[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطور که در این طرح می بینید 3 ماه داریم که میشه 36000 تومان ..
6 گیگ داریم که به روش اول میشه 24700 و در روش 2030 که گفته شد میشه : 24380 تومان
حال جمع کنیم میشه : 60380 تومان !!!
همونطور که می بینید برای کاهش سود خود این قیمت را به 55650 کاهش دادند !!!
این طرح بدون شبانه است !!!
آیا برای شبانه رایگان باید پول بدهیم ؟
حالا فکر کنیم اشتباه کردم و این طرح جدید " پاییزه طلایی " مودم هم داده میشه ( من واقعا اطلاعی از این طرح ندارم !! )
اما یک سوال اینجا مطرح میشه ! ( با فرض مودم )
من ی که تا به این قبل از شبانه ام استفاده می کرده ام الان می بابست کدام را انتخاب کنم ؟ که شبانه داشته باشد ؟!
خیلی زیبا و شیک و مجلسی قراردادی که با شبانه بسته شده است با کاربران در حال تغییر است ! و فکر کنم بهانه ای هم برای تعییر قرارداد نداشته باشند جز اینکه وقتی طرح رو محددا تمدید می کردید قانون عوض شده بود و شما با تمدیدتون این مفاد را تایید کردید !
حالا کدام مفاد ؟ مفادی که نمی بینیم ؟
مفادی که احازه می دهد یک طرح خذف / ساعت های شبانه جابجا و ... شود ... !
================================================== ========================
::: ! نکته بسیار جالب ! :::
در تعرفه داخل سایت مخابرات به آدرس زیر :
و شکل زیر از همین PDF می بینیم که طلایی 4 گیگ 21500 تومان ماهانه در نظر گرفته شده است که در 3 ماهه ضرب کنیم که بشود طرح بالا ! در نهایت میشود : 64500 تومان / یعنی بیشتر از قیمت محاسبه شده عرف دستی که شد : 60380 تومان / و در نهایت با 55650 تومان عرضه میشود ! ...
حالا شاید این نکته حائز اهمین باشه که این جدول دارای هیچ اشاره ای به سرویس رایگان شبانه نیز ندارد ... و البته نکته ی مهم تر وقتی که شبانه برای این سرویس ها فعال بود قیمت نیز همین بود !!!!!!
و اما نکته آخر و بحث و پرحرفی ام رو جمع کنم این نکته خنده دار که در زیر ببینید :
قمیت های خود سایت رسمی و PDF اون این قیمت ها پایین تر از PDF رسمی سازمان تنطیم مقررات است و هم پاییت تز از سیستم محاسبه ای 2030 گلدنت ! : ))))))