بله دوست گلم بالای 128 نیازمند مدرک هست
Printable View
بله دوست گلم بالای 128 نیازمند مدرک هست
سلام دوستان برای اینترنت 128 ساعات رایگان چند تا چنده ؟
1 شب تا ۷ صبحنقل قول:
زیاد به دانلود شب دلتو خوش نکن سرعت افتضاح میشه اصلا نمیشه دانلود کرد
من که سرعتم ۳۰۰ هست شب ها میاد رو ۳۰ حالا ۱۲۸ که ماکسیمم سرعتش به ۳۰ نمیرسه دیگه فکر کن چی بشه
دوستان میدونید شرکت پول پرست شاتل چه امکان مسخره و ضد مشتری دیگه ای رو به سرویسش اضافه کرده؟
سرویس قطع موقت ایینرنت مشترک، 2 روز قبل از اتمام دوره! یعنی شما اگر 48 ساعت به پایان دوره ای که مبلغش رو پرداخت کردید اگر دوره بعد رو پرداخت نکرده باشید اینترنتتون موقتا قطع میشه تا به صفحه ی به اصطلاح خودشون " یادآوری پرداخت" برید!!!
الان یه ربع داشتم با کارشناس شاتل بحث میکردم. یادم نمیاد تا به حال به این تندی با کارشناساشون صحبت کرده باشم. بهش گفتم شاتل به چه حقی داره این حرکت رو روی مشترکاش پیاده میکنه؟ مگر من مبلغ این دو روز رو پرداخت نکردم؟ طرف میگه ما قطعش نکردیم فقط یادآوری کردیم. من گفتم خب اگر من خونه نبودم چی؟ اگر یه روز نبودم کسی توی خونه نمیتونست یه روز به اینترنت وصل بشه! اونم گفت خب شما باید قبلا اونرو پرداخت میکردید. از 4 روز قبل اتمام دوره. منم با عصبانیت تمام بهش توپیدم: "مگر من بدهکارم به شاتل که باید پرداخت کنم دوره بعدم رو؟!!!" گفتم اصلا دلم نمیخواد پرداخت کنم اونوقت چی؟ گفت: اشتراکتون قطع میشه. گفتم: قطع میشه و بشه اما از اولین ثانیه بعد اتمام دوره نه از 2 روز قبلش. من مبلغ این 2 روز رو پرداخت کردم. گیگم هم تموم نشده. شما حق ندارید به هر بهونه ای توی اشتراک من اختلال بوجود بیارید. هی اون حرف خودش رو میزد هی من حرف خودم رو.
ولی واقعا برای شاتل متاسفم که به بهانه پرداخت زودتر پول اونهم برای دوره بعد، اینترنت مشترکاش رو در دوره جاری قطع میکنه حتی اگر موقت باشه که اصلا توجیه خوبی نیست. معتقدم اینکار شاتل غیر قانونیه و میشه ازش شکایت کرد.
منم فبول دارم باید شکایت کنی :4:
اینم عکس صفحه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به کدوم خری باید شکایت کرد اخه ؟
از بالا تا پایین همین گ.. اند!
شیر فلکه رو مثل اینکه باز کردن
128 اکو
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نقل قول:
سلام به همگی
دوست گرامی تو خودت رو میبینی و این حرف رو میزنی میدونی که شاتل به شرکت ها هم سرویس میده حالا فک کن شرکتی کارش به نت وابسته هست و این پیام براش نیاد و به دلیل پرداخت نکردن پول دورش قطع بشه اون موقع اون شخص هم مثل شما اعصبانی میشه که چرا کسی به ما دو روز قبل ترش نگفته و.......
