منم از امروز اومدم پارس آنلاین البته چند سال پیش هم داشتم یک سال هم خابرات داشتم یک سال هم صبانت
سرویس خریداری شده هم مشهد تابستانه پروموشن 1024 دوماهه جمعا 6 گیگ 17000 تومان نصب و راه اندازی رایگان
Printable View
منم از امروز اومدم پارس آنلاین البته چند سال پیش هم داشتم یک سال هم خابرات داشتم یک سال هم صبانت
سرویس خریداری شده هم مشهد تابستانه پروموشن 1024 دوماهه جمعا 6 گیگ 17000 تومان نصب و راه اندازی رایگان
همینطور به خاطر نصب و راه اندازی رایگاننقل قول:
دو مگش گرفتم 20 هزار تومن
آره من چون خطم بیشتر جواب نمیده مجبور شدم یک مگ گرفتم Downstream خیلی نویز دارهنقل قول:
Downstream
Upstream SNR Margin : 6.1
11.3
db Line Attenuation :
54.0
40.8
db Data Rate : 2048
508
kbps
Snr margin میانگین نسبت سیگنال به نویز هر چه بیشتر باشد بهتر است
زیر 6 خیلی بد – 7 تا 10 بد – 11 تا 20 خوب – 20 تا 28 عالی – 28 به بالا فوق العاده
Line attenuation فاصله تا مرکز مخابراتی هر چه کمتر باشد بهتر است 20 و کمتر فوق العاده – 20 تا 30 عالی – 30 تا 40 خیلی خوب – 40 تا 50 خوب – 50 تا 60 بد و مشکل ساز با اکثر مودمها – 60 به بالا افتضاح اصلا فکر dsl رو نکن البته شاید بشه
data rate سرعت برحسب کیلو بیت
خیلی وضع خطت بده . با ریت 2 مگ snr 6 هست. امکانش هست بری سر خطتون چک کنی؟نقل قول:
آره خیلی مشکل داره ولی حل شدنی نیست مشکل از سیمکشی نیست فاصله از مرکز مخابراتی زیاده البته روی همین خط تلفن بیسیم هم استفاده میشه که اگه نباشه یه مقدار بهتر میشه ولی خوب کاریش نمیشه کردنقل قول:
الان تلفن بیسیم توی پذیرایی هست و بااسپلیتر وصل شده و مودم هم که توی اتاق هست با اسپلیتر جدا وصل شده از این 5 هزار تومانی ها مشکل نداره میکروفیلتر بزارم بهتره یا اسپلیتر بهتر
خط جدید هم که درخواست بدم از این جدیدا میدن که فقط باید از مخابرات بگیری که فایده نداره
آقا ناامیدم ...
مطمئنم با قانون جدیدی که صبا گذاشته ، و سیر هجوم کاربراش به پارس آنلاین ( چون شاتل هم مثل صبانته ) پارس هم میزنه و محدود میکنه شبانه رو ....
البته یک خوبی پارس اینه که سرویس بیشتر از 2 مگ نداره ، و کلا نمیشه شبی 10 - 15 گیگ دانلود داشت!!
پارس آنلاین رسما گند زد به خط من!
البته امروز اینجور شد باید ببینم دانلود شبم تغییری میکنه یا نه!
نگاه کنید، چیکار کردن!!!!!!:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان شده:
همش میره 400 بعد از چند ثانیه میشه صفر دوباره میره 400 بعد...!
این 16 مگه؟!!!:n21:
-----------------
راستی یه چیزی خیلی جالبه!!!
با IDM همش قطع و وصل میشه ولی با Torrent نه! چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
نه اینکه الان محدود نیست اصلا!!نقل قول:
اصلا به نظر من صبانت هر چی هم باشه الان نسبت به پارس آنلاین داره کار درست تر، اخلاقی تر و عادلانه تری انجام میده.نقل قول:
اولا پهنای باند هر کسی رو میبنده روی همون سرعتی که میخرن. نمیاد به کسی که سرویس 128 خریده 12 مگ پهنای باند بده که همه کاربرا رو بندازه به جون هم. کسی که سرویس بهتر میخواد پول بیشتری میده و حالشو میبره.
