مال من سایتای داخلیو به زور باز میکنه چه برسه به یوتیوب و فیسنقل قول:
Printable View
مال من سایتای داخلیو به زور باز میکنه چه برسه به یوتیوب و فیسنقل قول:
یعنی برا همیشه اینجور میمونه؟:n27:
هر شرکتی میرم فقط 1-2 ماه اولش خوبه بعدش خراب میشه:n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید به خاطر دانلود شبانه زیاد رفتم تو بلک لیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
:n10::n10::n10::n10::n10:
ها چی شده علی؟:n22::n22::n22::n22::n22::n22:نقل قول:
هیچی نشده عزیزم فقط تو کف تستات بودم . ماناماد به این خوبی رو ول کردی رفتی با ضحا .من که 3 هفته هست سرعتم شب و روز از 1.5 پایین تر نمیاد و معمولا 1.7 هست اما تو ............نقل قول:
ماناماد پسر خوبیه بهم سرعت خوپ میدهد.:n19:
چیکار کنیم دیگه شانس نداریم.اون موقع که ماناماد بودم هم همینجور شد که تخلیه کردم برا همینه که میگم مخابرات هم بلک لیست دارهنقل قول:
الان خیلی افتضاح شده گوگل اصلا باز نمیشه سایتای داخلی هم به زور باز میشن:n21::n21::n21::n21::n21:
راستی فرشاد هیچ وقت دیگه ساعت شبانه رو ملاک تست قرار نده فقط در طول روز تست کن اگر سرعت پایین بود اینقدر گیت وی عوض کن تا خوب شه چون یه تغییراتی دادن قبلا گیت وی های تک رقمی بهم سرعت ثابت میدادن و بقیه اصلا از 128 کیلوبیت بالا تر نمیرفتن ولی الان برعکس شده همشون خوبن و روی 1.7 ثابت اما اگه بندازم روی تک رقمی پینگم میره بالا و سرعت زیر 128 و پیج هم نمیشه باز کرد.تو هم یه تستی بزن.
بچه ها به نظر میاد ماناماد از دیروز یه تغییراتی توی قیمت ها داده .من دقیقا یادم نیست قبلا چقدر بوده اما الان انگار 400 تومن به هر کدوم اضافه کرده .شایدم من دارم اشتباه میکنم .به هر حال اگه کسی از ماناماد داره و قیمت ها یادشه از لینک زیر یه چک بکنه ببینه تغییر کردن یا نه .
با همه ipها همینه با اسپید تست که تست میگیرم یهو میره بالا بعدش میاد پایین فقط از ساعت 4.5 صبح تا 11-12سرعت خوب میشه احتمالا ماناماد گرونترش کرده و ضحی جای اینکه گرونتر کنه ضریب اشتراکو برده بالانقل قول: