نه برادر من به خاطر ترافيك منطقه كم نميشه به خاطر كلاهبرداري مبين نت كم ميشه .. من انتظار ندارم سرعت شبانه حتي 60 باشه ولي حداقلش براي سرويس 1 مگ بايد 30 باشه نه 7 !نقل قول:
الان مشترك 128 شب ها سرعت دانلودش بيشتر من هست. به اين چي ميگن جز دزدي ؟
Printable View
نه برادر من به خاطر ترافيك منطقه كم نميشه به خاطر كلاهبرداري مبين نت كم ميشه .. من انتظار ندارم سرعت شبانه حتي 60 باشه ولي حداقلش براي سرويس 1 مگ بايد 30 باشه نه 7 !نقل قول:
الان مشترك 128 شب ها سرعت دانلودش بيشتر من هست. به اين چي ميگن جز دزدي ؟
فک کنم یه بار دیس کنید درست شه.نقل قول:
دوستان این نتایجه اینترنت منه، خوبه؟ من سر در نمی آرم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور شما 67kbps یا 67kByteps ؟
نقل قول:
با سلام دوستان من بسته طرح ویژه یکساله خریداری کردم برای وارد شدن به صفحه مشترکین کدام یک از مشخصات روی جعبه یا مودم رو وارد کنم. ممنون
نقل قول:نه با اینکار درست نشد. زنگ هم که میزنی به پشتیبانی همیشه میگه ازدحام مراجعینه. گندشون بزنن واقعانقل قول:
چیزم تو مبین نت که اینقدر ت.....یه
سرويست 128 هست ديگه ؟ چون فقط 128 هر گيگش 6 تومن هست . نميدونم واسه خريد ترافيك اضافه بايد پول ماليات بدي يا نه ولي براي تمديد اشتراك بايد مبلغ ماهانه رو در 5% ضرب ميكني كه مبلغ پرداختي به مبين نت هست.نقل قول:
نه. 512 هستش. خب حالا بر فرض که پول را درست ریختم. با ریختن پول خودبه خود حساب شارژ میشه؟نقل قول:
ای خراب شه این شرکت رو سرتون که چقدر ما رو حرص می دید...حروم خور ها
اوني كه جلوش نوشته URI و يه پسورد هم هست كه مثل كارت شارژ بايد روش رو بخراشينقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان ميشه يك نفر انسان دلسوز مسلط به زبان زير سيكل بياد بگه روش خريد ترافيك اضافه و تمديد طرح مصرفي يا خريد طرح جديد به چه صورت هست
مبين نت كه بهمون كمك نميكنه حداقل خودمون به خودمون كمك كنيم