باز دوباره ر ی د ه شد تو شبکه بیست نت پینگ داغووووون :n21:
Printable View
باز دوباره ر ی د ه شد تو شبکه بیست نت پینگ داغووووون :n21:
سلام من یه ADSL از شرکت مخابرات 2020 گرفتم با سرعت 512 ولی وقتی می خوام بازی انلان کنم می فهمم که پینگم حدود 500 هست باید چیکار کنم بیاد پایین:n03::n27::n29::41::9:
با سلام به دوستان عزیز من در منطقه ی مدرس - پودنک شیراز هستم و پیش شماره ی 740 خوساتم بدونم این پیش شماره پشتیبانی می شه ؟ اگه کسی از دوستان هم گرفته اطلاع رسانی کنه ممنون :n03::n16:
داداش من هستم و همین مشکل افتضاح رو دارم اگه می تونی ایدیت رو بذار یاهو در ارتباط باشیم :n16:نقل قول:
کسی شبانه مخابرات نداره؟!
سرعتش چجوریه؟!
دوستان یه سوال خیلی خیلی ضروری... ببخشید مرکز مخابراتی حافظ کدوم قسمت شهر میشه دقیقا ... کدوم خیابونا و محله ها رو شامل میشه ... بعد اگه امکانش هست و کسی اطلاعی داره لطف کنه بگه که پیش شماره 227 که مال مرکز حافظ هست قبل از 7 رقمی شدن پیش شمارش چند بوده .. پیشا پیش تشکر ...
قیمت سرویس های سراسری تغییر کرده برای مشترکین جدید ظاهرا. توی سایتشون می تونید ببینید!نقل قول:
چاره ای نیست!نقل قول:
جز اینکه از یه شرکت دیگه بگیرید که وضعیت پینگش خوب باشه!
کدوم مرکز مخابراتی و با چه پیش شماره ای هستید؟!
متاسفانه فقط اسیاتک ساپورت میکنه چون کافو هست یا همون فیبر نورینقل قول:
زیر عکسم روی ایکون یاهو کلیک کنید.آی دی یاهو ام اونجا نوشته شدهنقل قول:
با این شماره که گذاشتم تماس بگیرید و بگید وضعیت اسیاتک اینجور هست و درخواست بدید که تجهیزات شرکت مخابرات را در مرکز برای کافو شریف آباد نصب کنند.
دوستانی که در مرکز مدرس هستند و خط 740 دارند لطفا با مهندس توکلی تماس بگیرند و درخواست بدید که مخابرات تجهیزاتشو برای پیش شماره 740 در مرکز مدرس بیاد نصب کنه.
مهندس توکلی رئیس ناحیه ای هست که ما داخلش هستیم شمارش هم اینه 2283333
منم زنگ زدم باهاشون صحبت کردم امروز.گفتند شکایتتون را به شماره 2279090 فکس کنید
گفتند اسیاتک طرف قرارداد ما هست و من برای مدیریت شکایت را میفرستم و جلوگیری میکنیم از همکاریشون
داداش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امروز با همین شماره تماس گرفتم یه اقا گوشی برداشت مث این که می گقت درخواست دادن حالا کی رسیدگی می کنن خدا می دونه دیگه کی :| من نمیدونم مگه می خوان چی کار کنن یه سرور بذارن پشت خط دوستانی که حضوری مایلن برن مرکز مدرس اعلام امادگی کنن و روز رو مشخص کنن وقت کردیم بریم
داش من خودمم پودنک هستم 20متری هفتمنقل قول:
ولی پیش شمارم 720 هست و 740 هم فک کنم مخابرات ساپورت میکنه یه سری به سایتش بزن
در ضمن دوباره 20نت ر ی ده
خیر 740 مخابرات ساپورت نمیکنه!نقل قول:
دوستانی که 740 هستند لطفا با مهندس توکلی با شماره 2283333 تماس بگیرند.درخواست بدند که تجهیزات نصب کنند روی کافو شریف آبادنقل قول:
و همچنین با شماره 6282168 مهندس حداد تماس بگیرید که تجهیزاتشونو در کافو شریف آباد واقع در مرکز مدرس در مرکز مدرس بیارند نصب کنند!