سلامنقل قول:
دو روز قبلترش باید اینترنت رو قطع کنه تا یادآوری بشه؟ تنها راه یادآوری قطع کردن اینترنته؟ اصلا یادآوری میکنه که دو روز دیگه قطع نشه خب این که خودش داره دو روز زودتر قطع میکنه!!! هزار جور راه هست که بتونه جلوی فراموشی پرداخت رو بگیره. یادآوری از طریق اس ام اس و ایمیل نه یه بار و دو بار ده بار. روزی بیستا اس ام اس بفرسته و صدتا ایمیل. چه کسی میتونه انتقاد کنه؟ اصلا نشد یه سیستم پرداخت اتوماتیک بذاره خود به خود از کارت بانکی برداشت بشه.
همون شرکتی که به نت وابستست و شما مثال میزنی حاضره یه روز جمعه که کسی توی شرکت نیست اینترنت به دلیل عدم پرداخت، زودتر از موقع قطع موقت بشه؟
من باز روز شروع دوره ام رو میدونم و یادم هست که باید قبلش پرداخت کنم اما دیگه حواسم رو به این نمیتونم بگذارم که اگر پرداخت نکنم یه موقع، اینترنتم چند روز قبلش ممکنه برای یادآوری! قطع موقت! بشه.
این سرعت چجوری حساب میشه ؟ من فکر میکردم 128 تقسیم به 8 میشه و همین حدود 30 کیلوبایت بر ثانیه سرعت دانلوده ولی سرعت دانلود من حدود 250 کیلوبایت بر ثانیه هست . دیشب هم که دانلود شبانه رو زدم سرعت اومده بود پایین شده بود 50 کیلوبایت بر ثانیهنقل قول:
زیاد به دانلود شب دلتو خوش نکن سرعت افتضاح میشه اصلا نمیشه دانلود کرد
من که سرعتم ۳۰۰ هست شب ها میاد رو ۳۰ حالا ۱۲۸ که ماکسیمم سرعتش به ۳۰ نمیرسه دیگه فکر کن چی بشه
سلام
این شاتل نامرد 9 روزه محدودم کرده تو این 9 روز هیچی دانلود نکردم ولی باز از محدودیت بیرون نمیام
با پشتینانی تماس گرفتم همون مذخرفات همیشگی رو تحویلم داد
میخوام برم یه شرکت دیگه.بچه ها گفتن مخابرات خوبه سرعت دانلود شبانه 130 میده بدون محدودیت
کسی تا حالا از مخابرات داشته؟گذینه بهتری سراغ دارید؟ در کل یه راهنمایی کلی کنید ممنون میشم
شاتل=محدودیتنقل قول:
شما برو تاپیک شرکت های مختلف رو بخون ببین کدوم بهتره و خودت رو نجات بده
همه ناراضی هستند شما اصلا ان نظر سنجی بالا رو ببین بهتر درک میکنید درد مردم رانقل قول:
امروز بازم این صفحه اومده و رفتم IDM باز کردم تمام فایلها از ساعت 5 و نیم به بعد ارور داده! قابل توجه این دوستی که میگه برای جلوگیری از فراموشی لازمه!نقل قول:
9 که خیلی زوده حداقل 2 3هفته محدودیت رو شاخشهنقل قول:
ما چی بگیم باو . برین حال کنید شما که لاقل دستتون بازه که ISP تون رو عوض کنید . تو منطقه ما فقط این شاتل کوفتی سرویس میده . کسی ISP دیگه ای که منطقه سعادت آباد رو سرویس بده میشناسه؟
955 مگ از ترافیکم مونده بود نزدیک به 880 مگ دانلود کردم 5 دقیقه بعدش صفحه اتمام حجم اومد :41:
نقل قول:
دوست عزیزم شاتل نه ماله پدر من هست نه سر جنگ دارم باش
نه ادمی هستم که دو روز شاتل گرفتم جو زده بشم بیام تعریف کنم نه ادمی هستم که دل پوری از شاتل داشته باشم بخوام اینجا خالی کنم
من با چشم های خو دم این موضوعی که گفتم رو دیدم که میگم ماله یه موسسه زبان بود که از طریق نت و دوربین با یه موسسه دیگه کار میکرد
حرف شما هم کاملا منطقی هست که میتونه از طریق ایمیل اگاه کنه طرف رو یا از طریق اس ام اس
اما تا حالا به این فک کردی شاتل با 400 هزار مشترک در حال استفاده اگر بخواد برای قطع به علت بدهی اس ام اس بده در ماه چه مبلغ هنگفتی از دست میده
ایمیل هم که خوبه ولی مسله اینه که بعضی ها عادت به چک کردن ایمیل هاشون ندارند
نظر من اینه که طرف وقتی میخواد قرار داد امضا کنه ازش سوال بشه که مایل هستین که نتتون دو روز قبل تر یه یاد اوری بده یا نه ایمیل کفایت میکنه . که طرف بعدن شاکی نشه
من art 256 رو گرفتم
عجب مملکت مسخره ای
واسه اینترنت با سرعت 256 باید مدرک ببری !!
