آقا من هرچی زنگ میزنم مرکز شمیرانات جواب نمیدن،راستیتش چون راهم دوره سختیم میاد برم
دوستان پیام نوری هنوزم ثبت نام میکنن؟
Printable View
آقا من هرچی زنگ میزنم مرکز شمیرانات جواب نمیدن،راستیتش چون راهم دوره سختیم میاد برم
دوستان پیام نوری هنوزم ثبت نام میکنن؟
8 ام تا 16 امنقل قول:
وقتی میخوان معدل کل حساب کنن فقط نمره های قبولی رو حساب میکنن یا همه نمره ها؟
مثلا تو یه درسی یه بار زیر 10 گرفتی رد شدی بار دیگه بالای10 شدی.همون بالا 10 حساب میشه؟
بله همونی که بالای 10گرفتید حساب مبشه و اونی که زیر10گرفتید توی معدل کل حساب نمیشه. اگر کارنامه کلی رو ببیند روبروی این موارد کد3 رو زده یعنی اینکه در معدل کل محاسبه نمیشه!نقل قول:
برای من جلو درسهای که نمره نیاوردم کد 1 زده و جلوی درس های که غایب بودم کد 3 جلوی اونهای که تو معدل کل حساب نمیشه کد 2 باید میزده که کلا برای من این یکی وجود ندارهنقل قول:
مث اینکه همشون رو تو معدل کل میخوان حساب کنن:n03:نامردیه
دوستان یه سوال خییللیییی مهم و واجب
میگن پیام نور محدودیت حق انصراف داره ؟؟؟!عایا واقعیته؟؟؟؟
میگن یه دفعه بیشتر نمیتونی انصراف بدی
من الان it هستم میخوام انصراف بدم برم مهندسی بازرگانی،بعدشم واسه کنکور بخونم و اگه دولتی قبول شدم برم(اینجا باید یه بار انصراف بدم و برم مدیریت بازرگانی ،اگه دولتی قبول بشم نمیتونم دیگه انصراف بدم؟؟؟؟؟؟)
فقط دروسی که غایب هستین و اینکه درسهایی که قبلا برای کنکور فراگیر بود اونا حساب نمیشد ولی بقیه همشون حساب میشننقل قول:
آقا این که برای من زده ؛ استاد : اساتيد گروه آموزشي ؛ دقیقاً یعنی چی ؟!
یعنی هنوز برای اون درس استادی مشخص نشده تا تدریس کنه .نقل قول:
منتظر باید موند تا مشخص بشه و اسم استاد بزنن
یکی از درس هام هم وقتی میخوام برنامه ـش رو نگاه کنم میزنه دادهای برای نمـایش وجـود ندارد! منظورِ این یکی چیـه ؟! :دی