نقل قول:
به احتمال خیلی زیاد نمیشه اما بعضی از دانشگاه های آزاد رشته حقوق رو برای کسانی که بدون کنکور میخوان ثبت نام کنن گذاشته و میتونید با در دست داشتن مدرک دیپلم ثبت نام کنید.
Printable View
نقل قول:
به احتمال خیلی زیاد نمیشه اما بعضی از دانشگاه های آزاد رشته حقوق رو برای کسانی که بدون کنکور میخوان ثبت نام کنن گذاشته و میتونید با در دست داشتن مدرک دیپلم ثبت نام کنید.
...................
سلام
هزینه دکتری دانشگاه آزاد برای رشته های فنی چقدر است اگه کسی دقیق میدونه لطف کنه بگه و چند ترم طول میکشه ؟؟
سلام
هزینه دکتری دانشگاه آزاد برای رشته های فنی چقدر است اگه کسی دقیق میدونه لطف کنه بگه و چند ترم طول میکشه ؟؟
الان دکتری آزاد با سراسری یکیه؟؟
سلام
ترم یک رشته بیمه واحد تهران جنوبم اما هیچ علاقه ایی به رشتم ندارم و میخوام انصراف بدم ولی سوالاتی برام پیش اومده که میخوام از اهل فن و دوستان مشورت بگیرم
1-نحوه انصراف به چه صورته و ایا هزینه ایی لازم داره یا خیر؟میتونم ورودی بهمن در رشته عکاسی ثبت نام کنم یا زمانش منقضی شده؟
2- واجد شرایط سربازی میشم بعداز انصراف از دانشگاه ؟!!
متولد 78/5/3 ام و مستقیم بعداز اخذ مدرک پیش دانشگاهی بدون شرکت در کنکور وارد دانشگاه (بدون کنکور شدم)
3- میخوام وارد رشته عکاسی بشم و علاقه خیلی زیادی نسبت به این رشته دارم و چه زمانی من میتونم دوباره بدون کنکور ثبت نام کنم!؟
البته فقط ازاد برام مهمه و نمیخام ی سال واسه کنکور معطل بشم
دوستان لطفا راهنمایی کنید خیلی ذهنمو مشغول کرده ممنون از همه دوستان
نقل قول:
یکی از استادهای ما تو این ترم دانشجوی نرم افزار مقطع دکتری دانشگاه آزاد تهران جنوب هست گفت ترمی 10 میلیون داره میده
..............
دوستان مهلت ثبت نام کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد امروز تموم شد به نظرتون تمدیدش میکنن یا نه ؟ متاسفانه یکی از اقوام ما همین چند روز پیش فوت کرد و منم که از تاریخ اتمام ثبت نام بی خبر بودم نتونستم ثبت نام کنم و الان همینجوری موندم چیکار کنم
غصه نخور عزیز جان ... برو خوده دانشگاه یه جوری رات میندازن ... دانشگاه ازاد از خداشه بتونه دانشجو بیشتر بگیره ... حتما راهی پیدا میکنی ... شاید اصلا دوباره باز کنن سامانه رو ... دانشگاه خودش میتونه بهتر بهت کمک کنه ... مطمعنا خودشون میتونن برات ثبت نام کنننقل قول:
یکی از دوستانم در مقطع کارشناسی ناپیوسته آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد که هر ترم فقط 15 واحد میدن مشغول به تحصیله و تا الان بعد از دو سال 42 واحد پاس کرده
اسفند امسال سنوات تحصیلیش تموم میشه و معدل کلش تا الان 12 به بالا هست و فقط یک ترم مرخصی گرفته و سه ترم غیر متوالی مشروط شده
قبل از اینکه اخراجش کنن و بفرستنش خدمت چقدر دیگه بهش مهلت میدن تا تموم کنه