----
من یادمه قبلا تو سایت شاتل یه چیزی به عنوان توضیح عادلانه یا همچین اسمی بود برای مشترکان art
کسی قوانینشو میدونه؟
متاسفم که باید بگم بدبخت شدی رفتنقل قول:
سیاست مصرف عادلانه یعنی اگر از یک حجم خاصی عبور کنی و چند شب یا روز دانلود کنی آنوقت سرعت دانلودت میشه 6 کیلو بایت.
لطفا پاک شود...
این حجم خاص دقیقا چه قدره؟نقل قول:
طبیعتا اگه کسی چند شب و روز مستمر دانلود کنه حقشه که قطع شه سرویسش
----
الان من باید دانلود هام رو تقسیم کنم بین چند بازه زمانی؟
مثلا امشب دو گیگ دانلود داشتم فردا کار نکنم
همینه راهش؟
بله دوست عزیز درسته . منم سرویس آرت 1 دارم . شما مثلا باید یه روز هر چقدر میخواهید دانلود کنید . بعد 2-3 روز دانلود نکنید فقط وبگردی کنید . بعد 2-3 روز دوباره دانلود کنید . اینطوری سرعتتون کم نمیشه . الان من 5 شنبه هفته پیش 3 گیگ دانلود کردم . حالا دانلود نمیکنم تا دوشنبه سه شنبه که اوضاع عادی بشه :31::11:نقل قول:
پ ن : سرویس های آرت نامحدود . حتی الامکان دانلود هاتون رو توی روز انجام بدید . اگر در ساعات رایگان 1 تا 8 با آرت دانلود کنید امکان سریع محدود شدنتون خیلی زیاد :20:
سلام
امروز رئیس مخابرات یا وزیر ارتباطات بود :31: گفت که قیمت اینترنت برای مشترک تا 40٪ کاهش پیدا کرده :18:!
کو ، کجاست پس این کاهش قیمت رو؟ توی اخبار همینطوری محض خنده یه چیزی میپرونند
به گفته همین اقایون و احیانا خانوم ها همین اینترنت نباید محدودیت حجمی داشته باشه پس زیاد ذهنت رو درگیر نکن زود پیر میشینقل قول:
دانلود شبانه خوش بینانه با سرعت 128 چقدر دانلود می کنه ؟ 1.5 شبی خوبه؟
نقل قول:
ارزون تر :18: الله اکبر مگه تو ایران چیزی هم ارزون میشه نکه نشه ها اول کلی گرون میکننش بعد یه 1000 تومان ارزون میکنن مردم هم میگن خداد رو شکر ارزون شد مثل همین مرغ :27:
دوستان اینو فقط بدونید که شاتل قرار بود برای تابستان قیمت هر گیگ رو به 2250 تومان تعقیر بده یعنی 250 تومان ارزون تر از مخابرات اما نمیدونید با چه مخالفت های شدیدی رو به رو شد
اینا نمیزارن که مردم یه چیز ارزون دستشون برسه
سلام -
سرویس 128 ECO3 شاتل رو در رشت دارم . :8: (به قیمت 29900 تومان سه ماهه 6 گیگ با سرعت 128 واقعی .. سرعت دانلود با دانلود منیجر 200 تا 250 )
من که از سرویسش راضی هستم . برای وبگردی با سرعت بالا , دانلود PDF , آلبوم های دلخواه موسیقی ، دیدن فیلم و کلیپ های اینترنتی از سایتهایی مثل آپارات ، باز کردن سایت های سنگین از نظر حجمی به راحتی و غیره ...