دوما اینکه صادقانه داره میگه آقا تا انقدر حجم میتونید هر شب با سرعت کامل دانلود کنید و اگرم خواستید حجم بیشتری با این سرعت دانلود کنید باید نیم بها پول بدید. یعنی اینکه برای شبانه هم از زیرساخت همون پهنای باند روزانه رو تهیه کرده نه اینکه مثل پارس آنلاین شبا بالکل درصدی از پهنای باند روزانه رو فراهم بکنه. توجه داشته باشید که اینا تا جایی که پهنای باندشون جواب بده براشون فرقی نداره شما 1 گیگ دانلود کنید و یا 10 گیگ. کاری که اینا دارن میکنن اینه که میخوان کیفیت شبکه رو در طول 24 ساعت شبانه روز حفظ کنن.
حداقلش اینه که با مشتری ها روراستن و همون چیزی رو که قول دادن بهشون ارائه میدن نه سرعت 20 کیلوبایت بر ثانیه!!!
خود من ماهی حدود 20 گیگ از پارس ترافیک میخرم. اگه صبا بودم میتونستم علاوه بر این 20 گیگ ماهی 40 گیگ رایگانم با بهترین کیفیت داشته باشم که در مجموع میشد 60 گیگ. حالا آدم اگه کاملا کار و زندگی نداشته باشه و خودشو تو خونه حبس کنه هر روز امکان نداره بتونه بیشتر از 5 قسمت از یه سریالو ببینه. هر قسمت سریال با کیفیت 480 حجمش ماکسیمم 300 مگه. در روز میشه 5*300=1.5 گیگ. در ماه میشه 45 گیگ. باز 15 گیگ هم اضافه میاد که بقیه کاراشو راه بندازه. تازه شبا هم اگه کاری با اینترنت به غیر از دانلود داشته باشه میتونه با اعصاب راحت راه بندازه نه اینکه اینترنت عملا از 2-7 قطع بشه.
البته کسی فکر نکنه از وضع اینترنت موجود راضیم بلکه فقط خواستم یه مقایسه بکنم بین شرکت های موجود و گرنه که به نظرم محدودیت 2 گیگ و 3 گیگ استفاده کلا مسخره است تو اینترنت خونگی.
خطتو گذاشتن رو 16 مگ نویزت بالا رفته. حالا قطع و وصلی و... رو نمیدونم چرا؟ شاید یه فیلم جدید دارن پیاده میکنن سرمون چون منم دیروز با یه سرور معروف همین مشکلو داشتم.نقل قول:
ولی اگه میبینی نویز اذیتت میکنه زنگ بزن بگو خطتو بذارن رو 9 مگ که مشکل نویزت برطرف بشه.
با این محدودیت چه کنیم؟
یه فایل80 مگی رو نمیشه گرفت به این راحتی
یاد دیال آاپ افتادم:n27:
اینترنت منم تو ساعات رایگان شبانه هر یک ساعت یه بار دیسکانکت میشه. اینم از اون حقه های جدید پارس انلاین هست.
نقل قول:
میگن دست های پشت پرده نمیذاره مردم تو این تاپیک واقعیتو بفهمن :D
داداش این یادت باشه اینترنت تو این مملکت کاملا شانسیه
در ضمن منم جز همون کاربراییم که سرعتم عالیه به به و چه چه ام میزنم
یادش به خیر من یه مدت تست میذاشتم بعضی از دوستان اعتراض کردن که شما چرا میذاری چون ...
حالا کاری ندارم که یه سری افراد خاص بودن که می خوان تبلیغ کنن ولی قرار نیست شما همرو یه جا قرار بدی و به بقیه هم تیکه بندازی پس خواهشا کاراگاه بازی درنیار برادر !
