اگه هر روز داری دردسر میکشی که سرعتت کمه ،تایم پینگ بالاست،کیفیت نداره،قطعی زیاد داره و... بیای شاتل خیلی به نفعت میشه...نقل قول:
به شرط اینکه توی اون مرکز مخابراتی مطمئن شی هم پورت خالی باشه و هم اینکه همه چیز درست باشه.
Printable View
اگه هر روز داری دردسر میکشی که سرعتت کمه ،تایم پینگ بالاست،کیفیت نداره،قطعی زیاد داره و... بیای شاتل خیلی به نفعت میشه...نقل قول:
به شرط اینکه توی اون مرکز مخابراتی مطمئن شی هم پورت خالی باشه و هم اینکه همه چیز درست باشه.
تا اینجا که ما راضی هستیم پینگ مناسب ، پایداری خوب ، قطعی کم ، پشتیبانیشون هم به نسبت باقی شرکت ها بهترهنقل قول:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=98ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=94ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=95ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=95ms TTL=53
راستش قبلا میزد عکسی که شما گذاشتید میگه که تا فلان تاریخ سرویس دارید و از اونجایی که این ترافیک ها هر ماه ریست میشن پس زیاد لازم نیست ادم پیشو باشه ، درسته باید هر ماه میزد ولی فکر کنم این شکلی که زدن بهتر باشهنقل قول:
حالا شما نگران ترافیک ماه بعدی یا اینکه چرا زده تا اون تاریخ سرویس دارید ؟ در دو حالش که فرقی به حال شما نداره عزیز :n02:
فعلا که پورت خالی ندارن تو شهر ما از شر های وب خلتص بشیمنقل قول:
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
امروز بعد از دو هفته که شاتلی شدم وضعش افتضاحه فوق العاده نوسانش زیاد و پینگ هم به 500 رسیده!!!!!
همیشه تمام شرایط برای همه یکسان نیستنقل قول:
کیفیت خط
پهنای باند مرکز
کیفیت مودم
و ...
واسه همینه نظرات متفاوته
منم امروز ششمین روزیه که عضو شاتل شدم با پینگ 39 و سرعت دانلود ثابت 1.95 مگابایت بر ثانیه تا این لحظه همه جوره راضیم ازشون :n12:
سرویس 16 مگ دارید؟؟نقل قول:
پینگ اون ور آب 39!! منطورت با سرورهای داخل هست.
منم نگفتم که ناراضیم گفتم امروز اینطور شده و دوستان دلخوش نباشید که ی وقت شرکت را عوض کردید وضع بهتر بشه.
شاتل پشتیبانی خوب و سرعت عمل خیلی بالایی داره من اول که با یک خط دیگه گرفتم و بعد درخواست تعویض خط را دادم تقریبا کمتر از دو روز اکی شد خط جدیدم.
دوستان چطوری میشه فایل های با حجم بیشتر رو تو شاتللند آپلود کرد ؟!
کسی مراسم یوروویژن 2017 رو تونسته آپلود کنه ؟!
رکوردی دیگر
ساعت هم بالا خورده
فقط میتونم بگم کیفیت ۱ توی نت ایران
پخش 2160P یا 4K یوتیوب با یک قندشکن ساده بدون بافر شما بگو یک بار ولی خب عقب جلو نمیتونی بکنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]