شبها هم به صورت معمول فیلم های زیر 500 مگا بایت رو دانلود میکنم . از ساعت 1 تا 8 صبح سرعت دانلود با دانلود منیجر 55 تا 60 هستش .. اما روزها سرعت بین 200 تا 250 هست .
با استفاده معمولی اینچنینی کاربرای خانگی هیچ وقت به مشکل بر نمیخورن ..
کسایی که اشتهای زیاد به دانلود دارن (اعتیاد به دانلود همه چیز مثلا دانلود 2 تا 5 گیگ در 24 ساعت ) نباید با کاربران خانگی خودشون رو در یک سطح بدونن .
این نوع کاربران به نظر من باید هزینه دانلود های بیش از حد و سرعتهای خودشون رو بدن .
به تمام کسانی که میخوان از اینترنت دیالاپ به ADSL اسبابکشی کنن شرکت شاتل ( سرویس های 128 ) رو برای شروع پیشنهاد میکنم. اگه کارت دانشجویی هم داشته باشین سرعت های بالاتر رو میتونید بگیرید . ولی برای یه کاربر خانگی معمولی همون 128 کافیه زیادم هست .
از نظر خدمات پاسخگویی در رشت بهترین اگه نگیم هستن باید بگم جز اول یا دومی ها هستن . من یک بار یادمه ساعت 2 شب بود یه سوال برام پیش اومد، تماس گرفتم و مسئول فنی به بهترین وجه پاسخگو بود .
به حق در این 9 ماه به مشکل اونچنانی برخورد نکردم . قطعی ها به ندرت اتفاق میفته .. یکی دو باری که قطع شده سراسری بوده ( بیشتر شرکت ها قطع بودن ) !!
پیشنهاد دیگری که به دوستان دارم اینه که از مودم زایسل استفاده کنید ( حالا هر شرکتی که خواستین برین اما مودمتون رو زایسل بگیرین ). این مودم مرغوبیت و اتصال فوق العاده ای داره حتی مودم سادش که من دارم ازش استفاده میکنم.
سربلند باشید .
در لینک زیر میتونید چیزهای بیشتری در مورد ADSL شاتل بدونید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر عکس لود نشد از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینیدنقل قول:
اگه میخوان با کاهش قیمت کم فروشی بکنن که باز دودش به چشم ما میره
ما به همینش هم رازی هستیم دلیلم هم اینه که تا حالا چیزی ارزون نشده مگر این که کیفیتش چندین برابر کاهش پیدا کرده باشه
(نمونه خیلی کوچیک شیر و کیک تی تاب چند سال پیش با مال الان:31:)
سلامنقل قول:
شما مطمینی نمایندگی شاتل تو رشت نیستی؟
خیلی مشکوکی:27:
کجای جهان بین کسی که دانلود میکنه و کسی که دانلود نمیکنه فرق گذاشتن. اینترنت برای همینه! ما که نمیتونیم مثلا فیلم آموزشی رو با سرعت عالی و بصورت لایو نگاه کنیم. مجبوریم دانلودش کنیم. راستی به نظر تو 2-5 گیگ دانلود تو 24 ساعت خیلی هست؟ :13:نقل قول:
در ضمن اینجا درباره ی کل شاتل بحث میکنیم نه شاتل رشت. هر جا ممکنه یه کیفیتی داشته باشه.
سلام -
به هیچ وجه با شاتل رشت من نه فامیلم نه نمایندگیشو دارم نه توش کار میکنم ..
