سلامنقل قول:
حرفت در مورد گزینه دوم درسته من پذیرش سپاه برای 1/12 گرفتم ولی محل اعزامم رو زدن ارتش 05 کرمان
شما اطلاعی ندارین این مشکل پذیرش سپاه در چند روز آینده اوکی میشه یا نه؟!
Printable View
سلامنقل قول:
حرفت در مورد گزینه دوم درسته من پذیرش سپاه برای 1/12 گرفتم ولی محل اعزامم رو زدن ارتش 05 کرمان
شما اطلاعی ندارین این مشکل پذیرش سپاه در چند روز آینده اوکی میشه یا نه؟!
اونم باز فرق می کنه یگان با یگان، مثلا اینایی که سر چهارراه هستن از 6.5 صبح تا 1 و از ساعت 3 تا 9 شب ساعت کاریشونه! یا گشت زنی باشه از صبح میرین گشت تا 11-12 شب!!نقل قول:
مشمول گرامی به نکات زیر توجه کنید :
1) ادرس محل مراجعه جهت اعزام : استان سمنان - شهرستان سمنان - م استاندارد جاده نظامی پایگاه هوایی گروه پدافند سمنان
ساعت حضور 9 صبح
اینو توی برگه ای که از پلیس +10 گرفتم نوشته الان من تهران هستم خودم باید برم سمنان ؟ مگه نباید برم نظام وظیفه تهران اونجا با اتوبوس ببرن سربازارو ؟
سلامنقل قول:
شما کارت فعال و دوره تکمیلی داشتی ؟
من کارت فعال دارم ولی تکمیلی نه. برای پذیرش سپاه اقدام کردم که مسئول نیرو انسانی گفت دوره های قبل با این شرایط رو پذیرش کردن (بدون دوره تکمیلی)
الان داخل سیستم نظام وظیفه خورده ارتش. رفتم از مسئول نیرو انسانی سوال کردم. گفتن برای 12/1 فقط و فقط پرونده کسایی که دوره تکمیلی داشتن بررسی کردن. (یعنی ممکنه کسی دوره تکمیلی و فعال هم داشته باشه و پذیرش نکنن!)
برا من محل مراجعه رو زده نظام وظیفه استان خودمون . شاید چون شما تهرانی مستقیم باید برینقل قول:
:n13:
دوستان کسی در مورد تقسیم بعد از اموزشی سربازهای پدافند اطلاع داره؟ چقد احتمال داره لیسانسه های پدافند دوره کد بخورن؟
سلامنقل قول:
من کارت فعال بسیجی داشتم شما آشنا داشتین یا نه تو سپاه؟!
حالا به شما قولی یا امیدواری دادن برای پذیرش یا نه گفتن دیگه پذیرش نمیشین؟!
شما شماره ای از نیرو انسانی سپاه اهواز یا خوده سپاه ولیعصر اهواز دارین؟!
من مروز برگ سفید گرفتم افتادم ارتش 04 بیرجند
چطور پادگانی هست کلا؟!
اعزام یک اسفند
2صفحه قبل توضیح دادن ولی شما بستگی به خودتت داره که با این دو ماه کنار بیای به هر حال محل آموزشی مهم نیست اصلش خدمت اصلی هست کجا بیفتی.ایشالله همه موفق سربلند باشیدنقل قول:
دوستان یه سوال اگه کسی پیش از ورود به غیبت شرایطی برای کفالت داشته باشه میتونه زمان غیبتش درخواست کفالت بده؟
راستی یه سوال از دوستانی که رفتن خدمت روزی که زده در برگه سفید مثلا 1 اسفند که نظام وظیفه شهرتون جمع بشید لازم نیست که وسایل ببریم درسته؟ جمع میکنن یه حضور میزنن میگن برید 2 روز دیگه بیایید فلان جا دیگه درسته؟
سلامنقل قول:
ظاهرا کارت فعال رو کافی ندونستن و دوره تکمیلی هم خواستن.
آشنا هم مختصر بوده و خیلی کاری نبوده. حالا باز پیگیری میکنم.
من اهواز نیستم. تهرانم.
موفق باشید
سلامنقل قول:
منم 04 هستم. یکی از دوستان چند صفحه قبل گفتن جای بدی نیست که انشاالله اینطور هستش.
تشکرنقل قول:
میشه لطف کنید شماره تماس نیرو انسانی تهران یا خود سپاه تهران و یا شماره نظام وظیفه تهران رو بمن بدین ممنون میشم
ممكنه همان جا اتوبوس باشد و سوار كنند يا اعلام كنند برويد كه همان روز برويد ترمينال و اعزام شويدنقل قول:
پادگان نوساز و خوبي دارد كه خارج از شهر استنقل قول:
کسی میدونه مرزن اباد شهید ادیبی چه جور جاییه؟ نیرو انتظامی
اعزام منم ۱ اسفند
با سلام و درود خدمت عزیزان. لطفا" اگه میشه به سوال منم ج بدید. من 1 اسفند اعزامم هستش. ولی بهم هیچ کدی نخورده. رفتم پلیس + 10 گفتن که شما نیروی مازاد هستید. حالا سوال من اینجاست که :
1. راسته که میگن وقتی جزو نیروهای مازاد بشی ، دیگه نیروی انتظامی ورت نمیداره؟ چون میگن نیروی انتظامی تمام نیروهاشو همون اول کار از بین نیروهای کد خورده بر میداره.
