدونم ولی مهر/آبان اینا بود که همراه اول گفت هر بسته ای (اینترنتی) داشته باشید، میتونید از 3 بامداد تا 9 صبح دانلود کنید بدون پرداخت هزینه ای اضافی. منم خودم چند روز پیش استفاده کردم، خیلی خوب بود. ولی یادمه که یه تاریخ انقضایی داشت :D (فکر کنم اواخر آذر اینا بود - بهتر سایتش رو چک کنی، اونجا زده)نقل قول:
برای اینکه نگرانی از دست رفتن شارژت هم نباشی، با سیم اعتباری تست کن.
طرح های نوتریتو برای همه مناطقی هست که پوشش 3g و 4g داره حالا روستا یا داخل شهر باشه و هرجا.نقل قول:
والا الان چک کردم چیزی ندیدم ؟نقل قول:
خدمت شمانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]