هر طوری هم بخواین حاظرم ثابت کنم . من اون چیز رو که به من ارائه دادن دارم میگم. نه زیادتر نه کمتر. در ضمن من کد 555 سردار جنگل رشت هستم.
سلام دوست عزیزنقل قول:
هیچ کسی نیست که دلش بخواد فرقی گذاشته بشه بین اون و دیگران .
شما میگی کجای دنیا؟! (اول از این که با این کلمه کجای دنیا بازی نکن ) خیلی از کشورها هستن که دارن همین رویه رو برای کشورشون ارائه میدن . همه مردم دنیا که سرعت های کهکشانی ندارن دوست عزیز . کشورهای داریای سرعت کهکشانی شاید به زور 10 تا باشن ، بقیه وضعیت اینترنتشون بر مبنای الگوی مصرف مشتریه - شما تو کشوری داری زندگی میکنی که تمام پیشرفت هاش از 25 سال گذشته شروع شده . با جمع بندی این همه مدیران با کفایت و بی کفایت نباید توقع این داشته باشی که مثلا همون سرعتی که توی کشور های اروپایی ازش صحبت میکنن تو ایران هم همون باشه .
پس بهتره هر کسی توی ایران نسبت به نیازش از اینترنت استفاده کنه . و باز هم به نظر من کاربران طوری باید حرفه ای عمل کنن که شرکت های ارائه خدمات کم فروشی ، و کارهای غیر شرافت مندانه انجام ندن .. بازار رقابتی در بین ISP ها باعث میشه کیفیت ارائه خدمات بالا بره .
به امید خدا ما هم به همون سرعت های کهکشانی میرسیم و چشم دشمن ها رو کور میکنیم.
راستی من 2 تا 5 گیگ رو برای کاربرای خانگی گفتم . فکر نکن نمیدونم دانلود چیه و چه حجم هایی رو میشه انتقال داده کرد .
چیزی که شما از پخش زنده فیلم اموزشی داری صحبت میکنی چند درصد از کاربرای اینترنتی ما از اینطور قابلیت ها دلشون میخواد استفاده کنن یا اصلا چند درصد دانش استفاده ازشو دارن. مردم ما هنوز فرق نرم افزار و سخت افزار رو به زور تشخیص میدن !!
اما باز این دلیل نمیشه که به مردم بستر هایی که وجود داره رو کم فروشی کنن.
در مورد کل شاتل هم باید بگم وقتی با من با صداقت برخورد میکنن این یعنی که در فرم کاریشون در کل کشور این رو میخوان که اعمال کنن.
اگه شاتل شهرتون بهتون خوب ارائه سرویس نمیده.. خب میتونید با تهران تماس بگیرین .
سلام جدا شاتل می خواسته هر گیگ را 2250 بفروشد ایول بابا :12: وای از دست سران مملک یک شرکت هم می خواسته کار خوب بکنه نگذاشتن نامردا اه اه
بابا چرا هر کی میگه از سرویسش راضی بهش حمله می کنید که نمایندگی و پشتیبان شاتله وقتی راضی بیاد دروغ بگه چون شماها اینطوری دوست دارید ؟؟؟
:13:آفرین حرف خودتو بزن ایشالله همیشه راضی باشید .... هر چند سرعت هر شهر و هر منطقه با هم فرق داره ولی نوش جانت :20:
نقل قول:
اینترنت تو دنیا 20 سال و ایران 10 سال
25 سال چه ربطی داره؟ این همه بی کیفیتی رو نمیبینی دوست عزیز تو دنیا ایران ته سرعت و کیفیت دنیاست تازه شاتل بدترین شرکت ایران هم هست کافیه ان نظر سنجی بالا هم ببینی
اینقدر سوتی خنده دار از شاتل برات دارم که نگو خواستی بگو رو کنم
نقل قول:
( تمام پیشرفت هاش از 25 سال گذشته شروع شده ) شما این جمله رو از نظر ورود اینترنت به ایران برداشت کردی؟!!!!!:18: عزیزم گفتم تمام پیشرفت هاش نه اینترنت. ( دوستان خوب بخونید چون دیگه پاسخگو نخواهم بود )
به نظر سنجی بالا زیاد دلتون رو خوش نکنین . اولا که این یه نظر سنجی با کیفیت نیست و همه میدونیم که مخالف ها و شرکت های مقابل میتونن تو نظر سنجی خلل ایجاد کنن .