2. من و برادرم با همدیگه همزمان داریم اعزام میشیم . چقدر احتمال داره با توجه به اینکه جفتمون مازاد هستیم ، باهم یه جا بیفتیم؟
3. به نظرتون تمدید بزنم بهتره یا جزو نیروهای مازاد برم؟
(با تشکر)
دوستان منم 02 پرندک افتادم نیرو زمینی کسی هست ؟
نقل قول:
مازاد یعنی روز اعزام یعنی 1 اسفند مشخص میکنن کجا می افتید
البته احتمال داره خودشون دوره شما رو تمدید کنن بگن برید تاریخ یک اردیبهشت بیایید که احتمالش کمه
ولی این تایم اسفند تایم طلایی هست پیشنهاد من اینه از دستش نده ضرر میکنی.
کسری گرفتن برای سابقه جبهه پدر فرقی نداره که پدرت زمان جنگ توی کدوم ارگان بوده ؟ مثلن من آموزشی افتادم ارتش و کسری پدرم و خدمتش واسه سپاه هست
منم تو همین شرایط بودم و از کسری استفاده کردمنقل قول:
سلام بر دوستان
دوستان یه سوال فنی
کارت پایان خدمت من اومده این در حالی هست که من اردیبهشت ترخیص شدم و کارتم امروز اومده ولی مشکل اینکه من تو اردیبهشت ترخیص شدم ولی اینا تاریخ ترخیص من زدن شهریور یعنی 4 ماه بیشتر!! این خوبه یا بده؟؟ پیگیرش بشم؟؟ بدا مشکل نشه برام؟
اضاف دفترچه نداشتی که بخشیده باشنش؟نقل قول:
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
کسری رزمندگی از طرف ستاد کل نیروهای مسلح هست و هر ارگانی باشید میتونید استفاده کنید.نقل قول:
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
سلام دوستان من تاریخ اعزامم19/12:n35:میخام عقب بندازمش هرررچقد بیشتر بهتر اما:تا اونجا که میدونم فقط یماهه واس من بیفایدس اینجوری ولی یجایی خوندم میشه باکسی جابجا کرد لطفا در این مورد هرچی مبدونبد بگید
با تشکر خیلی فراون
نه اصلا اضافه نداشتمنقل قول:
میتونید برید پلیس +10 یا یگان خدمتی و پیگیری کنید.نقل قول:
1/12
ناجا کرمان
کسی هست همراهی کنه؟
بسیجی بودم فعال دوره تکمیلی هم داشتم پارتی هم داشتم ولی باز افتادم ناجا
دوستان بنده موقع ارسال مدارک سربازی برای صدور کارت، تسویه حساب دفترچه بیمه رو ندادم (یعنی یگان چیز به من در این مورد نگفت و مدارک رو به نظام وظیفه فرستاد).
آیا کارت برای من صادر میشه؟
میشه یکی جواب بده عجله دارم.........................
دوستان کسی از شرایط جابجایی سرباز قبل اعزام نمیدونه؟
اصلا امکان پذیره؟؟؟؟؟
برای آموزشی پادگان های ارتش اجازه میدن مولتی ویتامین خارجی با خودت ببری داخل یا نمیزارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من اهل شیرازم و لیاسنسم افتادم 05 کرمان کسی از این اشرف گنجویی اطلاعاتی داره ؟ خیلی افتضاحه ؟ تقسمیاش کجاست و این که نیرو زمینی بهتره یا نیروهوایی ارتش ؟
یکی از دوستان من دقیقا پارسال همین اسفند ماه اونجا آموزشیش بود با مدرک لیسانس و هفته ای یکبار بهم زنگ میزد بهش میگفتم اونجا چطوره اذیتتون میکنن یا نه میگفت نه زیادنقل قول:
وقتی هم بهم زنگ میزد انقدر ریلکس بود بهش میگفتم از 05 زنگ میزنی یا آنتالیا کلن انگار بهش خوش میگذشت اونجا زیاد شکوه و شکایت نمیکرد بگه اذیتمون میکنن و از این حرفا
برای تقسیم هم افتاد اندیمشک و تک پسر هم نبود بچه تهران هم بود خودش
سلامنقل قول:
منم اینطوری شدم مثل شما بچه کجایی؟
من بچه آبادانم افتادم ارتش 05 کرمان خدا بخیر کنهنقل قول:
مگه میشه همچین چیزی؟ واسه تسویه حساب یکی از امضاهایی که باید بگیری همین باطل کردن بیمه هست.نقل قول:
یزدنقل قول:
یعنی دیگه اصلا نمیشه رو بسیجی حساب باز کرد
آرهنقل قول:
واقعا شما پیگیر نشدی یا سوالی از نیرو انسانی نکردی ببینی مشکل حل میشه یا نه ؟؟
دوستان این مشکل همچنان وجود داره؟نقل قول:
پاشید برید پلیس+10 برگ سفید رو بگیرید سایت رو کلا بی خیال بشید چند ماهه خرابه.
از دوستان كسي ميدونه نيروي انتظامي شهيد دستغيب جهرم چجور جاييه؟ من كارشناسي ارشد هستم و معاف از رزم شدم
Sent from my iPhone using Tapatalk