اگر کسی اینجا تست گذاشت شما عقل سلیم داری که خودت تصمیم بگیری وظیفه این تاپیک اطلاع رسانی و به اشتراک گذاشتن تجربیات و مقایساته
اینم همین الان
دوستان واقعا من از سرویس 256 نامحدود راضی بودم الان 30 روز از سرویسم گذشته 16 گیگ مصرف داشتم و سرعتم کمتر از 250 نشده
فقط قطعی هاش بعضی وقتا اعصاب خورد میکنه یهو میافته رو تایم اوت
اگه حجمت کم مونده باشه دانلود شبانه تا اون میزان حجم قطع میشه دوباره وصل میشهنقل قول:
من زبونم مو درآورد اینجا گفتم که اگه کسی اینجا از سرویسش تعریف میکنه تبلیغ نیست پسرخاله پارس آنلاین هم نیست ؛ هرکسی هم که از پارس آنلاین بد میگه از پدرکشتگی نداره باهاش . ولی ایرانی جماعت عادت داره انگ بزنه به کسی که مخالف نظرش نظری داره .نقل قول:
ساعت کامپیوتر من خودکار یکساعت کشیده شد عقب
برای اینکه معلوم نیست سرور پارس هم ساعتش عقب کشیده یا نه امشب مواظب ساعت شروع و پایان دانلودتون باشید
برای منم همین طوره خودکار عقب رفته فکر کنم کل کشور باشهنقل قول:
آخه یه جوری میگی به نظرم فن آوا باید تعطیل بشه و... بعدش از پارس آنلاین میگی که آدم واقعا به شک می افته!نقل قول:
این سندرم 17 سپتامبر هست. یکی از باگ های ویندوز پیرامون تغییر ساعت ایران. خود مایکروسافت باید درستش کنه که نمیکنهنقل قول:
از اون طرف سندرم 16 مارس هم داریم که برای تغییر ساعات بهاره هست!
برای منم همین طوره خودکار عقب رفته فکر کنم کل کشور باشهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:بله درسته البته این باگ نیست به هر حال چند روز دیگه باید ساعتها رو عقب بکشیم فقط ماکروسافت چند روزی زودتر اینکار رو میکنه و خطا دارهنقل قول:
تیک این گزینه رو بردارید دیگه هیچ وقت ویندوز بابت این قضیه ساعت رو دستکاری نمی کنه
سرعت شبانه سرویس 2 مگ از سرور مدیالیچ
دمت گرم. سرعت تک لینکت چقدره ؟نقل قول:
رقیب میطلبم:n02:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ملتو خر گیر اوردی با اون تست دروغیت ؟ زده Faster than 65% of IRنقل قول:
میدونی یعنی چی ؟ یعنی میخای بگی 35% دیگه هنوز تو ممکلت هستن که وضع نتشون از شما بهتره ؟ دوستان بهتون بگم اگه شما دانلودی حدود 14MB داشته باشین 100% speedtest میزنه 95% Faster ...
اینم یکی ازون تست های Fake
مشکل اینه که سایته فقط ای پی ایران قبول میکنهنقل قول:
تک لینکم از 600 بیشتر نمیشه ولی وقتی دو تا میزارم تا 1 مگ هم میره :n16:نقل قول:
لطفا این پست حذف شود.
اینم تست من دو هفتس سرویس گرفتم از پارس خیلی پشیمونم شبانه از 500 مگ بیشتر نمیگیره
منتظر محدود کردن پارس آنلاین باشید با این تست سرعت هایی که میگذارید.
یک عده اومدن تبلیغ کنند ظاهرا و پز پارس آنلاین رو بدن؟
برای ما نصف سرعت اسمی هست اگر نمیدونید.
داداش. داغ نکن.:n16:نقل قول:
این تست اگه فیک هم باشه روی سایت خود اسپیدتست فیک شده. یعنی خود این سایت آمار Faster than 65% of IR زده. علتشم اینه که ملت الکی نشستن تو ایران تست فیک میزنن با سرعتهای 100 مگابیت و 999مگابیت. این جوری اون سایت اسپیدتست بدبخت هم فکر میکنه واقعاً این سرعتها تو ایران هست. خوب این جوری میشه که سرعت 13مگابیت این تست (چه واقعی باشه چه فیک) میشه کمتر از سرعت 35% تستها.
نگاه کن ببین چه ملت بیکاری هستیم که 35 درصد تستهای اسپیدتست ایرانیا سرعتهای الکی و فیک بوده.:n08:
فکر کنم اگه همین جوری پیش بریم، چند وقت دیگه سایت اسپیدتست ایران رو جزو 10 کشور برتر با سرعت بالای اینترنت معرفی کنه. بس که ملت شادی داریم ما!