من یه مشتری ساده هستم و از خدمات شاتل توی رشت راضی ام. برای چند نفر از اشناهامون هم با پیش شماره های مختلف گرفتم که اونها هم باز راضی هستن . امیدوارم همینطور خوب پیش بره و کیفیت کارش پایین نیاد.
به همه همشهریهای خودم فعلا شاتل رو پیشنهاد میکنم . ( حالا دیگه بقیه دوستان ک میگن کیفیت کاری بسته به هر منطقه کشوره پای خودشون - من نظری توی انتخابشون نمیدم :5:)
در ضمن امار های مختلف برای ایران در سرعت اینترنت رو میدونم .. یعنی انقدر بی سواد به نظر میام دوست عزیز :13:؟!! شما حتما یه بازنگری کن توی اطلاعات عمومی مردم .
نقل قول:
خدا کنه روزی بشه همه شرکتها خوب بشن .. بازار باید رقابتی بشه تا کیفیت عملکرد بالا بره . از نظرت ممنونم .
این حرف شما از پایه غلط هست . ما تو ایران هستیم و پهنای باند و زیر ساخت ها به هزاران دلیل محدود هست و از رده خارج . بنابراین خیلی بدیهیه که این پهنای باند باید به طور مساوی بین بقیه تقسیم بشه . همونطوری که توی کافی نت هم شما نمیتونی از پهنای باند دیگران استفاده کنینقل قول:
کجای جهان بین کسی که دانلود میکنه و کسی که دانلود نمیکنه فرق گذاشتن. اینترنت برای همینه!
درست هم نیست کسی که ماهی 20 گیگ دانلود داره با کسی که 5 سرعت دانلودشون یکی باشه که از پهنای باند اینم استفاده کنه
صرفا جهت اطلاع
نقل قول:
مشترک گرامی ():
علاقه مندیم به اطلاع برسانیم از آن جايي كه افزایش سرعت پاسخگويي به درخواست های مشتریان يكی از مهمترين اهداف شرکت شاتل محسوب ميشود، برای افزایش سهولت انجام درخواست های مشتریان، تلاش بر این است که برخی از این نیازها به صورت خودکار و از طریق سیستم به صورت آنلاین توسط مشتریان قابل اجرا باشد، بدون آن که مشتریان نیازی به تماس با کارشناسان فروش و یا پشتیبانی فنی داشته باشند.
از این روی و با توجه به این که یکی از مهم ترین نیازها و درخواست های مشتریان سرویس های اکو (ECO)، خرید خودکار و آنلاین سرویس جدید در صورت پایان یافتن زمان و یا ترافیک سرویس قبلی آنان بوده است، اینک، این امکان برای مشتریان فراهم شده است که بتوانند به صورت آنلاین و از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام به خرید پکیج جدید و یا تغییر سرویس خویش فرمایند. یعنی مشتریان از این پس، قادر خواهند بود در هر ساعتی از شبانه روز در صورتی که دیگر قادر به استفاده از سرویس قبلی خود نباشند، به صورت آنلاین سرویس جدید خریداری فرمایند.
لازم به توضیح است این تغییر سرویس با توجه به شرایط و امکانات مخابراتی مربوط به هر مرکز، قابل اعمال خواهد بود. به سخنی دیگر، مشتریان تنها امکان خرید سرویس هایی را خواهند داشت که در حال حاضر در مرکز مخابراتی مورد نظر ارایه می شود.
امید است این امکان بتواند رضایت خاطر شما مشتری گرانقدر را بیش از پیش فراهم سازد.
با آرزوی موفقیت و شادمانی برای شما
گروه شرکت های شاتل