لطفا این پست حذف شود.
من این اسکریپتها رو دیدم. این اسکریپتها با سامانه API اسپیدتست کار میکنن. در واقع هیچ فرقی هم با تست واقعی ندارن. چون تو تست واقعی هم سیستم شما اول از سرور انتخابی اسپیدتست شروع به دانلود و آپلود میکنه، بعد نتایج رو با یه دستور POST HTML میفرسته به API اسپیدتست. اطلاعاتی هم که ارسال میشه شامل سرعت دانلود، سرعت آپلود، پینگ، سرور انتخابی و دو سه تا قلم اطلاعات دیگه است که ربطی به اون درصدا نداره. بعد خود سایت اسپیدتست نتایج ارسالی رو با نتایج موجود در دیتابیسش مقایسه میکنه و اون عکس رو میسازه. تست فیک هم بر همین مبنا فقط میتونه اطلاعات سرعت دانلود، سرعت آپلود، پینگ و سرور انتخابی برای تست رو تغییر بده و دستکاری کنه. یعنی اینجا دیگه فیککننده دخالتی تو تعیین میزان اون درصد نداره.نقل قول:
من خودم یه تست 999 مگابیتی از پارسآنلاین گرفتم:
البته این کار رو فقط به خاطر تست اون اسکریپت انجام دادم. وگرنه همه میدونن که پارسآنلاین یه همچین سرویسی نداره.
علت این که اون درصده فرق داره و نمیخونه هم احتمالاً به خاطر اینه که در فاصله بین تست این بنده خدا با تست شما تعداد زیادی تست سرعت زیر 7مگابیت گرفته شده و آمار رو جابجا کرده.
لطفا این پست حذف شود.
در این مورد حق با شماست. همه تستهای این بنده خدا دور و ور 62 63 درصده. اما واقعاً من چیزی ندیدم تو اسکریپتها که بشه این درصده رو هم فیک کرد. شاید هم من متوجه نشدم.:n01:نقل قول:
یه چیزی یادم افتاد. شاید علتش این باشه که سرعت آپلود شما روی 1مگابیته (تو تست خودت 0.84مگابیت زده) اما سرعت آپلود این بنده خدا 512 (تو اکثر تستهاش 0.42 مگابیته). اسپیدتست تو ردهبندی اون درصده، به احتمال قوی به هر دو سرعت نگاه میکنه و نتیجه میگیره.نقل قول:
بله امکانش هست و منم به تنها دلیل منطقی که فکر کردم همین بود ولی نمیدونم میتونه انقدر تاثیر داشته باشه یا نه. الان دارن تو فوروم ها دنبال یه تست میگردم که جدیدا گرفته شده باشه و دانلودش حول و حوش 6-7 مگابیت باشه ولی آپلودش 512 کیلو بیت بر ثانیه. اگه پیدا کنم بهتر میشه نتیجه گیری کرد.نقل قول:
راستی Bilmazlar گرامی، امکانش هست برای امتحان شما خودت یه تست فیک بگیری با عدد های ایشون ببینی درصد چقدر میشه؟
چرا راه دور میری.نقل قول:
این نتیجه تست سرویس 2مگ نامحدود محل کارم از سرور IPM تهران:
اینم نتیجه تست سرویس 2مگ حجمی خونهام که بازم از سرور IPM تهران گرفتم:
همین طور که میبینی تست دومم با این که سرعت دانلودش بالاتره به نسبت، اما به خاطر سرعت پایینتر آپلود، درصدش پایینه.
پ.ن: من الآن سر کار هستم. اون تست دوم خونه رو با TeamViewer از سیستم خونه گرفتم.
بله، قربان.نقل قول:
اینم تست فیک با عددهای آخرین تست اون بنده خدا:
من که فکر نمیکنم تستهاش الکی باشه. میگم حتی اگه عددهای دانلود و آپلود رو هم فیک کرده باشه، اما بازم اون درصده رو خودش دستکاری نمیتونه بکنه.